bnde BMW dusunuyordum ama twister ımda kalmam gerektını anladım saolasın arkadasım ayrıca gecmıs olsun _________________ HONDA HAYAT ONDA CBX 250 TWYSTER
Kayıt: Dec 16, 2006 Mesajlar: 571 Nereden: İstanbul-Giresun
Tarih: 11.06.2007 - 22:26 Mesaj konusu:
Ya tamamen ilgisizlik aslında bmw nin motorları çok sağlam ve rahat oluyo ama arada böyle arızalı hallerde meydana geliyo.Sen o moıtoru daha ilk gün teslim almamalıydın dicem ama ben olsam bende alırdım heyecandan insan dayanamazki.Çok geçmiş olsun ama inşallah bütün problemlerin bitmiştir.
Kayıt: Apr 12, 2006 Mesajlar: 138 Nereden: Ankara + istanbul
Tarih: 11.06.2007 - 22:39 Mesaj konusu:
Gerekli yerlere gerekli sikayetler yapilirsa motorun sifiri ile bile degisme ihtimal oldugunu dusunuyorum. Kesinlikle işin sonunu birakmayin hatta şikayet sitelerinden birine 1 msg birakin gercekten işe yariyo ve ertesi gun size telefonla ulaşmalarını bile sağlayabiliyo... _________________ Go Kawasaki...
ER-6 N
Tarih: 11.06.2007 - 22:43 Mesaj konusu:
highwayguide, Başınızdan geçen bu karmaşık ve talihsiz olaylar dizisi için büyük geçmiş olsun ,bizlere aktarmış olduğunuz bilgiler oldukça önemli ,BMW motosikletlerinin sorun çıkarabilme ihtimalini pek düşünmezdim,ancak ne varki,sizin uyarılarınızdan sonra aklımda olan "F 800 ST" modeli için artık bayağı bir önyargı içine gireceğim .
Maalesef İstanbul'da Borusan-İstinye'den başka bir satış ve servis teşkilatı yok bildiğim kadarı ile BMW'nin,bu yüzden bazı arkadaşlarımızında
belirttiği gibi,Borusan Motosiklet konusunda yeterince ve layıkıyla hizmet veremiyor,bu konu hakkında,Almanya merkezi uyarmakta büyük fayda olacağına inanıyorum,ben kendi çapımda bir girişimde bulunacağım,size tekrar geçmiş olsun,en kısa sürede hatalarını anlayıp telafi etmelerini ümit ediyorum,sevgiyle kalın. _________________ Mesuliyet yükü herşeyden,ölümdende ağırdır.(Mustafa Kemal ATATÜRK)
Kayıt: Mar 27, 2007 Mesajlar: 716 Nereden: Bostancı- Istanbul
Tarih: 11.06.2007 - 22:44 Mesaj konusu:
Bu yazıyı okuduğum çok iyi oldu. BMW'de bir bayan var. Durmadan arıyor. Gel deneme sürüşü test sürüşü.. Faizsiz veriyoruz vs.. gibi.. Handiyse almaya niyetlenmiştim. Hatta kredi için bir iki banka ile dirsek teması bile yaptım...
Deneme sürüşü vs yaptım. Güzel iyi de.. Bu yazı beni ayıktırdı !
Ayrıca BMW İstinye'nin cafesinde oturan kendini bir şey sanan maydonoz tiplere gıcık oldum ayrıca..
Kayıt: Aug 26, 2005 Mesajlar: 1713 Nereden: KARŞIYAKA/İZMİR
Tarih: 11.06.2007 - 22:44 Mesaj konusu:
Sevgili highwayguide... Öncelikle bizleri BMW satış ve satış sonrası hakkında bilgilendirdiğin için teşekkürler.. Eğer bizler birbirimizi bilgilendirmez ve hak aramada yardımcı olmazsak, başkalarından hiç fayda gelmez..
Bende sıklıkla ve birçok başlıkta KAWASAKİ markasının distribütörü olan Z-Moto ile ilgili satış sonrası şikayetlerimi dile getirmiş, bu adamların yüzünden markadan ve motordan soğuduğumu ve sonunda da sattığımı anlatmıştım. Söz konusu firmanın yetkilileri benimle gerek sitemizde gerekse telefonla argümana girmiş, hatta hakaret bile etmişlerdir.(Gerçi bende kendilerine karşılığını verdim tabi)... Benim duyduğum laflar içinde ; Servislerimiz bizi bağlamaz... Valla gideceksiniz servislere, anlatacaksınız?.... gibi sözler.... Manuel de yazmakta olan " 12.000 kmde sibopları kontrol ettirmezseniz sorumlluk almayız" cümlesine cevap olarak da , siz sibop nedir biliyormusunuz?... Direksiyon geometrisini ölçen bir tezgah dünyada yok ki? ne talep ediyorsunuz? ne yapalım ?... şeklinde sözler duymuşumdur... Bu gibi kimseler Türk Sanayisinin yüz karaları olup, bunlara Devlet de birşey yapmamaktadır.. Bildikleri gibi at oynatarak, sektörde en az risk, ve en az çabayla trilyonları götürmeye, sorumsuzluklarını sanki sektörün doğal hali gibi göstermeye devam etmektedirler...
Belirtmiş olduğunuz gibi 24.000 Euro gibi bir meblağ ödeyerek (42.000 küsur YTL) motosiklet almış olan birine bunlar yapılabilirmi?... Dünyanın neresinde böyle bir özgürlük vardır. Adamın dükkanını kapatırlar.. Ama burda? herşey dörtnala devam ediyor... Bunları mahkemeye vermek, sattıkları malı iade ederek kafalarına atmak, para kazanmalarına mani olarak sektörden el çekmelerini sağlamak gerekir.. Bunun içinde tüketici olarak hepimizin bunların yakasını bırakmayarak, inlerine kadar kovalamamız lazımdır.
Ben, bu firma ile yaşadıklarımdan sonra, bari bir BMW alayım da, paramın karşılığını alayım, pahalı ama iyi servisim olsun derken, senin bu yazdıkların karşısında anlıyorum ki, Türk tüketicisi, motorcusu heryerde sağmal inek gibi görülmekte..
Böyle olunca da pahalı motosiklete binmemeye karar verdim.. İyi motosiklete binmek trilyoner işimidir??? Bir insan yıllarca hayal ettiği bir motosiklete imkanlarını sonuna kadar kullanıp, huzur içinde binemeyecekmi? sayısal lotodan para mı çıkmasını bekleyeceğiz?..
Türkiyede 4 büyük markanın (Japon) hepsi de aynı durumdadır.. Burada bakmayın siz ... hayat onda... 1 numara... diye ...
konuşulanlara.. hepsinde aynı servis sorunları vardır.. Ama millet bunu "normal" olarak algılamış bir kere.. Kabul ettirmişler millete.. İşi Fenerbahçe-Galatasaray muhabbetine çevirip benim markam senin markanı döver olayına giriyor yurdum insanı.. Hak aramaya alışkın değildir milletimiz..
Bu markaların ofislerinde çalışan arkadaşlarımız da patrondan fazla patron kesilip, bizim gibi gerçekleri dile getirenleri telefonla arayıp tehditkar tehditkar konuşmasınlar... Aksine çalıştıkları kurumları daha duyarlı olmaya, gelişmeye, doğruları yapmaya yönlendirmeye çalışsınlar.. O zaman belki maaşları gerçekten artar, kendileri de mutlu olur..
BMW den de soğudum buz gibi şimdi.. işin yoksa milyarlar ver, al bi motor, sonrada uğraş dur.. Yahu uğraşmak istesek hala jawalarımıza biner, platin ayarı, avans ayarı, lastik yamasıyla yaşamaya devam eder dururduk yani... Allahım Yarabbim..... _________________ GÖZLERİME BAK, MOTORCU OLDUĞUMU ANLARSIN... VEE MOTORCULUK MOTORDA DEĞİL MOTORCUDADIR.... (yeni)
Bilgilendirmeniz çok iyi oldu, dakar almayı düşünüyordum artık kesseler almam. Ne o öyle paranla rezil ol. Size zevkle motosiklet sürebileceğiniz günlere kavuşmanızı dilerim. _________________ Siyah NX4
Hayat onunla daha guzel
Bu olanlar bence, BMW gibi dünyada üst düzey bir yer edinmiş markanın değil, borusanın hatası.. bende 4 yıl BMW kullandım, motordan ve sevisten hiçbir zaman şikayetçi olmadım.. _________________ %90 rüzgar, %10 sinek ve kaçma şansın yok. Ne güzel !!
ıste bu kadar terbıyesız olunabılır mı olunur
nefret edıorum borusandan bu yuzden ınsanlara kene gıbı yapısıolar sankı bedawaya werıolar motoru bıde o kdaar dert acıolar
bmw un mu war DERdın war dostum cunku borusan a zımmetlısın..
Öncelikle geçmiş olsun.Ben böyle bir olayı ikici el bir motorda yaşamıştım (BMW değil ) .Ama beterin beteri var derler ya senin ki öyle olmuş.24.000 Euro ver rezillik çek.Bence tüketici heyetine başvur.Şimdi bayağı ilgineniyorlar.Bir de bir kişi hariç diğer BMW kullanıcılarının bir cevabını göremedim.Onları da merak ettim doğrusu.
kardesim cok gecmıs olsun.sendekı ne kadermıs anlamadımkı.sıfır motor alıyosun olanlara bak.o paraya ıkıncı el alsan gul gıbı ıkı yıl bınersın.neyse sen onu bunu bos ver gecte olsa dogru yerdesın.aramıza hosgeldın.burada paylasımlara katılırsan bundan sonrakı motorculuk hayatının daha guzel olacagı suphesız.herseyın yoluna gırmesı dılegıyle.
Arkadaşım çok geçmiş olsun,
Bmw ' de mutlaka iyi motordur tahminimce ama sürekli seyahatlerde Bmw si olan arkadaşlarımızın benzer problemleri oluyor ve pahalı çözümlerle karşılaşıyorlar.Bence emsal japon motorlarıyla kıyaslama yaparak tercihte bulunmak ve motosiklette yüksek teknolojiden biraz daha uzak durmak lazım.Çünki motor hep yeni kalmıyor ve biraz eskidiğinde uzun yolculuklarda insanları perişan edebiliyor.ama tabiki bmw nin de kendine has özellikleri vardır herhalde çok ta yabana atmamak lazım.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız