Tarih: 12.06.2007 - 10:20 Mesaj konusu:
matiz demiş ki:
Öncelikle herkese merhaba, ben MD nin taze üyesiyim. Aslında motosiklet camiasında da yeniyim. GT250 R'ımla daha taze 700 Km oldu...
Toplantılarınız ve gezileriniz methini ali_yıldiz dan duydum. HFC'den (Hyosung Fan Club) tanışırız.
Eğer işleri ayarlayabilirsem sizlerle tanışak için orada olacağım.
Hepinize iyi sürüşler.
matiz arkadaşım hoşgeldin ama diğerleri nerde göremiyorum ben bu hafta aranızda olamayacağım ama öbür hafta mutlaka yanınızdayım ankara md çok hızlı bir ekip oraya bana eşlik edecek kullanmayı yeni öğrenen arkadaşlar lazım...
Tarih: 12.06.2007 - 12:50 Mesaj konusu:
jean48, millet burdaykende getirdini görmedik ama neyse, canın sağolsun senin, sen gel yeter bize buarada makineyi unutma....
Can ve diğer saklıbahçeyi merak edenler için..
Yeniden düzenlenen Söğütözü tesisleri, misafirlerine yemyeşil bir ortam içinde Kır Lokantası, kafeterya ve piknik alanlarında geçirebilecekleri uzun, hoş saatler sunuyor.Saklı Bahçe'de dünya mutfağının yanı sıra çöp şiş, kuzu tandır, mantı, gözleme ve sütlaçtan oluşan spesiyalleri tadabilir, bu nefis yemeklerin ardından nargile eşliğinde Türk kahvenizi yudumlayabilirsiniz.
Hafta sonları sabah kahvaltılarının açık büfe de yapıldığı Saklı Bahçe'de, aynı saatleri Atatürk Evi'ni ziyaret ederek de değerlendirebilirsiniz.(Alıntıdır)
Not:Ben bişiy yemem sadece çay içerim derseniz oda var.. İstanbul Md den serapz'ı çağırıyoruz bi demlik çay kapıp geliyor
En son TayDen tarafından 12.06.2007 - 13:05 tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi
tayden, abi milletin sınavları vardı benim gibi yaa
sınavları biten evine gitti.. tmm foto makinası hazır zaten herzmn _________________ %90 rüzgar, %10 sinek ve kaçma şansın yok. Ne güzel !!
ben de md de yenilerdenim , aranızdan matiz , rayjay , emre , ve 2move ile tanısıyoruz ,
diğer arkadaşlar ile de tanısabilmek için armada ya bi uğramaya çalışıcam , saklıkente gelemeyebilirim ,başka zamana umarım
selam dostlar kabul ederseniz alın size bi choppercı! bendeniz ersin.. taze delirdim herkese selamlar en yakın zamanda tanışmak dileğiyle.. etkinliklere katılmaya çalışcam fakat malum öss zamanı..3. deneyişim eywallah
Tarih: 12.06.2007 - 19:27 Mesaj konusu:
SGOR, sağol abi geçen defa ben unutmusum foto makineyii anlamısındır umarım kımsedede olmayınca
Evet +1 de ben budefa digi fotoyu %100000 getiriyorum unutmuyacağım görüşmek üzere see you
imdaatt aklımı başından aldınız motor delisiydim tam üşütük oldum.
biraz önce saklıbahçeden geliyorum.
sizleri araya araya öldüm yaaav meğer bugün salıymış. çarşambada yarın
tüüüü.
_________________ BLACK-RED
06 ET 6609
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız