Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Ankara MD (13.06.2007 Çarşamba ) SaklıBahçede Toplanıyor

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Ankara MD (13.06.2007 Çarşamba ) SaklıBahçede Toplanıyor

Ankara MD (13.06.2007 Çarşamba ) SaklıBahçede Toplanıyor
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
ali_yildiz
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: AnGara MD

MesajTarih: 12.06.2007 - 10:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

matiz demiş ki:
Öncelikle herkese merhaba, ben MD nin taze üyesiyim. Gülümsüyorum Aslında motosiklet camiasında da yeniyim. GT250 R'ımla daha taze 700 Km oldu...

Toplantılarınız ve gezileriniz methini ali_yıldiz dan duydum. HFC'den (Hyosung Fan Club) tanışırız.

Eğer işleri ayarlayabilirsem sizlerle tanışak için orada olacağım.

Hepinize iyi sürüşler.

matiz arkadaşım hoşgeldin ama diğerleri nerde göremiyorum ben bu hafta aranızda olamayacağım ama öbür hafta mutlaka yanınızdayım ankara md çok hızlı bir ekip oraya bana eşlik edecek kullanmayı yeni öğrenen arkadaşlar lazım...
Başa dön
ali_yildiz Çevrimdışı ali_yildiz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
jean48
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: DATÇA

MesajTarih: 12.06.2007 - 12:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sınavlar finaller projeler bitti bee sonunda.. herzaman herşeye varım ben Göz kırpıyorum

BMW F650
Başa dön
jean48 Çevrimdışı jean48 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
TayDen
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 12.06.2007 - 12:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar saklıbahçeden gruplara özel indirimimizide aldık, ne kadar çok adam okadar indirim hadi bakalım nerdesiniz Ankara MD

Can, Sosyolojiyi unutmaaa Dil çıkarıyorum
Başa dön
TayDen Çevrimdışı TayDen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
jean48
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 12.06.2007 - 12:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tayden, abi millet gitti memleketine bee İstemiyorum

BMW F650
Başa dön
jean48 Çevrimdışı jean48 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
TayDen
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 12.06.2007 - 12:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

jean48, millet burdaykende getirdini görmedik ama neyse, canın sağolsun senin, sen gel yeter bize Bravo buarada makineyi unutma....

Can ve diğer saklıbahçeyi merak edenler için..

Yeniden düzenlenen Söğütözü tesisleri, misafirlerine yemyeşil bir ortam içinde Kır Lokantası, kafeterya ve piknik alanlarında geçirebilecekleri uzun, hoş saatler sunuyor.Saklı Bahçe'de dünya mutfağının yanı sıra çöp şiş, kuzu tandır, mantı, gözleme ve sütlaçtan oluşan spesiyalleri tadabilir, bu nefis yemeklerin ardından nargile eşliğinde Türk kahvenizi yudumlayabilirsiniz.
Hafta sonları sabah kahvaltılarının açık büfe de yapıldığı Saklı Bahçe'de, aynı saatleri Atatürk Evi'ni ziyaret ederek de değerlendirebilirsiniz.(Alıntıdır)

Not:Ben bişiy yemem sadece çay içerim derseniz oda var.. İstanbul Md den serapz'ı çağırıyoruz bi demlik çay kapıp geliyor Dil çıkarıyorum

En son TayDen tarafından 12.06.2007 - 13:05 tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi
Başa dön
TayDen Çevrimdışı TayDen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
jean48
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 12.06.2007 - 12:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tayden, abi milletin sınavları vardı benim gibi yaa Üzgünüm
sınavları biten evine gitti.. tmm foto makinası hazır zaten herzmn Göz kırpıyorum

BMW F650
Başa dön
R3N
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 12.06.2007 - 16:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

herkese selamlar ,

ben de md de yenilerdenim , aranızdan matiz , rayjay , emre , ve 2move ile tanısıyoruz ,
diğer arkadaşlar ile de tanısabilmek için armada ya bi uğramaya çalışıcam , saklıkente gelemeyebilirim ,başka zamana umarım

görüşmek üzere
Başa dön
R3N Çevrimdışı R3N Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
TayDen
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 12.06.2007 - 17:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

R3N, Herzaman bekleriz, yalnız yanlışlık olmasın saklıkent DEĞİL saklıbahçe Bravo
Başa dön
gemboy
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ANKARA

MesajTarih: 12.06.2007 - 18:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ülkersiz ve BENSİZ bir çay saati düşünülemez bende geliyorum..
SGOR
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 12.06.2007 - 18:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Konuyu sabitledim

Allah muhabbetinizi bol eylesin Ankara md bol bol foto olsun lütfen
venom-13
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: 06,(cehennemin dibi)

MesajTarih: 12.06.2007 - 18:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

selam dostlar kabul ederseniz alın size bi choppercı! bendeniz ersin.. taze delirdim Dans herkese selamlar en yakın zamanda tanışmak dileğiyle.. etkinliklere katılmaya çalışcam fakat malum öss zamanı..3. deneyişim İstemiyorum eywallah Bravo
Başa dön
venom-13 Çevrimdışı venom-13 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
yamaha_YBR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANKARA/dikmen

MesajTarih: 12.06.2007 - 19:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SGOR, sağol abi geçen defa ben unutmusum foto makineyii anlamısındır umarım kımsedede olmayınca Çok gülüyorum
Evet +1 de ben budefa digi fotoyu %100000 getiriyorum unutmuyacağım Delirdim görüşmek üzere see you OK
Başa dön
yamaha_YBR Çevrimdışı yamaha_YBR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
TayDen
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 12.06.2007 - 19:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SGOR, valla abi nediyim, eline koluna sağlık Bravo Alkışlıyorum

venom-13, Abicim sen gel yeterki herzaman kapımız açık, sınavda başarılar, inşallah istediğin olur. Bravo
Başa dön
leopoldo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara-Nazilli

MesajTarih: 12.06.2007 - 20:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

imdaatt aklımı başından aldınız motor delisiydim tam üşütük oldum.
biraz önce saklıbahçeden geliyorum.
sizleri araya araya öldüm yaaav meğer bugün salıymış. çarşambada yarın
tüüüü.
Delirdim
leopoldo Çevrimdışı leopoldo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
TayDen
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 12.06.2007 - 20:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

leopoldo, abi naaptın sen yaw. Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

En son TayDen tarafından 12.06.2007 - 21:01 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
2. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal