Kayıt: Dec 24, 2004 Mesajlar: 530 Nereden: Amersfoort/Hollanda/Izmir (Sogukkuyu 35½)
Tarih: 17.01.2005 - 19:44 Mesaj konusu:
Aranizda olmayi cok isterdim...
Neyse fotograflariniz ile orda olmus kadar olduk...(mu?)
Bu arada tekrar gecmis olsun Rabbit, umarim en kisa zamanda bulunur fistik`in...
Sevgi ile kalin... _________________ It's not the destination that counts, but the journey to get there.....
HONDA MAGNA VF750C
Tarih: 17.01.2005 - 20:13 Mesaj konusu:
süpersinizzzzzz fuarda hep beraber fırsat bulursak bowling oynıyalım....
bütün izmirli Md leri fuara bekliyoruz. ben 2-3 kişiyi ewimde ağırlıyabilirim. biraz sıkarsam 4 kişi haberiniz olsun. _________________ ocakba?y team (şeşnici başı)[/b (pikaçu)
[b]34 sau 63
Güzel bir 2 saat geçirdik. Dramyum 1. oldu Hakan abi "arap atı" gibiydi sonradan açıldı ve 2. oldu. Ve benim aşkımda 3. oldu. Kadir abi Strike bile yaptı. Ahmet abi Bowling dersi verdi. Mustafa bi daha ki sefere daha iyi olacak bundan eminim. Toggy'nin faso'lu atışlarına hayran kaldım. Nikita'nın performansı bir anneye göre mükemmeldi.
Sonuncuyu söylemek ayıp olur boşverin.
Bende iyi bir seyirciydim. Orada ki en neşeli grup bizdik.
Fakat bu neşe gecenin sonunda bozulmuş. Bozulmuş diyorum çünkü o anda orda değildim ve bu üzücü olayı paylaşamadığım için üzgünüm.
Diğer forumada ayrıntılı olarak yazdım fakat burdada tekrar geçmiş olsun diyorum. İçimden bir ses en yakın zamanda bulunacak diyor.
Umarım bulunur ve bidahada böyle bi şey olmaz.
Arkadaşlar yine çok eğlenmişsiniz gelemediğim için çok üzüldüm ama bayram alışverişi dolayısı ile dükkanı açmak zorundaydım ama işlerde güzel oldu valla.. Ya motor olayına canım sıkıldı çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda bulunur.. Ama inşallah bulunur da bir dahaki sefere kalın zincirlerle kilitlersiniz. çok üzüldüm Geçmiş olsun. _________________ "Atına atla.. yüreginin götürdügü yere git..!!! hadi go!!!!!"
İzmir'de de hareketlenmeler var... Çok güzel olmuş .... _________________ ?N TEKERYN NEREYE GYDERSE,
ARKA TEKERYNDE ORAYA GYDER.....
CBR 600 RR
happyman_13@hotmail.com
Tarih: 22.01.2005 - 14:54 Mesaj konusu:
:oops: benimde motorum olunca bende gelcem ....ben bi gün büyüyecem hep 19 yasında kalmıcam ozaman o fotolar arasında bende olcam ahahahaaa.. phateonw12 selamın kolay gelsin _________________ *** Bir türküdür ya?amak***
Kayıt: Nov 22, 2004 Mesajlar: 153 Nereden: izmir / ye?ilyurt
Tarih: 23.01.2005 - 06:13 Mesaj konusu:
çok gelmek isterdim arkadaşlar mahalesef SU ÇİÇEĞİ çıkarmakla meşkuldüm böyle güzel bir organizyasyanu kaçırdığım için gerçekten üzüldüm :alkış _________________ YKY TEKERSYN ÇOK ?EKERSYN
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız