Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - İzmir Md Bowling Oynuyorken..İşte Fotolar...

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

İzmir Md Bowling Oynuyorken..İşte Fotolar...

İzmir Md Bowling Oynuyorken..İşte Fotolar...
Sayfa Önceki  1, 2

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
Rustavi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Amersfoort/Hollanda/Izmir (Sogukkuyu 35½)

MesajTarih: 17.01.2005 - 19:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Aranizda olmayi cok isterdim... Üzgünüm
Neyse fotograflariniz ile orda olmus kadar olduk...(mu?)
Bu arada tekrar gecmis olsun Rabbit, umarim en kisa zamanda bulunur fistik`in...

Sevgi ile kalin...
Rustavi Çevrimdışı Rustavi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
lastsamuray
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 17.01.2005 - 20:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

süpersinizzzzzz Dil çıkarıyorum fuarda hep beraber fırsat bulursak bowling oynıyalım....
bütün izmirli Md leri fuara bekliyoruz. ben 2-3 kişiyi ewimde ağırlıyabilirim. biraz sıkarsam 4 kişi haberiniz olsun. Göz kırpıyorum
lastsamuray Çevrimdışı lastsamuray Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Choppery
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Yzmir

MesajTarih: 17.01.2005 - 21:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Güzel bir 2 saat geçirdik. Dramyum 1. oldu Hakan abi "arap atı" gibiydi sonradan açıldı ve 2. oldu. Ve benim aşkımda 3. oldu. Kadir abi Strike bile yaptı. Ahmet abi Bowling dersi verdi. Mustafa bi daha ki sefere daha iyi olacak bundan eminim. Toggy'nin faso'lu atışlarına hayran kaldım. Nikita'nın performansı bir anneye göre mükemmeldi.
Sonuncuyu söylemek ayıp olur boşverin.
Bende iyi bir seyirciydim. Orada ki en neşeli grup bizdik.
Fakat bu neşe gecenin sonunda bozulmuş. Bozulmuş diyorum çünkü o anda orda değildim ve bu üzücü olayı paylaşamadığım için üzgünüm.
Diğer forumada ayrıntılı olarak yazdım fakat burdada tekrar geçmiş olsun diyorum. İçimden bir ses en yakın zamanda bulunacak diyor.
Umarım bulunur ve bidahada böyle bi şey olmaz.
Başa dön
Choppery Çevrimdışı Choppery Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
dramyum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Yzmir/kar?yyaka

MesajTarih: 18.01.2005 - 14:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

nikita farkında olmadan kaknemin tarifini yapmışsın Çok gülüyorum
Alıntı:

Şaka bir yana orası neydi öyle yaa

Gönlüm genç ama nüfus kağıtı bazı şeylerden gençler kadar zevk almamı engelliyor Ağlıyorum
Başa dön
dramyum Çevrimdışı dramyum Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
fabrizio
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 18.01.2005 - 19:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Orkide'nin bowling salonu hala berbat mı yaaa? Geçen bayram yeni açılmış olmasına rağmen 2. el malzemeler ile döküntü idi.

Bu bayrama düzelttilerse bi maç yaparız. Yarın sabah izmirdeyim.
FERROTEP
Üye
Üye

Nereden: YZMYR..

MesajTarih: 18.01.2005 - 19:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

slm arkadaşlar bende gelecektim. nasıp olmadı Ağlıyorum Ağlıyorum herkese saygılar... ok kadar baktım gün yazmamışınız .... üzüldüm. Ağlıyorum
Başa dön
FERROTEP Çevrimdışı FERROTEP Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
maxell
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: IZMIR-Turgutlu

MesajTarih: 18.01.2005 - 21:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar yine çok eğlenmişsiniz gelemediğim için çok üzüldüm ama bayram alışverişi dolayısı ile dükkanı açmak zorundaydım ama işlerde güzel oldu valla.. Ya motor olayına canım sıkıldı çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda bulunur.. Ama inşallah bulunur da bir dahaki sefere kalın zincirlerle kilitlersiniz. Üzgünüm çok üzüldüm Geçmiş olsun.

Kawasaki ZX-6R
Başa dön
maxell Çevrimdışı maxell Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
happyman13
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara- Bandyrma

MesajTarih: 20.01.2005 - 23:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İzmir'de de hareketlenmeler var... Çok güzel olmuş ....
happyman_13@hotmail.com
Başa dön
happyman13 Çevrimdışı happyman13 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
koR_1ay
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: RedLine net&Cafe

MesajTarih: 21.01.2005 - 17:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SEVİLMEK İSTİYORSAN ÖNCE SEVMEYİ BİLECEKSİN,
UÇMAYI SEVİYORSAN ,DÜŞMEYİ DE BİLECEKSİN,KORKARAK YAŞIYORSAN YANLIZCA HAYATI SEYREDERSİN...(NİETZSCHE)
Başa dön
koR_1ay Çevrimdışı koR_1ay Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
PHAETONW12
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 22.01.2005 - 14:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

serres, Dil çıkarıyorum merhaba dostum ...
PHAETONW12 Çevrimdışı PHAETONW12 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
baha_deniz
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir tire

MesajTarih: 22.01.2005 - 14:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

:oops: benimde motorum olunca bende gelcem ....ben bi gün büyüyecem hep 19 yasında kalmıcam ozaman o fotolar arasında bende olcam ahahahaaa.. Dil çıkarıyorum phateonw12 selamın kolay gelsin
PHAETONW12
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 22.01.2005 - 14:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ikiz_deniz, Şok oldum slm
PHAETONW12 Çevrimdışı PHAETONW12 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
kirli
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir / ye?ilyurt

MesajTarih: 23.01.2005 - 06:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok gelmek isterdim arkadaşlar mahalesef SU ÇİÇEĞİ çıkarmakla meşkuldüm böyle güzel bir organizyasyanu kaçırdığım için gerçekten üzüldüm :alkış
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2
2. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.19 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal