Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Honda cbf 150

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Honda cbf 150

Honda cbf 150
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Duyurular
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
xenophobic
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 13.06.2007 - 09:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya aman be ne tvs ymiş yılların markası hondayla karşılaştırıyorsunuz ayıptır yahu hiç bişey yoksa bile hondanın bunca yıllık deneyimi var biraz mantıklı düşünelim bu tvs tvs diyen arkadaşlar 3-5 sene sonra biz cbf mizle turlarken tvs ciler serviste parça bekliyo olacaklar haberleri yok bırakalım cbf yi geçiyoruz diye şimdilik sevinsinler son gülen ii güler Göz kırpıyorum Göz kırpıyorum Bravo
Başa dön
xenophobic Çevrimdışı xenophobic Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
EROLL88
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 13.06.2007 - 09:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok gülüyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum tabı olabılır hata ınsana has bişi tabı bunları bos verın kullanın motorunuzu herkezın motoru kendıne ıyı tabıkı kımse benım motorum gıtmıyo demez 110 gorse 125 130 felan gordum der 130 gorse 150 gordum falan fılan sedece komık Gülümsüyorum
doblocu38
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KAYSERY

MesajTarih: 13.06.2007 - 09:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Aman aman kardeş sen ne yaptın sakın haaa cbf i övme.Erol 88 duymasın Vallahi kızar.Eğer apache yi övseydin o zaman başka tabii. Bravo

Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:

Eyvah erol görmüş keşke daha önce yazsaydım.
Başa dön
doblocu38 Çevrimdışı doblocu38 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
EROLL88
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 13.06.2007 - 09:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

doblocu38, baskası olsa yazardım da bunun motordan anlamadıgı bellı zaten
xenophobic
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 13.06.2007 - 09:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

doblocu38, ne bilim erol un burda olduğunu yaww Çok gülüyorum Çok gülüyorum isteyen inanır isteyen inanmaz kıskançlığın bu kadarı be kardeşim ben cbfmle 125km mi yaptım mı yaptım ona bakarım e nediyim eroll darısı başına tabi apaçin 80 le giderken tırtlamazsa Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
xenophobic Çevrimdışı xenophobic Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
EROLL88
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 13.06.2007 - 09:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

xenophobic, 120 vıdeosu zaten ımzada ne 80 km sı Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum senıde gormek ısterız

Link

xenophobic
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 13.06.2007 - 09:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

göreceksin çok yakında sabırlı ol yalnız bşişey soracam videoyu sen mi çektin??bide bence bu kadar yüklenme mtora şimdiden yoksa 130 yapamadan eline alıcan motoru Çok gülüyorum Çok gülüyorum ha bu arada sen magandacılık oynamaya devam et sana yakışıyo Alkışlıyorum Bravo
Başa dön
EROLL88
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 13.06.2007 - 10:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

130 u cumartesı cekıcem 6630 la cektım bu arada motor 7500 de km yeterli yani nacız hane bı kac teker vıdeosunu da koydum ama yarın gosterıme gırer galıba sabah koydum
xenophobic
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 13.06.2007 - 10:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aynen bendede 6630 var ve bende cumartesi çekicem 130 videosunu bi karşılaştırma yaparız artık Göz kırpıyorum Bravo Çok gülüyorum
Başa dön
skp
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us

MesajTarih: 13.06.2007 - 10:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

transam, benim msn i eklesene by-skp@hot...
Başa dön
skp Çevrimdışı skp Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
doblocu38
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KAYSERY

MesajTarih: 13.06.2007 - 10:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

EROLL88, 1285 kez mesaj yazmışın ama hala sagılı mesaj nasıl yazılır öğrenememişsin bakıyorum da.Karşınızdaki insana hitah ederken bu diye hitap edilmez kardeşim.
Ayrıca 43 yaşındayın 16 senedir motor kullanıyorum ve motorumuz şansıman arızası olursa ustaya götürürüm rektefiyesini bile yaparken ben kendim söker takarım.Yani piston değişimine kadar kendm yaparım şimdi anladınmı motordan ne kadar anladığımı?Kazasız sürüşler dilerim.
Başa dön
doblocu38 Çevrimdışı doblocu38 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
EROLL88
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 13.06.2007 - 10:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

doblocu38, kolay gelsın ben anlamam hıcbırınden valla ama araba olursa bastan yaparım pendık sanayı özdem otomotıv mazda ozel servısıdır yeterlımı derecem ben motor tamırınden anlamam ama mınıbus taksı kamyonet varsa herturlu yaparız sana bı soru madem ustasın burda okuyanlarda cevap atabılır krank bır tur donerse egzantrık kac tur doner !!!
Anger
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Bursa

MesajTarih: 13.06.2007 - 10:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tvs sahipleri neden bu kadar motorlarını övüyor ? Tamam belki cok iyidir ama bu kadar abartmayın bence.
Başa dön
Anger Çevrimdışı Anger Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
TKTKR
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: MOTORUN OLDU?U HER YERDEN

MesajTarih: 13.06.2007 - 10:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

EROLL88, yarım tur döner galiba (doğrumu),???

Başa dön
TKTKR Çevrimdışı TKTKR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
gavurbey
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: YTU Davutpa?a Kampusunden..

MesajTarih: 13.06.2007 - 10:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Millet apache olmuş haberimiz yok Çok gülüyorum
hondayla kıyaslanan motora bak Çok gülüyorum
Züürt tesellisi.....
Başa dön
gavurbey Çevrimdışı gavurbey Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Duyurular Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki
2. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal