Tarih: 13.06.2007 - 09:16 Mesaj konusu:
ya aman be ne tvs ymiş yılların markası hondayla karşılaştırıyorsunuz ayıptır yahu hiç bişey yoksa bile hondanın bunca yıllık deneyimi var biraz mantıklı düşünelim bu tvs tvs diyen arkadaşlar 3-5 sene sonra biz cbf mizle turlarken tvs ciler serviste parça bekliyo olacaklar haberleri yok bırakalım cbf yi geçiyoruz diye şimdilik sevinsinler son gülen ii güler
Tarih: 13.06.2007 - 09:47 Mesaj konusu:
doblocu38, ne bilim erol un burda olduğunu yaww isteyen inanır isteyen inanmaz kıskançlığın bu kadarı be kardeşim ben cbfmle 125km mi yaptım mı yaptım ona bakarım e nediyim eroll darısı başına tabi apaçin 80 le giderken tırtlamazsa
Tarih: 13.06.2007 - 09:56 Mesaj konusu:
göreceksin çok yakında sabırlı ol yalnız bşişey soracam videoyu sen mi çektin??bide bence bu kadar yüklenme mtora şimdiden yoksa 130 yapamadan eline alıcan motoru ha bu arada sen magandacılık oynamaya devam et sana yakışıyo
130 u cumartesı cekıcem 6630 la cektım bu arada motor 7500 de km yeterli yani nacız hane bı kac teker vıdeosunu da koydum ama yarın gosterıme gırer galıba sabah koydum _________________ 250 R HYOSUNG
Tarih: 13.06.2007 - 10:11 Mesaj konusu:
EROLL88, 1285 kez mesaj yazmışın ama hala sagılı mesaj nasıl yazılır öğrenememişsin bakıyorum da.Karşınızdaki insana hitah ederken bu diye hitap edilmez kardeşim.
Ayrıca 43 yaşındayın 16 senedir motor kullanıyorum ve motorumuz şansıman arızası olursa ustaya götürürüm rektefiyesini bile yaparken ben kendim söker takarım.Yani piston değişimine kadar kendm yaparım şimdi anladınmı motordan ne kadar anladığımı?Kazasız sürüşler dilerim.
doblocu38, kolay gelsın ben anlamam hıcbırınden valla ama araba olursa bastan yaparım pendık sanayı özdem otomotıv mazda ozel servısıdır yeterlımı derecem ben motor tamırınden anlamam ama mınıbus taksı kamyonet varsa herturlu yaparız sana bı soru madem ustasın burda okuyanlarda cevap atabılır krank bır tur donerse egzantrık kac tur doner !!! _________________ 250 R HYOSUNG
Millet apache olmuş haberimiz yok
hondayla kıyaslanan motora bak
Züürt tesellisi..... _________________ Tyrael......
Yyldyz Technical University Engineering...
Yamaha Fz6 Fazer...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız