Tarih: 13.06.2007 - 14:24 Mesaj konusu: Ankara MD organizatörleri!!
Son dönemlerde Ankara MD nin gözle görülür etkinlikleri var.
Bu organizasyonları planlayan, gerçekleştiren ve katılanlara teşekkür etmek gerek..
Motordelisi Spor Kulübü nü ANKARA da temsil etmek,Ankara MD nin etkinliklerini planlamak-yürütmek için canerdemir79 ve tayden nickli üyelerimiz yetkilendirilmiştir.
Bu yetki ve görevi "AtesH" arkadaşımız daha önceden tek başına yürütmeye çalışıyordu,sanırım şimdi bu iki arkadaşımızın katkısıyla AtesH in yüküde paylaşılmış olacak ve ANKARA MD daha güzel yerlere gelecek.
Canerdemir79 ve tayden arkadaşlarımıza başarılar dilerim. _________________
En son HakanDincer tarafından 13.06.2007 - 14:28 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Kayıt: Oct 02, 2005 Mesajlar: 2106 Nereden: sevdim o zalimi :) (m.köy/istanbul)
Tarih: 13.06.2007 - 14:27 Mesaj konusu:
HakanDincer, son dönemlerde can cekişen Ankara MD nin tekrar yükselişe geçtiğini görmek gerçekten beni mutlu etti, arkadaşlarımıza yeni görevinde başarılar dilerim. Hayırlı olsun... _________________ Uyan ey gözlerim gafletten uyan
Uyan uykusu çok gözlerim uyan
Azrailin kastı canadır inan
Çok sevindirici bi durum. MD nin ANKARA gibi bi metropol de örgütlenmesi spor kulübümüz ve internet sitemiz adına çok önemli bi durum.
Arkadaşların başarılarını dilerim...
HakanDincer, hakan abi bende bu Ankara MD nin fotocusuyum.. abi banada şööle "art director" filan gibi bir sıfat yazsana
şimdiden çok thnx abi _________________ %90 rüzgar, %10 sinek ve kaçma şansın yok. Ne güzel !!
Tarih: 13.06.2007 - 15:23 Mesaj konusu:
iki arkadaşımızada yeni görevlerinde başarılar diliyorum _________________ özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
canerdemir79 ve tayden hadi bakalım zaten öyleydiniz artık resmi bir sıfatınız var.
sizi candan tebrik ediyorum hakkıyla bu görevi yapacağınızada inanıyorum.
akşam görüşür ve kutlarız. _________________ BLACK-RED
06 ET 6609
Kayıt: Jan 21, 2005 Mesajlar: 13561 Nereden: united states of KONYA
Tarih: 13.06.2007 - 15:48 Mesaj konusu:
vay caner kardeşime bak başkan diye diye sonunda başkan ettik adamı hadi hayırlı uğurlu olsun her iki kardeşimede _________________ Sen benim için öylesine değil ölesiyesin...
Tarih: 13.06.2007 - 15:52 Mesaj konusu:
Vay be başkanım, Canerim ve müdür Taylanım vallahi kimse kusura bakmasın ilk Başkan ışığını gören ben oldum Caner kardeşimde İkiside karakterleri ve kişilikleri ile müstesna insanlar Hayırlı olması dileğiyle
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız