Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Ankara MD organizatörleri!!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Ankara MD organizatörleri!!

Ankara MD organizatörleri!!
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 13.06.2007 - 14:24    Mesaj konusu: Ankara MD organizatörleri!! Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Son dönemlerde Ankara MD nin gözle görülür etkinlikleri var.
Bu organizasyonları planlayan, gerçekleştiren ve katılanlara teşekkür etmek gerek..
Motordelisi Spor Kulübü nü ANKARA da temsil etmek,Ankara MD nin etkinliklerini planlamak-yürütmek için canerdemir79 ve tayden nickli üyelerimiz yetkilendirilmiştir.
Bu yetki ve görevi "AtesH" arkadaşımız daha önceden tek başına yürütmeye çalışıyordu,sanırım şimdi bu iki arkadaşımızın katkısıyla AtesH in yüküde paylaşılmış olacak ve ANKARA MD daha güzel yerlere gelecek.
Canerdemir79 ve tayden arkadaşlarımıza başarılar dilerim.

En son HakanDincer tarafından 13.06.2007 - 14:28 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
HakanDincer şimdi Çevrimiçi HakanDincer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
hayabusa2785
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: sevdim o zalimi :) (m.köy/istanbul)

MesajTarih: 13.06.2007 - 14:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HakanDincer, son dönemlerde can cekişen Ankara MD nin tekrar yükselişe geçtiğini görmek gerçekten beni mutlu etti, arkadaşlarımıza yeni görevinde başarılar dilerim. Hayırlı olsun...
Başa dön
hayabusa2785 Çevrimdışı hayabusa2785 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 13.06.2007 - 14:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayabusa2785, bu arkadaşlarımızın çalışmalarıyla Ankara MD dahada iyi olacaktır..
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 13.06.2007 - 14:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok sevindirici bi durum. MD nin ANKARA gibi bi metropol de örgütlenmesi spor kulübümüz ve internet sitemiz adına çok önemli bi durum.
Arkadaşların başarılarını dilerim... Bravo
Başa dön
NighteXpresS Çevrimdışı NighteXpresS Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
jean48
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: DATÇA

MesajTarih: 13.06.2007 - 14:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

biz teşekkür ederiz Delirdim

BMW F650
Başa dön
jean48 Çevrimdışı jean48 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Arthas
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 13.06.2007 - 14:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Caner de Taylan da bu görevi en iyi şekilde yerine getirebilicek arkadaşlardır. Yeni görevleri hayırlı olsun ikisininde. Bravo
http://www.sahibinden.com/shoei_xr-1000_diabolicWQQaXQQ11344912WQQpXQQdisplayitem
Başa dön
Arthas Çevrimdışı Arthas Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
jean48
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: DATÇA

MesajTarih: 13.06.2007 - 15:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HakanDincer, hakan abi bende bu Ankara MD nin fotocusuyum.. abi banada şööle "art director" filan gibi bir sıfat yazsana Alkışlıyorum
şimdiden çok thnx abi Delirdim

BMW F650
Başa dön
jean48 Çevrimdışı jean48 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
tekyildizmotor
Organizator-Bursa
Organizator-Bursa

Nereden: BURSA

MesajTarih: 13.06.2007 - 15:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlarımıza başarılar diliyorum allah utandırmasın.. Bravo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ELAZIĞ

MesajTarih: 13.06.2007 - 15:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

CANER abi ve TAYLAN abi yeni görevlerinizde başarılar dilerim.
yamaha_YBR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANKARA/dikmen

MesajTarih: 13.06.2007 - 15:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HakanDincer, abi güzel fikir gerçekten ANK. md'yi son zamanlarda çok güzel temsil ettiler ve ettik tbr. Alkışlıyorum
Başa dön
yamaha_YBR Çevrimdışı yamaha_YBR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
proracing
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Kawasakistan

MesajTarih: 13.06.2007 - 15:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

iki arkadaşımızada yeni görevlerinde başarılar diliyorum Alkışlıyorum

özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Başa dön
proracing Çevrimdışı proracing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
leopoldo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara-Nazilli

MesajTarih: 13.06.2007 - 15:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

canerdemir79 ve tayden hadi bakalım zaten öyleydiniz artık resmi bir sıfatınız var.
sizi candan tebrik ediyorum hakkıyla bu görevi yapacağınızada inanıyorum.
akşam görüşür ve kutlarız.
leopoldo Çevrimdışı leopoldo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
UMUTEMRE
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 13.06.2007 - 15:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ankara MD yi canlandıran bu iki arkadaşa teşekkürler Alkışlıyorum
SGOR
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 13.06.2007 - 15:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

vay caner kardeşime bak başkan diye diye sonunda başkan ettik adamı hadi hayırlı uğurlu olsun her iki kardeşimede Bravo
ARRDA
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ) ANKARA

MesajTarih: 13.06.2007 - 15:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Vay be başkanım, Canerim ve müdür Taylanım Delirdim vallahi kimse kusura bakmasın ilk Başkan ışığını gören ben oldum Caner kardeşimde Dil çıkarıyorum İkiside karakterleri ve kişilikleri ile müstesna insanlar Bravo Hayırlı olması dileğiyle Alkışlıyorum
Başa dön
ARRDA Çevrimdışı ARRDA Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.29 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal