Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - TVS APACHE TEK TEKER VIDEO

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

TVS APACHE TEK TEKER VIDEO

TVS APACHE TEK TEKER VIDEO

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
EROLL88
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 13.06.2007 - 15:15    Mesaj konusu: TVS APACHE TEK TEKER VIDEO Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ardakaslar dun aksam maltepede sahıl yolunda nacızhane bır kac vıdeo cektım ayaklarımı motora koyamıyorum daha ama ıdare eder sanırım yorumlarınızı beklıyorum becerebıldıysem ne mutlu (koruma tam bu arada) Göz kırpıyorum bırkac tane var hepsını bırlestıremedım kusra bakmayın
http://www.youtube.com/results?search_query=tvs+apache&search=Search

sanırım en ıyısı bu

Link

En son EROLL88 tarafından 13.06.2007 - 15:27 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
EROLL88 Çevrimdışı EROLL88 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Nemesis_YD
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ümraniye / İST

MesajTarih: 13.06.2007 - 15:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok gülüyorum komik görüntü oluşturmuşsun kardeş. ayaklarını yere sürterek geliyon 4 tekerli motor gibi duruyor. neyse üzülme ben hiç ön kaldıramıyom. işim olmaz Dil çıkarıyorum
APOLLO_37
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: KASTAMONU-TOSYA

MesajTarih: 13.06.2007 - 15:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

videolar güzel olmuş eline saglık. Alkışlıyorum
bu arada ayakkabıların tabanı delinmiştir heralde...
EROLL88
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 13.06.2007 - 15:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla guzelım adıdasların tabanını yedık bıraz bunu yapacaz dıye ama olsun
doblocu38
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KAYSERY

MesajTarih: 13.06.2007 - 16:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tebrk ediyorum güzel olmuş.Ellerine sağlık.Tam koruma giydiğin içinde teşekkürü hak ettin.
Başa dön
doblocu38 Çevrimdışı doblocu38 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
leopoldo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara-Nazilli

MesajTarih: 13.06.2007 - 16:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ileride daha güzel hareketler yapacağına inanıyorum.böyle devam edersen ayakkabıcıları zengin edeceksin haberin olsun.
leopoldo Çevrimdışı leopoldo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
turgutlu_md_2009
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: KaSaBa 45(anladyn sen onu)

MesajTarih: 13.06.2007 - 16:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Paylaşım için saol güzel ön kaldırma yapmışında biraz aydınlık zamanda çekseydiniz tam süper olacaktı. Bravo Çok gülüyorum
Başa dön
turgutlu_md_2009 Çevrimdışı turgutlu_md_2009 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
EROLL88
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 13.06.2007 - 16:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

[IMG]http://[/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]

saolun arkadaslar acemıce ama elden bu kadar gelıyo işte km 7500 de tık yok hala
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.13 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal