Tarih: 13.06.2007 - 15:15 Mesaj konusu: TVS APACHE TEK TEKER VIDEO
ardakaslar dun aksam maltepede sahıl yolunda nacızhane bır kac vıdeo cektım ayaklarımı motora koyamıyorum daha ama ıdare eder sanırım yorumlarınızı beklıyorum becerebıldıysem ne mutlu (koruma tam bu arada) bırkac tane var hepsını bırlestıremedım kusra bakmayın
http://www.youtube.com/results?search_query=tvs+apache&search=Search
Kayıt: Aug 01, 2006 Mesajlar: 1735 Nereden: Ümraniye / İST
Tarih: 13.06.2007 - 15:24 Mesaj konusu:
komik görüntü oluşturmuşsun kardeş. ayaklarını yere sürterek geliyon 4 tekerli motor gibi duruyor. neyse üzülme ben hiç ön kaldıramıyom. işim olmaz _________________ PEŞMERGE SYTLE ...
Kayıt: Dec 01, 2005 Mesajlar: 148 Nereden: KASTAMONU-TOSYA
Tarih: 13.06.2007 - 15:27 Mesaj konusu:
videolar güzel olmuş eline saglık.
bu arada ayakkabıların tabanı delinmiştir heralde... _________________ dost ba?a, dü?mak aya?a, delilerde (ben) motora bakar.
ileride daha güzel hareketler yapacağına inanıyorum.böyle devam edersen ayakkabıcıları zengin edeceksin haberin olsun. _________________ BLACK-RED
06 ET 6609
Kayıt: Sep 21, 2006 Mesajlar: 141 Nereden: KaSaBa 45(anladyn sen onu)
Tarih: 13.06.2007 - 16:25 Mesaj konusu:
Paylaşım için saol güzel ön kaldırma yapmışında biraz aydınlık zamanda çekseydiniz tam süper olacaktı. _________________ sesime kulak verin ey cemati müslimin
_______
(Suzuki TVS Champ )+ (Mondial 110ft )+( TVS Apache )
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız