Ayrı bir gurup yapılması çok iyi olur biz cruiserlar ile sizi biraz zor takip ederiz. 120-130 km/s. aralığında otoban gidişi olacak 2. bir gurup yapılabilirse iyi olur.
Birde gidiş planı olduğu gibi dönüş planı nasıl olacak?
ben ne yazikki orda olamadigim icin bu güzel etkinlige katilamiyorum ve cok üzgünüm IZMIR MD ve ISTANBUL MD sizlere tiyatro oyunlarinda basarilar dilerim.gönül isterdiki bende orda olayim ama cok sey kaciracagimi bende biliyorum
Bu yüzden Marmok ta bi bölüm eksik oynayacağız ..
Bir Almanya diye tutturdun oyun yarım kaldı ,ben şimdi ne diyeceğim seyircilere ,çürük yumurta atmazlarmı bize
Şaka şaka sen sağ sağlim gel de İzmir de oynayacağız nasıl olsa.
o zaman Sahne tozu yutarsın tekrar _________________ Bir macera yasamak dedigin ,küçük zamanlar harmani........
Kayıt: Mar 21, 2005 Mesajlar: 6885 Nereden: ...:::iZMiR:::...
Tarih: 15.06.2007 - 11:30 Mesaj konusu:
akrep_kral, Marmarise kadar dayanamazsın arkamda. Kalpten gidersin karışmam valla _________________ Halil Akkaşoğlu 16 nisan halilakkasoglu@hotmail.com
Çok güzel bir organizasyon keşke orada olma imkanım olsaydı...Artık 3.süne kısmet diyorum. Artık 25inde dermanınız kalırsa resimleri eklersiniz, buradan biz de izleriz...Hayırlı yolculuklar diliyorum! _________________
Kayıt: Jun 10, 2006 Mesajlar: 1308 Nereden: :..İstanbul..:
Tarih: 15.06.2007 - 13:05 Mesaj konusu:
Alıntı:
akrep_kral, Marmarise kadar dayanamazsın arkamda. Kalpten gidersin karışmam valla
Tarih: 16.06.2007 - 11:09 Mesaj konusu:
hondabros, O tiyatroda oynasa oynasa yemek yiyip yan gelip yatma rolünü oynar. Ondan başka da bişiy olmaz zaten
mice_of_autobahn, Tamam kardeşim tamam analdım ben. iyi hadi gel bakalım sende. Seni burada bırakacak değiliz ya dimi ama _________________ Halil Akkaşoğlu 16 nisan halilakkasoglu@hotmail.com
Tarih: 16.06.2007 - 11:14 Mesaj konusu:
halilRR, yanına DOLMA KALEM al,muhtemelen senden çok imza isteyen olur _________________ İnsan umudu taşıdı, kimisi kırdı umudu, lakin kiminin sahip olduğu tek şey oydu, hepsi buydu.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız