Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - İzmir MARMOK Festivali Gidiş Planı.(Tiyatroda Oynanacaktır)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

İzmir MARMOK Festivali Gidiş Planı.(Tiyatroda Oynanacaktır)

İzmir MARMOK Festivali Gidiş Planı.(Tiyatroda Oynanacaktır)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
akrep_kral
Yd.Yön.Kur.Üys.
Yd.Yön.Kur.Üys.

Nereden: izmir

MesajTarih: 13.06.2007 - 19:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

halilR1, artcınıım ona göre kimseyi alma arkana Delirdim Delirdim

akrepkral3547@hotmail.com
Başa dön
akrep_kral Çevrimdışı akrep_kral Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
born
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Manisa/Turgutlu

MesajTarih: 13.06.2007 - 20:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ayrı bir gurup yapılması çok iyi olur biz cruiserlar ile sizi biraz zor takip ederiz. 120-130 km/s. aralığında otoban gidişi olacak 2. bir gurup yapılabilirse iyi olur.
Birde gidiş planı olduğu gibi dönüş planı nasıl olacak?
Başa dön
born Çevrimdışı born Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ibRRahim
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: izmir

MesajTarih: 14.06.2007 - 16:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben ne yazikki orda olamadigim icin bu güzel etkinlige katilamiyorum ve cok üzgünüm Üzgünüm Üzgünüm IZMIR MD ve ISTANBUL MD sizlere tiyatro oyunlarinda basarilar dilerim.gönül isterdiki bende orda olayim ama cok sey kaciracagimi bende biliyorum İstemiyorum İstemiyorum

vuyu,benim rolüm bosmu yoksa baskasina verilcekmi?

ibrahimkaymaz@motordelisi.com
Başa dön
ibRRahim Çevrimdışı ibRRahim Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
vuyu
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 14.06.2007 - 17:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ibRRahim, Senin Rolün seni bekleyecek Gülümsüyorum

Bu yüzden Marmok ta bi bölüm eksik oynayacağız ..
Bir Almanya diye tutturdun oyun yarım kaldı ,ben şimdi ne diyeceğim seyircilere ,çürük yumurta atmazlarmı bize Dil çıkarıyorum

Şaka şaka sen sağ sağlim gel de İzmir de oynayacağız nasıl olsa.
o zaman Sahne tozu yutarsın tekrar Çok gülüyorum
HalilRR
Site Admin
Site Admin

Nereden: ...:::iZMiR:::...

MesajTarih: 15.06.2007 - 11:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

akrep_kral, Marmarise kadar dayanamazsın arkamda. Kalpten gidersin karışmam valla Delirdim
ultraukala
Haber Editörü
Haber Editörü

Nereden: STNBL

MesajTarih: 15.06.2007 - 12:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok güzel bir organizasyon keşke orada olma imkanım olsaydı...Artık 3.süne kısmet diyorum. Üzgünüm Üzgünüm Ağlıyorum Artık 25inde dermanınız kalırsa resimleri eklersiniz, buradan biz de izleriz...Hayırlı yolculuklar diliyorum!

Akın FİDAN...
Başa dön
ultraukala Çevrimdışı ultraukala Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
hondabros
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: :..İstanbul..:

MesajTarih: 15.06.2007 - 13:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

akrep_kral, Marmarise kadar dayanamazsın arkamda. Kalpten gidersin karışmam valla

Çok gülüyorum Çok gülüyorum
halilRR, Velit artçın olursa gelirim.otobüse omuz falan atabilir ama dikkat etmen lazım.hem İbo'nun yerine onu oynatırsınız tiyatroda.yerini dolduramasa da idare ederiz artık. Dil çıkarıyorum
Başa dön
hondabros Çevrimdışı hondabros Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
mice_of_autobahn
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: autobahn

MesajTarih: 15.06.2007 - 17:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

halilRR, halil abicim benim yaşım genç kalbimde sapasağlam maşallahı var.. Göz kırpıyorum Bravo Çok gülüyorum

senelik iznimi ayarlasam... aceba diorum hani diorum sen anlıyor beni umuyorum Dil çıkarıyorum ?
HalilRR
Site Admin
Site Admin

MesajTarih: 16.06.2007 - 11:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hondabros, O tiyatroda oynasa oynasa yemek yiyip yan gelip yatma rolünü oynar. Ondan başka da bişiy olmaz zaten Gülümsüyorum

mice_of_autobahn, Tamam kardeşim tamam analdım ben. iyi hadi gel bakalım sende. Seni burada bırakacak değiliz ya dimi ama Bravo
kaRRdelen
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ...:::Tam 35 EgE...::: izmir MD A rh+

MesajTarih: 16.06.2007 - 11:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet sayılı gün kaldı sabırsızlıkla marmok festivalinde olmak istiyorum Gülümsüyorum

“İzmir’in denizi kız,Kızı deniz kokar!..”...
Başa dön
kaRRdelen Çevrimdışı kaRRdelen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 16.06.2007 - 11:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

halilRR, yanına DOLMA KALEM al,muhtemelen senden çok imza isteyen olur Bravo

İnsan umudu taşıdı, kimisi kırdı umudu, lakin kiminin sahip olduğu tek şey oydu, hepsi buydu.
Başa dön
HakanDincer Çevrimdışı HakanDincer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
HalilRR
Site Admin
Site Admin

MesajTarih: 16.06.2007 - 14:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HakanDincer, Bir dolma kalem, bir galonda mürekkep almam lazım ama Dil çıkarıyorum

Ne yapacaksın insanın hayranlarının çok olması bölede zararlı işte Gülümsüyorum

Son Mesajdan 3 saat 6 dakika sonra eklendi:

topic yukarı Bravo
mice_of_autobahn
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 16.06.2007 - 19:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kazasız belasız gidip gelirsiniz işallah.. Bravo

topic yukarı..
HalilRR
Site Admin
Site Admin

MesajTarih: 16.06.2007 - 20:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mice_of_autobahn, Şşşşş otobüs kaldırın bende geleyim diyordun.Hayırdır ne oldu şimdi sen gelmiyormusun yani ?

Bak sizin için otobüs kaldırıyoruz Bravo
mice_of_autobahn
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 16.06.2007 - 20:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

halilRR, abi ben de ağızdan laf bi kere çıkar,senelik iznimi ayarladığım an sizinleyim..

söylemiştim msn de sözüm söz..!! Bravo
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki
2. sayfa (Toplam 8 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.33 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal