Kayıt: May 29, 2007 Mesajlar: 390 Nereden: KONYA M.D A RH (+)
Tarih: 13.06.2007 - 19:06 Mesaj konusu:
bugun halit abim gaz gollarını temin edecekti yeni buyadan çıkartık ha arkadaşlarda nasiplensin böyle birşey görsün istedik daha tam toplamadan koyduk bakalım resimlerini ama kaç cc yapacagız bulamadık arkadaşlar sizce bu motoru kaç cc yapsak buyurun yakıştırın bakalım
Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:
NiGhTeXpReSs, öylemi allahın adamı zaten senle wc gitsek hakkımızda dedi kotu yaparlar yalan mıııııııııııı _________________ Konya MD zxrbekir
kawasaki ZX9R
Wep www.zxrbekir.tr.gg
Tarih: 13.06.2007 - 19:16 Mesaj konusu:
zxrhalit, halit abi ben başta komedi olarak cengize sonra sana hasta oluyorum eminim cengizde bana hasta oluyor bak sana wc falan gözüne kestirdi ama sonunda cengiz dundurmayı yaladı sesi çıkmıyor _________________ Konya MD zxrbekir
kawasaki ZX9R
Wep www.zxrbekir.tr.gg
Tarih: 13.06.2007 - 19:46 Mesaj konusu:
motorcuman035, valla üstüne motoru bindiremedik daha ne kadar yakacagını tahmin edemiyoruz buna bir çift atsak kaldırımı acaba _________________ Konya MD zxrbekir
kawasaki ZX9R
Wep www.zxrbekir.tr.gg
Bence bunlardan piyasaya sürmek lazım. Hemde fazlasıyla bakalım ondan sonra motoru önemsemeyen büyük araçlar trafikte eskisi kadar tüm hakları kendilerinde görebilecekler mi _________________ 97 gsxr 750
bence bi v12 atalım ampul yerinede bitane projektör ayarladıkmı oldu bitti _________________ Bir gün herkes bu ismi konuşacak
...:::MoToMaN:::...
!!!!!!!!!
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız