Tarih: 13.06.2007 - 16:56 Mesaj konusu:
Arkadaşlar başta HakanDincer, e ve tüm MD ailesine teşekkürler. süper organizasyonlar bizi bekliyor. şimdiden caner ile birlikte bir ayı doldurduk, sizinde yardımlarınızla hep beraber muhteşem işlere imza atacağız
Tarih: 13.06.2007 - 18:49 Mesaj konusu:
Taylan ve ben, layık görüldüğümüz bu yetkilerin bize vermiş olduğu yükümlülükleri yerine getirmek için enerjimizin yettiğince çalışacağız. başta Hakan Dinçer' e ve bizi tebrik eden arkadaşlarıma teşekür ediyorum, Allah utandırmasın diyorum.
ANKARA MD kışın acısını en güzel şekilde çıkartacaktır, buna gönülden inanıyorum:-)
hayirli olsun tayden zaten direk gazi almis ilk gelen bizlerdik en erken gelip karsilayan da o oldu _________________ Herhangi bir pazar günü kazanabilir veya kaybedebilirsin, esas önemli nokta sahada bir erkek gibi kazanabilmek veya kaybedebilmektir...
Arkadaşlar tebrik ederim. Ankara md yi güzel bir kalabalıktan düzenli bi gruba çevirdiniz. başarılarınız devamını ve harika gezi organizasyonları bekliyorum
Hem Ankara MD' ye, hem de arkadaşlara hayırlı olsun. Ankara MD için bunca zaman aranan kan bulunmuştur. _________________ Looks like I' m a do everything myself - Maybe I could use some help - But hell, if you want somethin' done right - You just do it yourself
(Rüzgar ate?i körükler)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız