Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Ankara MD organizatörleri!!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Ankara MD organizatörleri!!

Ankara MD organizatörleri!!
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
asfalt perisi
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 13.06.2007 - 16:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tebrik ederim yeni görevlerinde, hayırlı olsun md çok gelişiyor HakanDincer, sayesinde emegine sağlık uzun yıllarda böyle olmasını dilerim
Başa dön
asfalt perisi Çevrimdışı asfalt perisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
TayDen
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 13.06.2007 - 16:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar başta HakanDincer, e ve tüm MD ailesine teşekkürler. süper organizasyonlar bizi bekliyor. şimdiden caner ile birlikte bir ayı doldurduk, sizinde yardımlarınızla hep beraber muhteşem işlere imza atacağız Bravo

Hadi hayırlı uğurlu olsun Bravo
Başa dön
TayDen Çevrimdışı TayDen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
volkanoptik
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AMASYA/MERZİFON

MesajTarih: 13.06.2007 - 17:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yeni görevlerinizde başarılar dilerim. Alkışlıyorum
Başa dön
volkanoptik Çevrimdışı volkanoptik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
canerdemir79
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AnGara

MesajTarih: 13.06.2007 - 18:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Taylan ve ben, layık görüldüğümüz bu yetkilerin bize vermiş olduğu yükümlülükleri yerine getirmek için enerjimizin yettiğince çalışacağız. başta Hakan Dinçer' e ve bizi tebrik eden arkadaşlarıma teşekür ediyorum, Allah utandırmasın diyorum.

ANKARA MD kışın acısını en güzel şekilde çıkartacaktır, buna gönülden inanıyorum:-)
Başa dön
canerdemir79 Çevrimdışı canerdemir79 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
akrep_kral
Yd.Yön.Kur.Üys.
Yd.Yön.Kur.Üys.

Nereden: izmir

MesajTarih: 13.06.2007 - 20:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tayden, canerdemir79, başarılar diliyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
ankara md laik olduğu yer getirin OK

akrepkral3547@hotmail.com
Başa dön
akrep_kral Çevrimdışı akrep_kral Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
cadde_seytani06
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: başkent/ angara MD

MesajTarih: 13.06.2007 - 22:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı uğurlu olsun gercekten görevlerini başarı ile yerine getiriyorlar Alkışlıyorum
proracing, abi nerdesin niye buluşmlara gelmiyosun bak olmuyo amaa

HakanDincer, başkanım jean48, arkadasımız foto işlerine bakıyor ve oda bu görevini iyi yapıyor Bravo
rayjay
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 14.06.2007 - 00:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayirli olsun tayden zaten direk gazi almis ilk gelen bizlerdik en erken gelip karsilayan da o oldu Bravo
motordelisi0127
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 14.06.2007 - 00:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Canerdemir79 ve tayden

hayırlı olsun arkadaşlar,kolay gelsin,başarılar diliyorum
Başa dön
motordelisi0127 Çevrimdışı motordelisi0127 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
R3N
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 14.06.2007 - 00:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tayden , canerdemir hayırlı ugurlu olsun , gazı kesmeyin devam OK
Başa dön
R3N Çevrimdışı R3N Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
trendy
Moderatör
Moderatör

Nereden: istanbul

MesajTarih: 14.06.2007 - 00:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tebrik ederim, başarılar dilerim Alkışlıyorum Bravo
trendy Çevrimdışı trendy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
TayDen
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 14.06.2007 - 00:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar Tebrik eden herkeze tekrardan teşekkürler Bravo Bravo
Başa dön
TayDen Çevrimdışı TayDen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
dezanj
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/avrupayakası

MesajTarih: 14.06.2007 - 00:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tayden, canerdemir79, arkadaşlar tebrik ediyorum emeğinize sağlık....başarınızın devamını bekliyoruz Göz kırpıyorum Bravo
dezanj Çevrimdışı dezanj Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
aserdar75
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 14.06.2007 - 14:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar tebrik ederim. Ankara md yi güzel bir kalabalıktan düzenli bi gruba çevirdiniz. başarılarınız devamını ve harika gezi organizasyonları bekliyorum
Başa dön
aserdar75 Çevrimdışı aserdar75 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ertano
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 14.06.2007 - 14:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yaw madem boyle bi olay vardi ne diye saklibahcede huzur aradik aksam cikip sooyle bi eylenseydik, eller havaya yapsaydik. Dil çıkarıyorum
Başa dön
ertano Çevrimdışı ertano Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
oncearocker
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 14.06.2007 - 16:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hem Ankara MD' ye, hem de arkadaşlara hayırlı olsun. Ankara MD için bunca zaman aranan kan bulunmuştur.
oncearocker Çevrimdışı oncearocker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki
2. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal