Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Bir MD'linin kamp ıvır zıvırı listesi (MARMOK FESTİVALİ)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Bir MD'linin kamp ıvır zıvırı listesi (MARMOK FESTİVALİ)

Bir MD'linin kamp ıvır zıvırı listesi (MARMOK FESTİVALİ)
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Mantar Pano
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
freewing
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 13.06.2007 - 20:05    Mesaj konusu: Bir MD'linin kamp ıvır zıvırı listesi (MARMOK FESTİVALİ) Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yamaha_onur valizi hazırlıyorum dedi, ne alayım dedi, açtığı topice birşeyler yazdık toplamını buraya yazalım, bir faydamız olursa da sevinelim. Gülümsüyorum

Bir Md’linin kamp malzemeleri :

1. Yeterince iç çamaşırı, yastık (eğer kullanacaksan) ve çorap

2. Terlik veya sandalet

3. Şort, eşofman, şapka, mayo

4. Yağmurluk/rüzgarlık ve bir adet polar ceket

5. Görüntü çekmek istenirse fotoğraf makinesi/kamera ve aksesuarları

6. Koruyucu (en az 25 UV faktör) krem, şampuan,diş fırçası-macunu, tırnak makası, havlu, tarak

7. İlaçlar, sinek kovucu

8. Kişisel malzemelerinin sığacağı büyüklükte bir çanta

9. Günlük bir sırt çantası (max. 30 litrelik)

10.Su matarası (0,75 veya 1 litre)

11.Fener

12.Cep telefonu şarjı

13.Küçük bir çakı

14.Havlu

15.Tişört (Mümkünse MD logolu olan)

16.Günlük traş alışkanlığı olanlar varsa traş seti

17.Güneş gözlüğü

18. Kullandığımız ilaçlar

19.Yedek pil

Evraklar:

1. Ruhsat; fotokopisi zarar gördüğünde kolay çıkarmak için ve ağzı fermuarlı naylon koruma içinde

2. Ehliyet; ehliyetin bir fotokopisi motorun uygun yerine gizlenecek, motor çalındığında esaslı delil, bir fotokopisi de kaybolduğunda kolay çıkarmak için

3. Sigorta poliçesi; zeyilnamesi yapılmış

4. Aracın muayenesi; tamamlanmış

5. Vergiler; ödenmiş

6. Kimlik kartları; muhakkak fotokopisi alınmalı kaybolmaya çalınmaya karşı

7. Banka kartları; muhakkak fotokopisi

8. Yol haritası; ağzı fermuarlı naylon koruma içinde

9. Para; bir kısmı elbisede bir kısmı acil durum için motorun uygun yerine ağzı fermuarlı naylon torba içinde gizlenmiş olarak

10. Acil telefonlar; ambulans özellikle hava ambulansı tel, polis, jandarma, servis, çekici, özel aile

11. Kopru-parali yol geçişi için OGS cihazı yada hazır bozuk para, biletler

12. Sağlık sigortası belgeleri

Çadır mevzuu :

Çadır fermuarlarını sineğe böceğe karşı her zaman kapalı tut. Aman canım elimi yıkayıp dönerim şimdi falan deyip açık bırakma. Gece çadırına girmeden önce çevreni rahatsız etmeden biraz salla, pusuda bekleyen sinek böcekleri dağıt. İçeride fenerle tavan kontrolü yap. Kaçakları ne istersen yap, biraz kan lekesi oluyor ama
Çadır kazıklarını her zaman çadıra doğru eğik konumda çak. Havaya aldanma kuvvetli rüzgarda paraşüt gibi uçarlar. Yan gergi ipleri bağlayabileceğin bir yer varsa mutlaka bağla. Hava transfer kapaklarını açık tut. Çadırın altına varsa bir karton iyi oluyor. Çadırın içinde asla sigara içme. Kendini ve çevrendekileri tehlikeye atma. Bu malzemeler çabuk alev alır. Sabah güneşini ve öğlen günesini hesaplayarak konumunu belirle.Uykudan hamam sıcaklığında bir çadırda uyanmak hem can sıkıcı hemde yorucudur. Çadırın içinde sıcaktan patlayabilecek çakmak deodorant vs. bırakma. Ya da bu malzemeleri çadırın tabanına yani serin olan kısma koyup üzerini havlu pantolon vs. ile sıcağa karşı izole et

Ayrıca aman çadırım, canım çadırım diyenler için :

Kimseden bir şey olmaz, zaten md grubunun olduğu yere kuracaksın çadırını. Bizim delilerin mekanına kimse sokulmaz merak etme. Ama ille de isterim dersen, ön kapak fermuarlarından geçebilicek büyüklükte küçük bir asma kilit al. Fermuarları en sağa ya da en sola birlikte getir fiber çıtalara ya da geçen bir bölüme sabitle. Yani sadece iki fermuara takarsan esneme yoluyla açılabilir. Ama alanda bizden birileri sürekli olur tahminimce için rahat olsun.

En son freewing tarafından 13.06.2007 - 21:59 tarihinde değiştirildi, toplamda 5 kere değiştirildi
Başa dön
freewing Çevrimdışı freewing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
yamaha_YBR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANKARA/dikmen

MesajTarih: 13.06.2007 - 20:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

freewing, teşekkür ederim abi bende düşünüyordum ne yapmalıyım diye ? Çok gülüyorum bilgilendirdiğin için tşk ederim Alkışlıyorum OK
Başa dön
yamaha_YBR Çevrimdışı yamaha_YBR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
anicik
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul'da heryerden-ANY 21

MesajTarih: 13.06.2007 - 20:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence freewing böyle bir topik açman çok iyi olmuş. bir ara DD nin yolculuğa çıkarken dikkat edilmesi gerekenlerin bir listesi vardı buralarda ama şimdilerde bulamaz oldum. çok teşekkür ederiz bu liste için.. ellerine sağlık Gülümsüyorum

ANY 21
Başa dön
anicik Çevrimdışı anicik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
twister1990
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çanakkale

MesajTarih: 13.06.2007 - 21:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

freewing, teşekkürler.oldukça yararlı bilgiler.
themostfast
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Yst_Avr ARh(+)

MesajTarih: 13.06.2007 - 21:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

freewing, Ellerine sağlık çok faydalı ve yararlı bir topik olmuş Bravo

http://www.youtube.com/watch?v=NxIgeze7peU
Başa dön
themostfast Çevrimdışı themostfast Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
dokar
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 13.06.2007 - 21:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Herkesin giripte okuması gereken bi başlık olmuş..ellerine sağlık... Alkışlıyorum (MARMOK HARİKA OLACAK) Delirdim
Başa dön
dokar Çevrimdışı dokar Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
depresif_motorcu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 13.06.2007 - 21:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

bence freewing böyle bir topik açman çok iyi olmuş.
Başa dön
depresif_motorcu Çevrimdışı depresif_motorcu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
myhtbuster
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir/urla

MesajTarih: 13.06.2007 - 21:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hımm bence çok gerekli bilgiler gerçekten çok teşekkürler. şimdiden hazırlığa başlamak gerek Delirdim
racingdelisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: İZMİR/çeşme

MesajTarih: 13.06.2007 - 21:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bunları motorun neresine koyacağız.siz kamyonla gidiyorsunuz galiba Dil çıkarıyorum paylaştığın için sağol uzun yol gezisine çıkarken yapılması gereken herşeyi yazmışsın....
racingdelisi Çevrimdışı racingdelisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
slayer2694
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: eskişehir

MesajTarih: 13.06.2007 - 21:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya iş güç olmasa da bizde gelebilsek keşke.belki günü birlik...
Başa dön
slayer2694 Çevrimdışı slayer2694 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
freewing
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 13.06.2007 - 22:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hadi bakalım çadır fotosunu da ekledim. Dil çıkarıyorum

Başa dön
freewing Çevrimdışı freewing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
mdonurr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: kARşıYAKA (azcıkta ÇAnakkaLe)

MesajTarih: 13.06.2007 - 22:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bravo hadi hayırlsıı bakalım kazasız belasız gidicez gelecez inş...

NAaş oMuzLayıp GÖmünCE sanKi ders mi ALIYORUz? ÖLeni aNIyoruz BİrbiRİmizi taNIyoruZ...
Başa dön
mdonurr Çevrimdışı mdonurr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
R1fatih
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BEYSEHYR otobanyndan

MesajTarih: 14.06.2007 - 01:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla helal olsun arkadas hıc usenmemıssın Bravo
ArapKadri
Cins Üye
Cins Üye

Nereden: GAVUR İZMİRden

MesajTarih: 14.06.2007 - 02:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

freewing, teşekkürler Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

aynaya baktığında gülümsüyorsan bin motoruna
sevgilim DL 650im ROZİNANTE[/b:40b
Başa dön
ArapKadri Çevrimdışı ArapKadri Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
AlenAlper
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 14.06.2007 - 14:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sanki karavanla gitmek daha makul olur gibi ...
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Mantar Pano Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal