Asker vurulduğunda değil, Unutulduğunda ölür. ( M. Kemal ATATÜRK )
Evet gerçekler; benim katılmam çok zor, apar topar yatırdılar hastaneye enfeksiyon varmış ve kanama, 4 gündür tv çekimleri klip ve dünkü mahkeme inanın bıktım zaten, yapayalnızım.
Nolur katılamaz isem affedin. Özellikle can dostlarım Anicik ,ve moto_girl, 10UR1, Denizli gurubu; sizlerle olan baki dostluğum için de orada olmak istedim...
Elimde tek bir pankart KÖPRÜ yazarak olmak. Biz tek kaybı o anlamda şehitlerle vermedik. Sayın Adnan KAHVECİ, can dostun Sayın Vali Recep YAZICIOĞLU da böyle ilginç bir kazada şehit olmadı mı. varmıydı bu ülke sevdalısı bir yürek daha. Unutmayın ne olur unutmayn dostu, düşmanı, geçmişi, onlar bizim geleceğimiz.
Bu arada bir teklifim var gereken birşey varsa ben de buradan yardımcı olurum.
Bir değişiklik yapın ve bu programın sonunda bir yetiştirme yurduna gidin
hatırlayın Kaybolan Yıllar, esmer, ve o kız ... Bunlar hep gerçekler, onlar yapayalnız...çocuklara hediyeler falan, onlarda bu mutlu anı yaşasın, hafızalarına kazısınlar.
Yalnız olmadıklarını bu ülkenin geleceği olduklarını bilsinler.
Sizlerde bu yorucu üzücü günü; onların mutluluk gülücükleri ile, sevgi ile hatırlayın olmaz mı.
Bu arada kamilh bastur haklısın da ha gayert herkes gelsin herkes yazsın lütfen bu bizim günümüz...
SAYGILAR _________________ yerdelen (sevgi dünyadaki anlamy olan tek olgudur. Yeterki sevmeyi bilelim)
En son yerdelen tarafından 13.06.2007 - 15:23 tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi
Tarih: 13.06.2007 - 15:11 Mesaj konusu:
topik yuları...
ne oluyor arkadaşlar...bu topiğin sürekli yukarılarda kalması "ben geliyorum","tabiki bende geleyorum" şeklinde mesajlarla dolup taşması gerek miyormu,bu kadarmıyız????????
kamilh07, aynen sana katılıyorum umraım bana kızmıyorlardır sürekli topik yukarı dedim için ama bu topigin en basta taki cumartesi gününe kadar kalması lazm neden sürekli kayıyor hadi ya herkes geliyorum desin vatan severligini göstersin nerdesin MD nerdesin Türk Milleti yada İstanbullu
Tarih: 13.06.2007 - 22:29 Mesaj konusu:
Alıntı:
Birileri gece uykularında kahpece kurşun sıksada,
Birileri emmellerine çoluğu çocuğu oyuncak kılsada,
Birileri yarınlarımız için kara gölgeler kursada,
Birileri mehmetciğin anasını, gözü yaşlı bıraksada,
Birileri daha doğmamış bebeğe kefen hazırlasada,
ve birileri hala anlamasada bu Ülke bizim...
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...
, dilinize ve aklınıza sağlık.
ŞEHİT KİMDİR ?
ŞEHİT;KÜNYESİ KIRILANDIR,VATAN İÇİN CAN VEREN,VATAN
İÇİN VURULANDIR.
ŞEHİT;ELBİSESİ ATEŞTEN ,AK KUNDAK GİBİ KARA
TOPRAĞA SARILANDIR.
Yiğit Harbiyeliler! Öğrenin dersinizi
Kahraman göz kırpmadan düşmana saldırandır.
“Türk tarihi” denen kahramanlık şiirini
Yeniden yazmak için harcayacağın kandır.
Harp Akademileri; Mustafa Kemal ATATÜRK
Kalbim sizinle! _________________ Mesuliyet yükü herşeyden,ölümdende ağırdır.(Mustafa Kemal ATATÜRK)
Kayıt: Feb 22, 2006 Mesajlar: 1014 Nereden: Yst_Avr ARh(+)
Tarih: 13.06.2007 - 22:46 Mesaj konusu:
deepforest, Şimdiye kadar düşünülmüş en güzel organizasyon. Umarım katılım fazla olur,katılım nekadar fazla olursa teröre tepkimizde okadar fazla olur. Vatan için canlarını hiçe sayan şehitlerimizin hakları ödenmez bu yüzden ben orda olacağım bence bu aziz şehitlerimize bir borcumuz.
Alıntı:
Asker vurulduğunda değil, Unutulduğunda ölür. ( M. Kemal ATATÜRK )
ah _zagor_ bu yalbız halimde kalbimden vurdun beni be gülüm.
Benim şiiri alıntı yapmışsın, Ve benim şiirimi kullanmışsın ne hoş...Harikasın...
Ben şimdi ben ne yapıp edip gelmem mi, bu gece antalya üniv hastanesine geldim buradan daha çok uçak var ist a.
O şiir 25 kıta oldu onu burada yayınlamak isterdim ama zaten marş gibi rock şarkı yaptım inşallah MP3 ü izlersiniz.
Belki katılabilirsem konuştum araba hazırlayacaklar seçim arabası ile (yazıları yok) çalarız...
Bu topic 100 sayfa olmalı ve 1000 kişi orada olmalı.
hadi biriniz hazırlanın; bende motor yok kime artçı olacağım allo...Ani dede motor yolmuş Derya dada.
Biri bana yardımcı olsun lütfen.
İyi geceler... _________________ yerdelen (sevgi dünyadaki anlamy olan tek olgudur. Yeterki sevmeyi bilelim)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız