Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 16 haziran 2007 şehitlerimizi anıyoruz

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

16 haziran 2007 şehitlerimizi anıyoruz

16 haziran 2007 şehitlerimizi anıyoruz
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
mysugar
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/istinye

MesajTarih: 13.06.2007 - 13:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

moto-girl, eyvallah
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
aracnobia
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: samsun

MesajTarih: 13.06.2007 - 13:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tebrik ederim çok güzel bir organizasyon
GKNAKED
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 13.06.2007 - 13:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

inşallah ordayız
vatan millet sakarya..
mysugar
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/istinye

MesajTarih: 13.06.2007 - 13:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hoooooop yukarııııı
asfalt perisi
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 13.06.2007 - 14:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

topik yukarı
Başa dön
asfalt perisi Çevrimdışı asfalt perisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
birister
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Manisa

MesajTarih: 13.06.2007 - 14:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tebrikler çok güzel bir hareket. keşke aynı anda tüm illerde böyle bişe yapılsaydı. Alkışlıyorum Alkışlıyorum
yerdelen
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: denizli

MesajTarih: 13.06.2007 - 15:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Asker vurulduğunda değil, Unutulduğunda ölür. ( M. Kemal ATATÜRK )

Evet gerçekler; benim katılmam çok zor, apar topar yatırdılar hastaneye enfeksiyon varmış ve kanama, 4 gündür tv çekimleri klip ve dünkü mahkeme inanın bıktım zaten, yapayalnızım.
Nolur katılamaz isem affedin. Özellikle can dostlarım Anicik ,ve moto_girl, 10UR1, Denizli gurubu; sizlerle olan baki dostluğum için de orada olmak istedim...
Elimde tek bir pankart KÖPRÜ yazarak olmak. Biz tek kaybı o anlamda şehitlerle vermedik. Sayın Adnan KAHVECİ, can dostun Sayın Vali Recep YAZICIOĞLU da böyle ilginç bir kazada şehit olmadı mı. varmıydı bu ülke sevdalısı bir yürek daha. Unutmayın ne olur unutmayn dostu, düşmanı, geçmişi, onlar bizim geleceğimiz.

Bu arada bir teklifim var gereken birşey varsa ben de buradan yardımcı olurum.

Bir değişiklik yapın ve bu programın sonunda bir yetiştirme yurduna gidin
hatırlayın Kaybolan Yıllar, esmer, ve o kız ... Bunlar hep gerçekler, onlar yapayalnız...
çocuklara hediyeler falan, onlarda bu mutlu anı yaşasın, hafızalarına kazısınlar.
Yalnız olmadıklarını bu ülkenin geleceği olduklarını bilsinler.
Sizlerde bu yorucu üzücü günü; onların mutluluk gülücükleri ile, sevgi ile hatırlayın olmaz mı.

Bu arada kamilh bastur haklısın da ha gayert herkes gelsin herkes yazsın lütfen bu bizim günümüz...
SAYGILAR

En son yerdelen tarafından 13.06.2007 - 15:23 tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi
Başa dön
yerdelen Çevrimdışı yerdelen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
kamilh07
Üye
Üye

MesajTarih: 13.06.2007 - 15:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

topik yuları...
ne oluyor arkadaşlar...bu topiğin sürekli yukarılarda kalması "ben geliyorum","tabiki bende geleyorum" şeklinde mesajlarla dolup taşması gerek miyormu,bu kadarmıyız????????
Başa dön
kamilh07 Çevrimdışı kamilh07 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
asfalt perisi
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 13.06.2007 - 15:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kamilh07, aynen sana katılıyorum umraım bana kızmıyorlardır sürekli topik yukarı dedim için ama bu topigin en basta taki cumartesi gününe kadar kalması lazm neden sürekli kayıyor hadi ya herkes geliyorum desin vatan severligini göstersin nerdesin MD nerdesin Türk Milleti yada İstanbullu
Başa dön
asfalt perisi Çevrimdışı asfalt perisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kamilh07
Üye
Üye

MesajTarih: 13.06.2007 - 19:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

topik yukarı....
Başa dön
kamilh07 Çevrimdışı kamilh07 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
thenutcracker
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 13.06.2007 - 22:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

konusmaya gelince herkes aslan kesiliyor. ama gercekten katilimci olmak icin firsat ciktiginda da. Kesin bir bahane bulunuyor.

yazık ki ne yazıkk Üzgünüm

http://www.FazerTurkiye.Org
34 AS 1536
Başa dön
thenutcracker Çevrimdışı thenutcracker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
_Zagor_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 13.06.2007 - 22:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Birileri gece uykularında kahpece kurşun sıksada,
Birileri emmellerine çoluğu çocuğu oyuncak kılsada,
Birileri yarınlarımız için kara gölgeler kursada,
Birileri mehmetciğin anasını, gözü yaşlı bıraksada,
Birileri daha doğmamış bebeğe kefen hazırlasada,
ve birileri hala anlamasada bu Ülke bizim...

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Alkışlıyorum , dilinize ve aklınıza sağlık.

ŞEHİT KİMDİR ?

ŞEHİT;KÜNYESİ KIRILANDIR,VATAN İÇİN CAN VEREN,VATAN

İÇİN VURULANDIR.

ŞEHİT;ELBİSESİ ATEŞTEN ,AK KUNDAK GİBİ KARA

TOPRAĞA SARILANDIR.

Yiğit Harbiyeliler! Öğrenin dersinizi

Kahraman göz kırpmadan düşmana saldırandır.

“Türk tarihi” denen kahramanlık şiirini
Yeniden yazmak için harcayacağın kandır.

Harp Akademileri; Mustafa Kemal ATATÜRK

Kalbim sizinle!

"Doğruların gözle görülmeyen orduları vardır"..
Başa dön
_Zagor_ Çevrimdışı _Zagor_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger MSN Messenger
themostfast
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Yst_Avr ARh(+)

MesajTarih: 13.06.2007 - 22:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

deepforest, Şimdiye kadar düşünülmüş en güzel organizasyon. Umarım katılım fazla olur,katılım nekadar fazla olursa teröre tepkimizde okadar fazla olur. Vatan için canlarını hiçe sayan şehitlerimizin hakları ödenmez bu yüzden ben orda olacağım bence bu aziz şehitlerimize bir borcumuz.
Alıntı:

Asker vurulduğunda değil, Unutulduğunda ölür. ( M. Kemal ATATÜRK )

http://www.youtube.com/watch?v=NxIgeze7peU
Başa dön
themostfast Çevrimdışı themostfast Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
yerdelen
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: denizli

MesajTarih: 13.06.2007 - 22:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ah _zagor_ bu yalbız halimde kalbimden vurdun beni be gülüm.
Benim şiiri alıntı yapmışsın, Ve benim şiirimi kullanmışsın ne hoş...Harikasın...
Ben şimdi ben ne yapıp edip gelmem mi, bu gece antalya üniv hastanesine geldim buradan daha çok uçak var ist a.

O şiir 25 kıta oldu onu burada yayınlamak isterdim ama zaten marş gibi rock şarkı yaptım inşallah MP3 ü izlersiniz.
Belki katılabilirsem konuştum araba hazırlayacaklar seçim arabası ile (yazıları yok) çalarız...
Bu topic 100 sayfa olmalı ve 1000 kişi orada olmalı.
hadi biriniz hazırlanın; bende motor yok kime artçı olacağım allo...Ani dede motor yolmuş Derya dada.
Biri bana yardımcı olsun lütfen.

İyi geceler...
motordelisi0127
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 13.06.2007 - 23:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bugüne kadarki en güzel topic diyebilirim

gerçekten çok müthiş bir organisazyon
kutluyorum hepinizi,emeği geçen herkezi
istanbulda olmadığım için katılamayacağım,üzgünüm
Başa dön
motordelisi0127 Çevrimdışı motordelisi0127 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sonraki
4. sayfa (Toplam 10 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal