Tarih: 14.06.2007 - 11:36 Mesaj konusu: meraketme sen
SRAD-HAN demiş ki:
yaşasınnn artık trafiğe korkmadan çıkıcam heyyyyyy bana öğretinnn su aleti yawww
300den sonra biraz stres yasıyorum bunu nasıl aşabilirm acep!!
sen hic merak etme ben sana özel ders veririm abi canavar gibi olacaksın sana işin en püfff noktalarını öretecem _________________ MaLiZiYoo35^-_-^ Tek BaşınaLıĞın YoLcuSu
Kusura bakmayın arkadaşlar.
Gece sorularınızı cevapsız bırakıp çıkmak zorunda kaldım.Yorgunluk işte naapalımŞimdi fırsatım oldu ancak.Tümünü cevaplıycam!
Eğitimi verecek olan kişi İzmir Yarış Pisti Eğitimler sorumlusu Levent Baykal.
Levent Baykal aynı zamanda 2 yıldır HONDA CBR ve CBF Cup'larda ve Siena Cup organizasyonlarında team menager olarak görev yapmaktadır.
Levent Baykal'ın NATIONAL SAFETY COUNCIL ve DEMİR BÜKEY Eğitimci Sertifikaları bulunmaktadır.
Motosikleti olmayan arkadaşlar da memnuniyetle eğitim için başvurabilir.Kendisine eğitim motosikleti verilecektir.Ancak ilk hedef motosiklet sahibi olup da minimum risk alarak, trafikte güvenli motosiklet kullanabilmek.
Dersler birebir olacaktır.Kuşkunuz olmasın ki ders ücretleri de standarttır.
Ayrıntılı bilgi almak isteyenleri ve tüm ilglenenleri İZMİR YARIŞ PİSTİ' ne bekliyoruz!
yaaa yamaha_onur, ekamba, SRAD-HAN, sizin gibi bi yarışçı olabilcekmiyim die hep düşünüom sizinle görüşmeyi çok istiom ama bitürlü şu toplatılara gelemiom yafff işllabnde sisizn gibi olurm... _________________ Fırat ÜNER İzmir MD
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız