Tarih: 14.06.2007 - 15:02 Mesaj konusu:
Alıntı:
cadde seytanının cantasında ses sıstemı var acıklama ıstıyoruz
hayır ses sistemine çanta taktırmış bence
iki adet oval 6"x9" woofer, iki adet 13cm bunların içleri zaten full range...ve ön panelde 2 adet tweeter.
gayet kaliteli yeterli ses elde edilebiliyor. bu sayede gezilerimiz çok eğlenceli oluyor
Kayıt: Jan 21, 2005 Mesajlar: 13561 Nereden: united states of KONYA
Tarih: 14.06.2007 - 15:10 Mesaj konusu:
vay kardeşlerim bakın hepsi birbirinden karima tu tu maşaallah Allah nazarladan saklasın
Allah muhabbetizi bozmasın daim etsin inş.
fotolar için teşekkürler _________________ Sen benim için öylesine değil ölesiyesin...
Tarih: 14.06.2007 - 15:48 Mesaj konusu:
turgutlu_md_2009, fotolara dikkatli bakarsa şaban'ın simiti yediği gibi yiyiorlar gıdım gıdım neyse sallayın tostları da çok güzel olmuş zaten ben gelemedim moralim nasılda bozuldu lepoldo, dede bak işte kızıyordun bize benim foto yok diye
TBR.......
yamaha_YBR, abi ben önce şaban gibi yiordum az az! taylan bitirmiş kendininkini, baktım benimkilere göz dikmiş 2 lokmada bitirdim gerisini ahaha _________________ %90 rüzgar, %10 sinek ve kaçma şansın yok. Ne güzel !!
Tarih: 14.06.2007 - 15:59 Mesaj konusu:
fotolar iyi hoş ama ya hani sizde bayan yok mu allah aşkına....neyse ben gelıcem bi tane olacak bu arada o tosta ve çay a 7 tl mı verdınız.siz gwlın buraya burda beleş çaylar...tostta yaparım ben size _________________
serapz, evt serap baktılar bunlar motorcu zengin çocuklarıdır, kazıklayalım şunları dediler heralde. ha bide hamburger-kola 10 ytl idi.. iiki hamburger yemedim :P sanki türkbükü havana beachte oturduk
tmm senin yanına gelioruz ama tostla çayla kandırmazsın bizi ona göre.. bu arada bayan var olmazmı dolu, hemde 3 araba _________________ %90 rüzgar, %10 sinek ve kaçma şansın yok. Ne güzel !!
umut2323, sağol abicim serapz, olmaz sen yapacaksın, caner başkanla taylan kızar bak _________________ %90 rüzgar, %10 sinek ve kaçma şansın yok. Ne güzel !!
Tarih: 14.06.2007 - 16:34 Mesaj konusu:
Yaw kardeşim bune ya herkez yokmu bayan arkadaşınız diye soruyo
beyler bu böyle olmayacak pazara napın ne edin kandırın kızları, olmadı sağdan sondan bi iki kıza rica edelim foto çektirelim olmayacak böyle
alla alla nie herkes kızları soruyo?
taylan ve caner başkan, organizatörler olarak bu konuya bi el atmanızı istiyorum.. lütfen bidahakinde kişi başına en az 2 kız düşecek bir organizasyon ayarlayın lütfen _________________ %90 rüzgar, %10 sinek ve kaçma şansın yok. Ne güzel !!
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız