Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - AnGara MD / 13.06.2007 / Saklıbahçe Fotoları

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

AnGara MD / 13.06.2007 / Saklıbahçe Fotoları

AnGara MD / 13.06.2007 / Saklıbahçe Fotoları
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
canerdemir79
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AnGara

MesajTarih: 14.06.2007 - 15:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

cadde seytanının cantasında ses sıstemı var acıklama ıstıyoruz

hayır ses sistemine çanta taktırmış bence Çok gülüyorum
iki adet oval 6"x9" woofer, iki adet 13cm bunların içleri zaten full range...ve ön panelde 2 adet tweeter.
gayet kaliteli yeterli ses elde edilebiliyor. bu sayede gezilerimiz çok eğlenceli oluyor Gülümsüyorum
Başa dön
canerdemir79 Çevrimdışı canerdemir79 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
SGOR
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 14.06.2007 - 15:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

vay kardeşlerim bakın hepsi birbirinden karima tu tu maşaallah Allah nazarladan saklasın
Allah muhabbetizi bozmasın daim etsin inş.
fotolar için teşekkürler Bravo
2move
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 14.06.2007 - 15:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

küçük gövdeliler race olmaz mış yani, Gülümsüyorum Çok gülüyorum

Lowflyer demiş ki:

Gülümsüyorum

caner göbek çok fena çıkmış
Başa dön
2move Çevrimdışı 2move Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
yamaha_YBR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANKARA/dikmen

MesajTarih: 14.06.2007 - 15:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

turgutlu_md_2009, fotolara dikkatli bakarsa şaban'ın simiti yediği gibi yiyiorlar gıdım gıdım Çok gülüyorum neyse sallayın tostları da çok güzel olmuş zaten ben gelemedim moralim nasılda bozuldu Üzgünüm lepoldo, dede bak işte kızıyordun bize benim foto yok diye Dil çıkarıyorum
TBR....... Alkışlıyorum
Başa dön
yamaha_YBR Çevrimdışı yamaha_YBR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
jean48
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: DATÇA

MesajTarih: 14.06.2007 - 15:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yamaha_YBR, abi ben önce şaban gibi yiordum az az! taylan bitirmiş kendininkini, baktım benimkilere göz dikmiş 2 lokmada bitirdim gerisini ahaha Delirdim

BMW F650
Başa dön
jean48 Çevrimdışı jean48 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ADAMOTOR42
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 14.06.2007 - 15:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ankara md harikasınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Bize ulaşmak için Foto'yu TIKLAYIN
Başa dön
ADAMOTOR42 Çevrimdışı ADAMOTOR42 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
serapz
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 14.06.2007 - 15:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

fotolar iyi hoş ama ya hani sizde bayan yok mu allah aşkına....neyse ben gelıcem bi tane olacak Dil çıkarıyorum bu arada o tosta ve çay a 7 tl mı verdınız.siz gwlın buraya burda beleş çaylar...tostta yaparım ben size
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 14.06.2007 - 16:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

serapz, evt serap baktılar bunlar motorcu zengin çocuklarıdır, kazıklayalım şunları dediler heralde. ha bide hamburger-kola 10 ytl idi.. iiki hamburger yemedim :P sanki türkbükü havana beachte oturduk Şok oldum
tmm senin yanına gelioruz ama tostla çayla kandırmazsın bizi ona göre.. bu arada bayan var olmazmı dolu, hemde 3 araba Delirdim

BMW F650
Başa dön
jean48 Çevrimdışı jean48 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
umut2323
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İst/El-aziz

MesajTarih: 14.06.2007 - 16:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ankaralı dostlarımıza Elazığdan sevgiler muhteşem bir bulşma olmuş alkışlamak lazım Alkışlıyorum Alkışlıyorum
07 YAMAHA YBR 125
Başa dön
umut2323 Çevrimdışı umut2323 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
serapz
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 14.06.2007 - 16:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

jean48, aaa buraya geleceksınız tost sabah kahvaltısı için ztn size annem ellerıyle yemek yapar(ben yaparım da demıyorum Gülümsüyorum )
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 14.06.2007 - 16:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

umut2323, sağol abicim Göz kırpıyorum
serapz, olmaz sen yapacaksın, caner başkanla taylan kızar bak Dil çıkarıyorum

BMW F650
Başa dön
SDT_filiz
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: İZMİRR

MesajTarih: 14.06.2007 - 16:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar iyi güzel hoşdaaa.yok mu hiç bayan arkadaşınız yaaaa Çoook seviyorum
Başa dön
SDT_filiz Çevrimdışı SDT_filiz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
TayDen
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 14.06.2007 - 16:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yaw kardeşim bune ya herkez yokmu bayan arkadaşınız diye soruyo
beyler bu böyle olmayacak pazara napın ne edin kandırın kızları, olmadı sağdan sondan bi iki kıza rica edelim foto çektirelim olmayacak böyle Dil çıkarıyorum
Başa dön
TayDen Çevrimdışı TayDen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
jean48
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 14.06.2007 - 16:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

alla alla nie herkes kızları soruyo?
taylan ve caner başkan, organizatörler olarak bu konuya bi el atmanızı istiyorum.. lütfen bidahakinde kişi başına en az 2 kız düşecek bir organizasyon ayarlayın lütfen Dil çıkarıyorum

BMW F650
Başa dön
capodelcapo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 14.06.2007 - 16:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah dostulugunuzu bozmasın paylaşım için tşk
Başa dön
capodelcapo Çevrimdışı capodelcapo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
3. sayfa (Toplam 7 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal