Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - SON NOKTA...

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

SON NOKTA...

SON NOKTA...
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
SRAD-HAN
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..

MesajTarih: 14.06.2007 - 15:43    Mesaj konusu: SON NOKTA... Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sık sık topiclerde benimde katıldığım sonu olmayan ve boş muhabbetler oluyordu.bunun çözümünü ben buldum çok basit!!
ben izmirde yasıyorum cevremde gercekten çok sıkı adamlar var tanıyorum şimdi bu arkadaslarla samimiyetime inanarak onların adınada rahat konusabiliyorum..
olay su arkadaslar burda atıp tutup(atambalık tutambalık) Dil çıkarıyorum yapıcağına millet
1000cc ve 600cc olarak 5er kişilk takımlar kurun. örnek vereyim
1000cc
-halilRR
-ben(SRAD-HAN)
-10-UR1
600CC DE
-DRAGON35
-AKREPKRAL
DİYE listeyi devam ettirebilirz bu listeler temsilidir! peki ne olucak şimdi
her il bu sekilde çıkarsın adamlarını ve biryerlerde gerekirse pistte (pınarbası-körfez) fark etmez çıkarız gazlarız yılda 3 organizasyon yaparız her takımda bunlara hazırlanır ve günü gelince çıkarız ve kim neymiş görürüz!
halilRR baskanım bu konular senin yetkinde kusura bakma ama gercekten klavye gazcılarından gına geldi.
not: TAKIMLARDA PİSTTE YARIŞMIŞ KİŞİLER BULUNAMAZ..
ayrıca drag ve agrobasi diye de ayrıca takım kurabiliriz! bu organizazyonlarda KLÜBÜMÜZDE maddi kazanç elde edebilir mesela lisans şartı olsun!! katılım ücreti v.ss İyi fikir

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
whiskey75
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Türkiye / Deutschland

MesajTarih: 14.06.2007 - 15:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SRAD-HAN, Dostum bu takımın karşısına cıkacak takımın oldugunu sanmayıp topiği kitliyorum Gülümsüyorum Dil çıkarıyorum
Moderatör
Moderatör

Nereden: Rize

MesajTarih: 14.06.2007 - 15:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

.....Peki......
Drag mı, pist mi? ..Artık ne olursa haber verin....Aklınızda olsun ama biz 94 model eski bir ZXRR 750 ile varız.Vazla üzmek yok bizi...Tamamen standart halde hemde.İmzama bakmayın o eskiden di.

LEGENDS ARE NOT DIE...

En son DOUBLE_R_750 tarafından 14.06.2007 - 15:47 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
DOUBLE_R_750 Çevrimdışı DOUBLE_R_750 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
zeki04
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul-büyükçekmece-gürpınar

MesajTarih: 14.06.2007 - 15:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SRAD-HAN, brawo ya mukemmel bi fikir pistlerde paylasın kozlarınızı rahatlayın Bravo
betin
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: antalya

MesajTarih: 14.06.2007 - 15:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

DOUBLE_R_750, kıtledım wallaaa Gülümsüyorum
saka bı yanada hakaten gusel bı dusunce ıyı plan bende bıraz buyuyunce vede motorum buyuyunce jatılırım aranıza buyukkk bı zewkleee Göz kırpıyorum
Başa dön
betin Çevrimdışı betin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
DOUBLE_R_750
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 14.06.2007 - 15:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tamam bende buradan bi topluyayım.
Mustafa(alenalper)
Alper(Trendy)
Cavin İbo
Deli Kadir
VolkanRR
ZaferRR

ekleyebiliriz daha.....

Bide şey dermişim dragda da benim garibanı ÖZCAN KARAKUŞ haydıyacak.....(şaka)

LEGENDS ARE NOT DIE...
Başa dön
DOUBLE_R_750 Çevrimdışı DOUBLE_R_750 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 14.06.2007 - 15:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

DOUBLE_R_750 demiş ki:
Tamam bende buradan bi topluyayım.
Mustafa(alenalper)
Alper(Trendy)
Cavin İbo
Deli Kadir
VolkanRR
ZaferRR

ekleyebiliriz daha.....

o listeye beni ve nosscuyu de ekleyin Bravo Bravo Bravo
http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu Gülümsüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
nosscu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: mykonos,moskova,istanbul

MesajTarih: 14.06.2007 - 15:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben yani; tosscu Çok gülüyorum ,gebzeli arif,mayk 3,5 ,deliemin,ekamba,tırt gazcılar varık dermişim.

ama berhan oraya gelmek güzelde biz jet benzini nerden bulacağız .biraz gaza gelmemiz lasım.ilerleyen sayfalarda gelmek ümidiyle Çok gülüyorum Çok gülüyorum

hadi yaffrum yii paramı eğledir beni Gülümsüyorum
PERT TEAM,PERT TEAM
Başa dön
nosscu Çevrimdışı nosscu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
DOUBLE_R_750
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 14.06.2007 - 15:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ekamba,
Sen istten değilsin kardeşim herkes kendi bölgesinden takım olacak

LEGENDS ARE NOT DIE...
Başa dön
GSXR-PRO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: PERTLAND

MesajTarih: 14.06.2007 - 15:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SRAD-HAN, Son noktayı koymuşun.Hadi bakalım ne olacak görelim. Göz kırpıyorum Ben sana olacakları söyleyeyim.Bu topicten klavye gazına devam Gülümsüyorum
Başa dön
GSXR-PRO Çevrimdışı GSXR-PRO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
yamaha_YBR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANKARA/dikmen

MesajTarih: 14.06.2007 - 15:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

DOUBLE_R_750, abii olsun bee hiç bir zaman rakibini küçümsemiyeceksin zxrr 750 o kadarda zayıf değil anlamısındır umarım ...
bakarsın sen 1.nci olursun favorim sensin.. Çok gülüyorum Alkışlıyorum
Başa dön
yamaha_YBR Çevrimdışı yamaha_YBR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 14.06.2007 - 15:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

DOUBLE_R_750 demiş ki:
ekamba,
Sen istten değilsin kardeşim herkes kendi bölgesinden takım olacak

yarın taşınıyorum baba,,,,haaa aramıza almayız diyorsan o başka...bende tek başıma alırım havanızı puahahahahahahahaah Delirdim Delirdim Delirdim
http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu Gülümsüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
DOUBLE_R_750
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 14.06.2007 - 15:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yamaha_YBR,
Teşekkürler kardeşim bizden geçti.Biz anca seyrederiz arkalarından.

ekamba,
Aramıza almamak diye birşey olurmu? Sadece sizin oradada bayağı bi sıkan arkadaş var ya o bakımdan dedim.Yoksa tabiki sonuçda herkes dost arkadaş takım ve grubada gerek yok.Zaten bi organize etsinler takım makım değil toplanıp hep beraber buluşacağız.

LEGENDS ARE NOT DIE...
Başa dön
titi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 14.06.2007 - 15:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

DOUBLE_R_750, İshak abi sen grupların arasına girme tek başına koy adaylığını bağımsız milletvekilleri gibi Çok gülüyorum
titi Çevrimdışı titi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
nosscu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: mykonos,moskova,istanbul

MesajTarih: 14.06.2007 - 16:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

DOUBLE_R_750,ishak abim sen herzaman mütevazisin .senin canını yirim ben. Gülümsüyorum

sen ve o makina bir efsane abi ...pistler saygı duyar o mükemmel duruşuna.

senin gölgen olsun bize biz yeteriz evel allah.

benim gayem izmirlilerle boğuşmak değil istanbullu biri var abi bizim buralı onu eleğe çevirmek Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum kudursun uyusssssss.

hadi yaffrum yii paramı eğledir beni Gülümsüyorum
PERT TEAM,PERT TEAM
Başa dön
nosscu Çevrimdışı nosscu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki
1. sayfa (Toplam 8 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal