Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - BAŞLANGIÇ İÇİN HANGİ MOTOR VE HANGİ TARZ DAHA SAYGI GÖRÜYOR!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

BAŞLANGIÇ İÇİN HANGİ MOTOR VE HANGİ TARZ DAHA SAYGI GÖRÜYOR!

BAŞLANGIÇ İÇİN HANGİ MOTOR VE HANGİ TARZ DAHA SAYGI GÖRÜYOR!
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
humeda
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 14.06.2007 - 22:56    Mesaj konusu: BAŞLANGIÇ İÇİN HANGİ MOTOR VE HANGİ TARZ DAHA SAYGI GÖRÜYOR! Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SEVGİLİ MOTOR TUTKUNU DOSTLARIM DAHA HENÜZ CAMİADA ÇOK YENİYİM HERŞEYİN ACEMİSİYİM BAŞIMA NELER GELİCEĞİNİ BİLE BİLMİOM AMA ETRAFIMDAKİ İNSANLAR BENİ YANLIŞ YÖNLENDİRİYORLAR YANLIŞ KARARLAR ALMAKTAN KORKUYORUM!!HERGÜN BİR KAZA HERGÜN BİR ÖLÜM HABERİ ..ARKADAŞLARIMDA BANA 600CC RACİNG MOTOR ALDIRMAK İSTİOLAR BENDE ONLARLA KONUŞMUOM DAHA BİSİKLET BİLE KULLANMAYAN İNSANA BÖLE BİŞİ ALDIRMAK HANGİ AKLA HİZMET ACABA Sinirlendim LÜTFEN YARDIMMM Üzgünüm MOTORCULARA SERSERİ MUAMELESİ YAPILDIĞI DOĞRUMU Şok oldum
Başa dön
humeda Çevrimdışı humeda Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
depresif_motorcu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 14.06.2007 - 23:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aramıza hoşgeldin humeda,
yaw serseri muhamelesi herkezeyapılıo.
motor davasına gelince bnce racing kullnacaksan ve bu ilk tecrüben olcaksa bi ybr 125 yada cbr 125 al derim onnar racing için ilk tecrübe motoru oluolar ii motorlar sora paranı ayarlayınca bi 600rr alırsın

bnim görüşüm herkesin görüşü farklıdır
Fırat ÜNER saygılar.
Başa dön
depresif_motorcu Çevrimdışı depresif_motorcu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
humeda
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 14.06.2007 - 23:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

baby_face, dostum çok saol ama maddi anlamda sorunum yok zaten etrafımdakilerde benden o yüzden faydalanmak istio Sinirlendim bana 0km racing aldırıp ya beni öldürtmek istiolar yada motoru kazalı olarak elimden almak istiolar gibime gelio Üzgünüm
Başa dön
kdrygz
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 14.06.2007 - 23:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

humeda, aramıza hoşgeldin hepimiz çok geniş bir aileyiz burda Dil çıkarıyorum kimse kimseye zorla böle bi saçmalık yaptıramaz :sinir:paranla rezil olma en önemlisi ne bilion mu? eğitim.... eğitim şart!!!! honda eğitim merkezine gidiosun orada eğitim alıosun sonra ister motora bin ister uçağa Bravo ne alcam diosan o sana kalmış kendini sen keşfet Çok gülüyorum
racingdelisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: İZMİR/çeşme

MesajTarih: 14.06.2007 - 23:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sen onları dinleme 600 lük motoru unut...yeni başlıyorsun en fazla 250cc lik alabilirsin...al bi 250cc lik kullan birkaç sene,tecrübe edin,uzun yol yap,uzun km ler yap,sonra 600lük 1000lik yavaş yavaş büyütürsün.....
racingdelisi şimdi Çevrimiçi racingdelisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
depresif_motorcu
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 14.06.2007 - 23:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ola bilir öle kurnazlar çok ama bnim görüşüm budur bnde burdan öğrendiklrimle yazıyorum bndaha 16 yaşındayım ama işlla ilerde kendime bi 600rr alıcam ölmeyide aklından çıkar ayrıca...

گєfaىıηı گüгdüqüмüz ۸şκıη , Cєfaىıηıda Çєκєгiz..! - ultгAslaη Hep Sєηiηlє!
N.F.V.A.S
Başa dön
depresif_motorcu Çevrimdışı depresif_motorcu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
kdrygz
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 14.06.2007 - 23:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar neden kimse bişi yazmıo yaf Sinirlendim belkide bi can kurtulacak burda Bravo bir gencin hayatı söz konusu Dil çıkarıyorum bu arada yaş kaçtı Göz kırpıyorum
humeda
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 14.06.2007 - 23:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

zxr_kadri, 19 yaşındayım abicim Gülümsüyorum
Başa dön
themostfast
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Yst_Avr ARh(+)

MesajTarih: 14.06.2007 - 23:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

humeda, Nasıl bir bebek emeklemeden yürüyemezse sende şuan o durumdasın önce sana nasıl yürümen gerektiğini öğreterecek kişilerden yardım alman yani kısaca bu işin eğitimini alman ve kendini geliştirmen en doğrusu İyi fikir Zaten çorap söküğü gibi gerisi gelecektir.Edindiğin tecrübeler doğrultusunda da kendine uygun bir motor seçmek sana kalmış.Tabi Bu arada hoşgeldin demeyide unutmadım Gülümsüyorum

http://www.youtube.com/watch?v=NxIgeze7peU
Başa dön
themostfast Çevrimdışı themostfast Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
deliemin
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 14.06.2007 - 23:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

humeda demiş ki:
baby_face, dostum çok saol ama maddi anlamda sorunum yok zaten etrafımdakilerde benden o yüzden faydalanmak istio Sinirlendim bana 0km racing aldırıp ya beni öldürtmek istiolar yada motoru kazalı olarak elimden almak istiolar gibime gelio Üzgünüm

öncelikle bi Psikiyatriste görünmeni tavsiye ederim ... aslında tanıdığım çok iyi bitane var Gülümsüyorum fazla paranoyak gördüm seni .... merak ettim yaş kaç??

eminatar@hotmail.com
Başa dön
deliemin Çevrimdışı deliemin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
depresif_motorcu
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 14.06.2007 - 23:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

zxr_kadri, sormuştu humeda, 19 yaşında nbden 3 yaş büük Çok gülüyorum
Başa dön
kdrygz
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 14.06.2007 - 23:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

humeda, bak güzel kardeşim bu işler şakaya gelmez Sinirlendim sen önce ne yapmak yada ne yapmamak istediğine karar vermen lazım..yoksa bazı şeyler için çok geç olabilir Üzgünüm hastanede 1hafta sonda ile gezmek ne demek sana cümlelerle ifade edemem Beğenmedim inan hayattan nefret ediosun motordan herşeyden soğuyosun onun için iyi düşün motoru kendin için mi yoksa etrafındakileri etkilemek gösteriş için mi istiosun??
junyor_ghostrider
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Unıted States Of BURSA_TR

MesajTarih: 14.06.2007 - 23:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ya bırakın olum al bı 600 f saglam dus kalk yat motor ııdır hem basangıc ıcın ıdealdır hafıf motordur ayrıca ama ılk once sen bı abılerının arkasına bın ole bı kurd doksunler ozaman bı daha dusunursun (hem saygı dıyorsun kendıne saygın varsa motorun fark ettırmez sen o saygıyı gordurursun)
junyor_ghostrider Çevrimdışı junyor_ghostrider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
kdrygz
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 15.06.2007 - 00:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

junyor_ghostrider, kardeş döktürmüşün Bravo ama taytay adama anlatamazsın işte Öfkeliyim tecrubeler ucuz olsaydı ne alırsan 50ykr tezgahında satılırdı Bravo
depresif_motorcu
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 15.06.2007 - 00:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

işlla bnde motor alırım allah bana o günleri nasip eder ozmn işte bnim hakkımda tecrübesiz die bahs edemzsiniz şimdi imkanım olsa emn bi 600rr almazmıyım sanıonuz ama imkan yok işte nolsun bizde böle tecrübesiz tecrübesiz milletin dilinde gezioz.....

گєfaىıηı گüгdüqüмüz ۸şκıη , Cєfaىıηıda Çєκєгiz..! - ultгAslaη Hep Sєηiηlє!
N.F.V.A.S
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.28 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal