Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - istanbulda yasayanlar DIKKAT !

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

istanbulda yasayanlar DIKKAT !

istanbulda yasayanlar DIKKAT !
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Duyurular
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
missgarfield
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: IzmirAlmanya

MesajTarih: 15.06.2007 - 06:48    Mesaj konusu: istanbulda yasayanlar DIKKAT ! Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

karayollarinin baslattigi yeni bir uygulama ile emniyet seridi ihlalleri fotograf ile belgelenmekte ve 108 ytl lik ceza makbuzu ,cekilmis 3 foto ile adrese teslim gönderilmektedir örnek bir fatura asagida mevcuttur.....AMAN DIKKAT DERIM!!!!!!

Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
armyy
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: -34-

MesajTarih: 15.06.2007 - 07:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Şok oldum Benim için problem değil gerçi...
geçen sene yaşlı bir polis memuru vardı boğaz koprusunde gorevlı, emnıyetserıdı ıhlalı yapan motorlara ceza kesıyordu.
armyy Çevrimdışı armyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
securtyy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: GEBZE

MesajTarih: 15.06.2007 - 07:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet hatta emniyet şeridinin yanında kırmızı ışıklara da koymaya başlamışlar
asfalt perisi
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 15.06.2007 - 08:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

missgarfield, bilgilendirme için sağol ama bu trafik şartlarında bu kurala uyulacagını pek sanmıyorum
Başa dön
asfalt perisi Çevrimdışı asfalt perisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
deliemin
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 15.06.2007 - 08:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

plaka takmadığım için no problem Gülümsüyorum

eminatar@hotmail.com
Başa dön
deliemin şimdi Çevrimiçi deliemin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
missgarfield
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 15.06.2007 - 08:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence uyulsa hic fena olmaz.para cezasi caydirici olabilir.buraya gelseniz,yurt disinda o kadar güzel ve düzenli bir trafik var ki.ama bu bizlerin elinde tabii.trafigi karistiranda ,acanda bizleriz.
ADAMOTOR42
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 15.06.2007 - 08:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

missgarfield, konya yapmaz inş

Bize ulaşmak için Foto'yu TIKLAYIN
Başa dön
ADAMOTOR42 Çevrimdışı ADAMOTOR42 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
missgarfield
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 15.06.2007 - 08:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence yapsin insallah Gülümsüyorum ki ona göre kurallara uymayi ögrenelim.bedava ölümler ve kazalar yasanmasin.kusura bakma fikrim budur.
SRAD-HAN
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..

MesajTarih: 15.06.2007 - 09:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

amerikada buna benzer bi olay yasanmış! polis cameradan adamın emniyet seridini ihlal ettiğini tespit etmiş ve adamın adresine bu ihlali belgeleyen foto ile ceza makbuzunu yollamışlar!
adamda bu zarfa kaşılık ceza tutarı kadar paranın FOTOSUNU cekip zarfa koyup polis merkezine yollamış Çok gülüyorum
polislerin cevabı ise daha ilginç.. Delirdim
onlarda kelepcenin resmini cekip zarfa koyup adama geri yollamışlar! adam cezayı ödemiş Delirdim
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us

MesajTarih: 15.06.2007 - 09:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motosikletler için geçerli olmaması lazım bence cünkü onun bi zararı bi tarfiği tıkama gibi bi duurumu yok
Başa dön
skp Çevrimdışı skp Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
AS150T
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 15.06.2007 - 09:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ohhh çok iyi olmuş her sabah sopalamaktan bıkmıştım emniyet şeridi ayılarını.... Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
AS150T Çevrimdışı AS150T Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
missgarfield
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 16.06.2007 - 01:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ne demek motorsikletler icin gecerli olmamasi lazim???trafige cikan her türlü motorlu araclar icin gecerlidir sanirim.önemli olan motorsikletlerin gecmesi veya gecmemesi degil,bence önemli olan öyle bir kurali yok sayip ,emniyet seridinden gecmeyi artik normal bir olay gibi görüp yapanlarin RAHATLIGI.bu engellenmeli...
anicik
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul'da heryerden-ANY 21

MesajTarih: 16.06.2007 - 07:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kurallar herkez için geçerlidir. kişiden kişiye değişmemelidir.. çok iyi bir karar olmuş.. en azından kurallara uymak, para ödemekten daha masrafsız olur..

ANY 21
Başa dön
anicik Çevrimdışı anicik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
securtyy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: GEBZE

MesajTarih: 16.06.2007 - 08:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ama geçen otobanda trafik sıkışıktı emniyet şeridinden gelirken motorlu trafik polisini gördüm. hemen araçların arasına girdim yanından geçerken emniyet şeridini kullanmamı, sağdan devam etmemi söledi.... Bravo
missgarfield
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 17.06.2007 - 00:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

klasik türk mantalitesi =gec abi gec,gel burdan gec olayi.onun mantigina göre sen serit ihlali yapmiyorsun,yapsanda bu kimseyi rahatsit etmiyor.lakinn sen trafige girerek trafigi dahada karisik bir hale getiriyorsun...anlik cözüm üretmis.uzun vadeli degil..ne kadar yanlis bir hareket aslinda...
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Duyurular Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal