Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Biz normal süremiyoz Adamların yaptıklarına bak!!!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Biz normal süremiyoz Adamların yaptıklarına bak!!!

Biz normal süremiyoz Adamların yaptıklarına bak!!!
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
depresif_motorcu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 15.06.2007 - 14:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ellerine sağlık walla harika videolar

İzmir MD

Başa dön
depresif_motorcu Çevrimdışı depresif_motorcu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
zxrbekir
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA M.D A RH (+)

MesajTarih: 15.06.2007 - 18:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

helal olsun.....
Başa dön
zxrbekir Çevrimdışı zxrbekir Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
tarkan_600
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: NAZYLLY

MesajTarih: 15.06.2007 - 19:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

o kadar dedim benim yaptıklarımı siz yapmayın diye tehlikeli diye beni yine dinlememişler
Başa dön
tarkan_600 Çevrimdışı tarkan_600 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
burakR1
Üye
Üye

Nereden: Kocaeli/Gölcük --KaVaKLı--

MesajTarih: 15.06.2007 - 19:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben daha önce vermiştim ama yinede paylaşım için teşekkürler.
Başa dön
burakR1 Çevrimdışı burakR1 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
SDT_filiz
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: İZMİRR

MesajTarih: 15.06.2007 - 20:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Şok oldum manyak mı len bunlar.azıcık onlara benziyon sen volkankurul[/b], Dil çıkarıyorum
Başa dön
SDT_filiz Çevrimdışı SDT_filiz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
efsanezzr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 15.06.2007 - 20:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben bunu daha önce izledim müthiş biz de yaparız ne olacak ki Çok gülüyorum
efsanezzr Çevrimdışı efsanezzr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
10_uR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANTALYA

MesajTarih: 18.06.2007 - 01:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu adamların aşmadan gittiklerine hayret ediyordum.Sonradan dikkat adamlar debriyaj kolunun arkasına ufak fren kolu yapmışlar.Bu tür hareketlere uğraşan varsa yaptırmasını tavsiye ederim çünkü havada ayaktaki frene basmak kolay değil.Fren olmayıncada geriye aşma olasılığı çok yüksek
Başa dön
10_uR Çevrimdışı 10_uR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
deryadeniz83
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ist

MesajTarih: 18.06.2007 - 02:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aman allahım yaa...
deli manyaklar şeyler .....
insan değil bunlar insan değil .... Gülümsüyorum
brawo wallahi ..ne de sağlam yapmışlar ...hiç tırsmıyor herifler ya
;hale bak ... Alkışlıyorum
deryadeniz83 Çevrimdışı deryadeniz83 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
beter_7
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 18.06.2007 - 02:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bizim usaklarda boş deil bakın tekteker çikiye az kaldı paket olacak

Son Mesajdan 24 saniye:

http://www.youtube.com/watch?v=NRfGTCgkNwA
SametRR
Üye
Üye

Nereden: Konya - İstanbul

MesajTarih: 18.06.2007 - 12:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

adamların butun hayatı motor olmus abıcım sende ustune dussen daha alasını yaparsın ama merak etme en kısa zamanda ogrenırız cengızcıım Alkışlıyorum
Başa dön
SametRR Çevrimdışı SametRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
mice_of_autobahn
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: autobahn

MesajTarih: 18.06.2007 - 12:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

montunun arkasında B harfi olan adam olayı aşmış.... Alkışlıyorum
CrAzYrİdEr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: otobandan;)

MesajTarih: 18.06.2007 - 12:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum tekteker arif abinin bu videoyu izlemesi lazım kesin şıp die yapar Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 20.06.2007 - 10:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar teşekkür ederim. Bi gün bende bu şekilde motor sürebilirmiyim diye bi analize kalktım az daha motorumdan da oluyordum Delirdim Delirdim Delirdim
SametRR, bence sende deneme kanka Çok gülüyorum
Başa dön
NighteXpresS Çevrimdışı NighteXpresS Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
nofear_42
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Konya

MesajTarih: 20.06.2007 - 10:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

video için tşk cengiz adamlarada Alkışlıyorum
Başa dön
nofear_42 Çevrimdışı nofear_42 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
capodelcapo
Organizatör-Konya
Organizatör-Konya

Nereden: KONYA

MesajTarih: 20.06.2007 - 10:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

NiGhTeXpReSs, aynı ben bunlar cengiz Dil çıkarıyorum Delirdim Delirdim Delirdim

--ne olursan ol yine gel--
Başa dön
capodelcapo Çevrimdışı capodelcapo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki
2. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal