dokar, nasılsa istediğin motor da yani HYOSUNG RT 125 da 125 CC'lik bi motor..
Sen vitesli motor istiosun onu anladık..CBF 250 de hoşuna gitmedi oda tamam..Peki CBR 125 düşündünmü hiç?
Eğer öğrenmek için alıosan CBR 125'i genellikle herkes tek geçer..
Hem burgman a göre daha ucuz korumalarınıda rahatlıkla tamamlayabilirsin.Hemde öğrenmek için ideal bi motor.. _________________ s''O''ciety şimdi asker Şırnak Akdizgin-Komando
society, bende onu sölücektim ama racing yani yavru racing diye demedim dokar, kararsızlık kötüdür gayet iyi biliyorum ama umarım gönlüne göre bir motor alırsın ben şahsen otomatik videsten nefret ederim 125 ligi tercih ederdim ama 400 cc de aklımı çelerdi ama ben yinede japondan şaşma derim.
Tarih: 17.06.2007 - 00:46 Mesaj konusu:
Yeni başlıyorsan Burgman 400 ağır gelir. Ayrıca düşürürsen (ki düşüreceksin) kaporta masrafı canını fena acıtır. Yeni başlamak için en güzeli 250 cc civarında, üzerinde fazla plastik gövde aksamı bulunmayan bir motor seçmektir. Bazıları CBR 125 demiş ama ben onu da önermiyorum, gövde parçalarının fiyatından haberleri yok herhalde... _________________ RESISTANCE IS FUTILE
Bugün eve gelirken bir RT125 gözüme çarptı. Gittim yanına, bir müddet hayran hayran seyrettim. Yeni ehlileştirilmiş kapkara bir taya bakıyordum sanki (Tamam, tamam, motor aslında sarı-siyah).
Daha önce kendine has estetiğinden dolayı Japon mangalarından fırlamış hissi uyandırırdı bende. Velhasıl, eskiden de sevimli bulurdum.
Peki objektif miyim? Kesinlikle hayır. Almayı düşündüğüm motor RT125 zaten. Tay may demem belki ipucu olmuştur, bende bir de "motor ata benzemeli" takıntısı var. "İnsan şöyle bacaklarını açarak binmeli" Bu yüzden scooterlar sıcak gelmiyor. Tamam, o benim anormalliğim, farkındayım
iki motor arasında çok fark var bencede benim tek diyeceğim şey hysoung da kaliteli bir motor ve buradan japondan şaşma diyen arkadaşlarada şiddettle kızıyorum neden şaşma japonlar komisyon mu veriyor size bende keeway süpershadow var ve bu zamana hiç bir sıkıntı yaşamadım 770 km uzun yol dahil.Eger ki vitesli motor alacaksan ikisinin arasındada bir tercih sorarsan hysoung derim bana göre
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız