Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - BURGMAN 400 mü? HYOSUNG RT 125 mi?

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

BURGMAN 400 mü? HYOSUNG RT 125 mi?

BURGMAN 400 mü? HYOSUNG RT 125 mi?
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
dokar
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 16.06.2007 - 18:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah Allah bu bnm sorum hayret bişey beğenmiyorsn okumazsın bile...
Başa dön
dokar Çevrimdışı dokar Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
mukus
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 16.06.2007 - 18:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

WarCer, ikisi arasında kalmış olabilir 125 cc yerine 400 binmek cazip gelmiş olamazmı? ?
Başa dön
mukus Çevrimdışı mukus Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
dokar
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 16.06.2007 - 18:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mukus, hyr yanlış anlamadım çok saol farkındayım yardım etmeye çalıştığının..ewet cidden motor war ama scooter..we kararsızlıkta çok kötü.. Üzgünüm

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

mukus, ewet aynen öle mukus şükürler olsun anlayan insanlar war.. Bravo
Başa dön
society
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 16.06.2007 - 18:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dokar, nasılsa istediğin motor da yani HYOSUNG RT 125 da 125 CC'lik bi motor..
Sen vitesli motor istiosun onu anladık..CBF 250 de hoşuna gitmedi oda tamam..Peki CBR 125 düşündünmü hiç?
Eğer öğrenmek için alıosan CBR 125'i genellikle herkes tek geçer..
Hem burgman a göre daha ucuz korumalarınıda rahatlıkla tamamlayabilirsin.Hemde öğrenmek için ideal bi motor.. Bravo
society Çevrimdışı society Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
dokar
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 16.06.2007 - 18:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

zaten ilk vitesli motor deneyimimi cbr 125te yapmıştım..bakalım ya...
Başa dön
mukus
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 16.06.2007 - 19:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

society, bende onu sölücektim ama racing yani yavru racing diye demedim Gülümsüyorum
dokar, kararsızlık kötüdür gayet iyi biliyorum ama umarım gönlüne göre bir motor alırsın ben şahsen otomatik videsten nefret ederim 125 ligi tercih ederdim ama 400 cc de aklımı çelerdi Göz kırpıyorum ama ben yinede japondan şaşma derim.
Başa dön
mukus Çevrimdışı mukus Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
dokar
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 16.06.2007 - 19:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mukus, zaten benimde 400cc aklımı çeldi..hem vites sorunu yok gayet komforlu we seri..neyse Hayırlısı olsun bakalım... Gülümsüyorum
Başa dön
GKNAKED
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 17.06.2007 - 00:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kategoriler farklı ama
birini almak zorunda kalsam , tabiki suzi
Bravo
kaancoleman
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Büyükçekmece/İstanbul

MesajTarih: 17.06.2007 - 00:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

DEDİĞİNDE LAF DEĞİL BAL KABAĞI Öfkeliyim

www.motokolik.com

Başa dön
kaancoleman Çevrimdışı kaancoleman Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Madd
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Gehenna

MesajTarih: 17.06.2007 - 00:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yeni başlıyorsan Burgman 400 ağır gelir. Ayrıca düşürürsen (ki düşüreceksin) kaporta masrafı canını fena acıtır. Yeni başlamak için en güzeli 250 cc civarında, üzerinde fazla plastik gövde aksamı bulunmayan bir motor seçmektir. Bazıları CBR 125 demiş ama ben onu da önermiyorum, gövde parçalarının fiyatından haberleri yok herhalde...
Jagadam
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 17.06.2007 - 14:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bugün eve gelirken bir RT125 gözüme çarptı. Gittim yanına, bir müddet hayran hayran seyrettim. Yeni ehlileştirilmiş kapkara bir taya bakıyordum sanki (Tamam, tamam, motor aslında sarı-siyah).

Daha önce kendine has estetiğinden dolayı Japon mangalarından fırlamış hissi uyandırırdı bende. Velhasıl, eskiden de sevimli bulurdum.

Peki objektif miyim? Kesinlikle hayır. Almayı düşündüğüm motor RT125 zaten. Tay may demem belki ipucu olmuştur, bende bir de "motor ata benzemeli" takıntısı var. "İnsan şöyle bacaklarını açarak binmeli" Delirdim Bu yüzden scooterlar sıcak gelmiyor. Tamam, o benim anormalliğim, farkındayım Dil çıkarıyorum
Başa dön
Jagadam Çevrimdışı Jagadam Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
motocu
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 17.06.2007 - 14:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bencede burgman 400 lük al rahat edersin bu motorla akseki ye bile gitmiştim çok rahat oluo Bravo
Başa dön
motocu Çevrimdışı motocu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
senkimsinbelli
Üye
Üye

MesajTarih: 17.06.2007 - 14:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Suzuki buu Ölüsü Bile Yeter Delirdim
Başa dön
senkimsinbelli Çevrimdışı senkimsinbelli Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
CrAzYrİdEr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: otobandan;)

MesajTarih: 17.06.2007 - 15:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence foruma bakma sen kafana yatamnı all Göz kırpıyorum
Üye
Üye

Nereden: ANKARA

MesajTarih: 17.06.2007 - 15:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

iki motor arasında çok fark var bencede benim tek diyeceğim şey hysoung da kaliteli bir motor ve buradan japondan şaşma diyen arkadaşlarada şiddettle kızıyorum neden şaşma japonlar komisyon mu veriyor size bende keeway süpershadow var ve bu zamana hiç bir sıkıntı yaşamadım 770 km uzun yol dahil.Eger ki vitesli motor alacaksan ikisinin arasındada bir tercih sorarsan hysoung derim bana göre Göz kırpıyorum
Başa dön
yelken_786 Çevrimdışı yelken_786 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki
2. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.18 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal