Tarih: 16.06.2007 - 21:06 Mesaj konusu: Şehit Yarbay için yapılan törenden görüntüler..
Gerçekten harika bir anma töreniydi.O sıcağa rağmen kilometrelerce yol gittik.95 km yol yapmışım,ama gerçekten değerdi.Anlamlı ve güzel bir etkinlik oldu.Ayrıca insanların tepkileri mutluluk vericiydi.Kornalarla bize eşlik edenler,gülümseyip el sallayanlar,görüntü alanlar... Motorcu kimliğimiz açısından da çok güzel bir yol katettik bugün.Polislerin eşlik etmesi,bizim için yollardaki araçları durdurup kolaylık sağlaması da gerçekten tebrik edilesi bir hareketti Açıkçası üzücü durumlar da vardı.Biri bir arkadaşımız arkadan bir arabanın hafif dürtmesiyle dengesini kaybedip düştü.Ama ne motorda ne de onda birşey yok.Tekrar geçmiş olsun.Diğeri ise,burada klavye başında atıp tutan kişileri orada görememiz oldu.Bu kadar çok sitede duyuru olmasına rağmen,katılım gerçekten azdı.Sağlık olsun diyelim.Katılan ve ruhen yanımızda olan herkese teşekkürler (Video çekmeyi unutmuşum,ana haberden görüntülediğim kalitesi kötü bir video ekleyeceğim.En azından fikir olarak yardımcı olacaktır)
İşte benim fotoğraf makinama yansıyan kareler...
Yavaş yavaş toplanmaya başlıyoruz...
Sağda gördüğünüz mavi t-shirt lü kişi Show Haber kameramanı,tam bizimkileri çekeceğim dikildi önüme.Ortaya çıkan kare bu oldu
Dolmabahçe'ye geldik.. 10 dk dinlenme molası...
Buradan itibaren Şişli Belediyesi'ne ait bir otobüs de bize eşlik ediyor.Yol boyunca marşlar çalınıyor.
Ve şehitlikteyiz...
Dualar edildi,saygı duruşunda bulunuldu.İstiklal Marşı okundu ve artık yavaş yavaş evlerimize dönüyoruz...
Video henüz hazır değil,en kısa zamanda paylaşacağım _________________ GüzeLLik sıradandır ya onunLa doğarsınız ya da parayLa satın aLırsınız,önemLi oLan kendinizin ne oLduğunuzdur..
Paylaşımın için teşekkür Selcan, güzel, anlamlı bir etkinlik... Keşke katılımda fazla olsaydı ama sağlık olsun böyle de güzel ve anlamlı mesajlar verdiniz... _________________ >Hayatta en zor şey, gayesiz insanlarla birlikte yaşamak mecburiyetinde kalmaktır<
Şehitlerimiz nur içinde yatsınlar.ruhları şad olsun
katılan tüm arkadaşlar allah sizden razı olsun, sizlerle gurur duydum. _________________ BLACK-RED
06 ET 6609
Kayıt: Apr 26, 2005 Mesajlar: 1501 Nereden: İstanbul'da heryerden-ANY 21
Tarih: 16.06.2007 - 21:30 Mesaj konusu:
StaR selcancım ellerine sağlık. güzel kareler yakalamışsın. bizimle paylaştığın için teşekkür ederim. katılımın daha fazla olmasını beklerdim _________________
ANY 21
Tarih: 16.06.2007 - 21:58 Mesaj konusu:
Katılan katılmayan ama benim gibi ruhen ve gönül itibari ile sizlerle beraber olan herkese teşekkürlerimi bir borç biliyorum.Çok anlamlı ve güzel bir organizasyon gerçekleştirmişsiniz. Şehitlerimizin ruhları şad olsun. Bu vatan için nöbet tutan, sınırda tarama yapan bütün güvenlik kuvvetlerimizede Allah yardımcı olsun.Onlar olmasa bizler rahat uyuyamayız.
alnımızın akı ile Şehitlerimizin için SAYGI KORTEJ imizi tamamladık.
Gelen, katılan tum motosiklet severlere teşekkurler.
Neymiş, demek ki isteynice bir şeyler yapılabiliyormuş. Öküz altında buzağı arayacağımıza, sorunlarımızın bir ucundan birilerii her zaman tutsa , elini uzatsa herşey daha güzel olacak.
Tüm Şehitlerimizi rahmetle anıyorum.
Bizleri en cok etkileyen. 3 gun once şehit olan askerin babasınında şehitlikte ki hali idi.
Sevgilerimle,
Aşkın KAYMAZ
sözlerin tükendiği, tesellinin kar etmediği anlar. cok uzgunumm
StaR, ım ve thenutcracker, ellerinize ,yüreğinize ,emeğinize sağlık ..Kalpleri vatan sevgisi için atan herkesin yüreğine sağlık.Katılım gösteren duyarlı arkadaşlara da teşekkürler.Terörün bir an önce durmasını dilerim..
_________________ Anlayamadılar anlattıklarımda mana var,içlerinde mağaralar,haklısın birazcık dar.Annem ağzı bozuk olandan haz etmez.Anne bu kez affet ama bunların hepsi ayni ....
Tarih: 17.06.2007 - 09:33 Mesaj konusu:
thenutcracker Harika pozlar yakalanmış.Ben de sayende kortejde kendimi gördüm...
Kendi adıma zahmetin için teşekkürler... _________________ GüzeLLik sıradandır ya onunLa doğarsınız ya da parayLa satın aLırsınız,önemLi oLan kendinizin ne oLduğunuzdur..
Tarih: 17.06.2007 - 09:48 Mesaj konusu:
Fotoğraf ve videoları ekleyen arkadaşlara teşekkür ederim akşam izleyememiştim haberlerde.
Sadece benim tanıdığım md'den çok az insan gördüm bir elin parmaklarını geçmez, sonra da yazıklar olsun dedim.
Neyse, bir ara şehitlikte gezerken, baktım bi mezarın başında genç bir kız ve çocuk, bi baktım yanlarındayım, bi baktım şehidin mezarını çapalıyorum, bi baktım mezarını yıkıyoruz, bi baktım veda şeklinde "Tekrar başınız sağolsun" diyorum ve sonra bir kez daha baktım ki eve dönüyorum... _________________ Kenan
Honda VFR 800
Tarih: 17.06.2007 - 10:39 Mesaj konusu:
çok güzel toplantı olmuş serseri gözüyle baktıkları motorcuların ne kadar hassas kişiler olduklarını göstermişiniz hepinizi kutlarım hepinize teşekkürler arkadaşlar. bende orada olmayı çok isterdim haberlerde izledim zira o gün için ankaradaydım , bende kıbrıs gazisi biri olarak katılmak çok isterdim tüm orada bulunan arkadaşlara yürekten teşekkür ederim şehitlerimiz nur içinde yatsınlar rahat uyusunlar bizler her zaman bu vatan için varız ve hazırız ..
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız