zaten şuan adam gibi motora binenlerin çoğu zamanında mobylette'ye binmişlerdir diğerleri yeni motorcudur bence bilmem yanılıyormuyum.
mobylette'cilik başka bişeydi hey gidi günler hey
Tarih: 15.06.2007 - 06:39 Mesaj konusu:
mobylete laf yok bugün motor kullanan insanların en az %70i mobylet kullanmıştır.ben bundan 3-4 sene önce başka bi motor göremiyordum her yer mobyletti hatta polisler motor topluyodu hep mobylet. çinler çıktı mobylet değerini yitirdi ama 2-3 senye kalmaz çin motorlarda kalkar piyasadan,insanlar artık nasıl bir mal olduğunu tecrübeyle anladı çin motorlarının.saygılar... _________________
mobilet bütün avrupada halen daha binilen ve ekonomik ayrıca ehliyet istenmeyen bisiklet gibi bişeydir.150 km yaptırmak marifet değil intahara teşebbüstür.Benim dedem kullanırmış resimleri var arka bagaj püsküllü çamurlukta kocaman maaşallah yazan paspaslı.Ne güzel mütevazi efendi bi alet.Mobilet budur böyle doğmuştur, serseriler elinde tehlikeli bir ses bombasına dönüşmekte maalesef.
valla ben sadece 1 ay mobilet kullandım sonra mondial aldım. mobiletler gerçekten sağlam makinalarmış en az 15 20 sene kullananlar var. peogeut panters vardı dükkanın arka fren yok ön fren disk kaç tene kıyafetim düştükten sonra yırtıldı bilmiyorum. alıştım zaten düşmeye o motorla bakıyorum motor durmayacak ön freni sağlam sık cıyyyk bi ses yerdeesin zaten bi kere hiç unutmam geçen senemi neydi bi düştüm kayışı ceviren kasnakmı nedir pantolonu bi kaptı keserek çıkardım pantolonu ordan ama o kadar düştüm motora hiç bi şey olmadı sadece pedallar eğiliyor okadar _________________ SCooant_07 team
Tarih: 18.06.2007 - 11:35 Mesaj konusu:
cagdasefe, milletin serserilik olsun diye değil de parası olmadığından bindiği motorlara ve onlara binenlere sersei diyemezsin seen ne sanıyon sen kendini herkes senin gibi zengin bilmemneyi değil gidip racing alıp binemiyor bi de gelmiş forumda artislik yapıyon mobilet falan diye asıl başlı başına racingler bi tehlike siz serserilerin bin diği daha doğrusu efendi gibi binmesini bilmediği
Kayıt: Oct 26, 2006 Mesajlar: 4017 Nereden: istanbul/anadolu
Tarih: 18.06.2007 - 11:45 Mesaj konusu:
taypen_bugra, sen yanlış anladın heralde arkadaşın yazdığını,adam mobilet yoksul işidir,serseri işidir anlamına gelen bişey söylememiş ayrıca kullandığın kelimelere de dikkat et,zamanı geçmeden editle o çirkin kısmı bence
mobilet gürültülü olsa da eskilerin ulaşım aracıdır,klasik olmuştur artık,benm de ilgi alanıma girmez ama saygı duyarım tabii ki
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız