Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Motordelisi Spor Kulübü ,Yarışçı LİSANS ı vermeye başladı.

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Motordelisi Spor Kulübü ,Yarışçı LİSANS ı vermeye başladı.
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Unutulmayan MD Etkinlikleri
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
WeisserTiger
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: BALKES

MesajTarih: 18.06.2007 - 13:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu süper bi gelişme tüm MD cilere hayırlı olsun..... Alkışlıyorum
WeisserTiger Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
capodelcapo
Organizatör-Konya
Organizatör-Konya

Nereden: KONYA

MesajTarih: 19.06.2007 - 12:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun klubümüz Bravo

--AZRA Aksesuar&Yıkama--
Başa dön
capodelcapo Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger MSN Messenger
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 28.06.2007 - 17:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Motordelisi Kulübü Lisansıyla yarışmak isteyen sporcular bundan böyle Resmi Sitemizde tanıtılacak ve onlara özel bölümler olacaktır..

Tabutlara sığmayacak kadar intihar var, şeytanın siparişi
SAGOPA
Başa dön
HakanDincer Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
honda_kawa
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 28.06.2007 - 18:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

başkanım tamam hadi başlayak
isirganus
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Kah orada, kah burada...

MesajTarih: 04.07.2007 - 00:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tebrikler motor delisi camiasına
Başa dön
isirganus Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
monster28
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 18.09.2007 - 00:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

selamlar hakan abi sana bir sorum olacak
klubümüz ileri sürüş egitimi veriyormu ben raicing kullanmak istiyorum ama bunun için belli bir egitim almak istiyorum bu konuda nasıl yardımcı olabiliyorsunuz kulübümüzün bu konuda çalışması varmı varsa bana bilgi verirmisin Bravo
Başa dön
monster28 Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
yassinn
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Konya

MesajTarih: 18.09.2007 - 15:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı ugurlu olsun Bravo Bravo Bravo
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 18.09.2007 - 16:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

monster28, ileri sürüşle ilgili beni sana yolluyacagım PM deki telefon numaramdan arayabilirsin.

Tabutlara sığmayacak kadar intihar var, şeytanın siparişi
SAGOPA
Başa dön
HakanDincer Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
suleyman68
Üye
Üye

Nereden: AKSARAY-KONYA

MesajTarih: 18.09.2007 - 23:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hakan abi benimde bir sorum olacak bu 1 yıllık ücreti verdikmi seneye lisansı yenilemek için ücret verecekmiyiz bide her yarışa girdiğimizde belli bir ücret yatıracakmıyız
yassinn
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 19.09.2007 - 17:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tebrikler abii Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Batman

MesajTarih: 15.11.2007 - 16:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
WagranT Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
zevkmotor
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 15.11.2007 - 17:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun ısterım md nın adına yarışmak ama smk nın kurucu üyesıyım bu sıtenın üyesı olarak md tışörtünü yarışlarda süreklı gıyıp bende öyle manevı desdek verecem Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

Yeni Msn: mehmetcal@zevkmotor.com
Başa dön
zevkmotor Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
capodelcapo
Organizatör-Konya
Organizatör-Konya

Nereden: KONYA

MesajTarih: 20.11.2007 - 12:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

zevkmotor, Bu yılki yarışlarda beni kırmayarak hep giydin zaten ustacım önümüzdeki sezonda giyecegini biliyorum teşekkürler

--AZRA Aksesuar&Yıkama--
Başa dön
capodelcapo Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger MSN Messenger
DagustuN
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Hüner Motor.com - İstanbul

MesajTarih: 21.11.2007 - 00:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kendimi biraz daha geliştirdikten sonra lisans alıp yarışçı olmayı çok istiyorum. iyice gelişip tecrübe kazanmalıyım!! (bu bir seneyi bulabilir.. gçebilir.. )
Başa dön
DagustuN Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
hkaaysb
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 02.01.2008 - 14:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet biraz bu şekil de yarışma konusu beni ilgilendirmiştir.
araba var renolt mastır ehliyet A/2 B var mekan var motor da var R 1100RS BMW ABS Alkışlıyorum
yarışmak için sadece lisansım yok Üzgünüm
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Unutulmayan MD Etkinlikleri Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki
7. sayfa (Toplam 8 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.22 Saniye