çok keyifli bir buluşma oldu... yeni arkadaşlarla tanıştık rapunzel...roz..tanıştığıma memnun oldum rabbit yine herkezi çok sıcak karşıladı.. tekrar görüşmek üzere.. enkısa zamanda
bayramın 3cu yemek yedimiz yerde akşam ben ayrılmıştım polikılinye doguru yolaldım. choppery sagolsun benı arıcaktı beni aramiş ertesi günü cep tel kapalıyıdı ve geziye gelemedim..
eşimle beraber süpriz yapıp geliriz diye planlıyorduk ama Bodrum'un cazibesine kapılıp İzmir rezervasyonlarını iptal edip oraya yerleştik, zaten daha İstanbul'daki toplantılara katılmadan İzmir'le başlamak ayıp olurdu sanki... _________________ BOO_74
--------------
önce denge, hayatynyzy dengeleyin!
--------------
Kayıt: Dec 24, 2004 Mesajlar: 530 Nereden: Amersfoort/Hollanda/Izmir (Sogukkuyu 35½)
Tarih: 24.01.2005 - 21:19 Mesaj konusu:
Harikasiniz... . Hepinize iyi bayramlar...(biraz gec oldu ama, idare edin artik ;-) ) _________________ It's not the destination that counts, but the journey to get there.....
HONDA MAGNA VF750C
güzel buluşma olmuş,katılmayı çok isterdim.tüm arkadaşların geçmiş bayramını kutlarım,umarım bir dahakini güzel bir organizasyonla belkide geziyle birlikte kutlarız. gerçi bize her gün bayram _________________ SEVYLMEK YSTYYORSAN ÖNCE SEVMEYY BYLECEKSYN,
UÇMAYI SEVYYORSAN ,DÜ?MEYY DE BYLECEKSYN,KORKARAK YA?IYORSAN YANLIZCA HAYATI SEYREDERSYN...(NYETZSCHE)
Bayram tatilinde ailemi ziyarete gittiğimde ; İzmirli MD'lerle tanışma fırsatım olduğu için çok mutluyum Gerçekten de uzun zamandır tanışıyormuşuz gibi hissettim
En kısa zamanda sizleri de İstanbul'a bekliyoruz
_________________ G?lg?n
Tarih: 25.01.2005 - 03:52 Mesaj konusu:
Alıntı:
Arkadaslar ben ve esım saat 18.05 de geldık yoktunuz ne cabukta yemek yemege gıttınız
pasifik buluşma saati 15:00 daydı..siz 3 saat kadar geç gelmişsiniz
Neyse bende görüşemediğimize çok üzüldüm...Bu Cumartesi Rabbit'in dogum günü bol bol egleniriz.. _________________
Aranıza ankara'dan katılmış olsamda eski bir izmirli olarak kordonun ne kadar güzel olduğunu unutmuşum. Hatırlattığınız için teşekkürler,izmir md çok güzel bir gurup olmuş,hava ankaraya göre çok güzel olsa da kış şartlarına göre bile katılım çok çok iyi sayıdaydı.(ankaraya göre tabii).Hepinize çok teşekkürler,ankaraya bekleriz.Hakan'la yaptığımız sohbetleri önümüzdeki günlerde ankara da yaptığımız toplantıda ankara md.leriyle paylaşıp gerekli aksiyonları yapacağımızı umuyorum.
Ankaraya taşınmadan önce çeşme otobanında gazladığım günleri hatırladım,yaza umarım aksilik çıkmadığı taktirde yıllık izinde geliyorum. 3-20,3-30 ver allahım ver, ver allahım ver
Kazasız belasız,herkese selamlar... _________________ Objects in the mirror may appear closer than they are.
bekleriz her zaman:)
izmirden ankaraya geliyorsan bir kros falan al dostum kışın 3 ay binilmiyorrrrrrr.....!!!!!!! _________________ Objects in the mirror may appear closer than they are.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız