Tarih: 28.06.2007 - 17:11 Mesaj konusu:
Motordelisi Kulübü Lisansıyla yarışmak isteyen sporcular bundan böyle Resmi Sitemizde tanıtılacak ve onlara özel bölümler olacaktır.. _________________ Tabutlara sığmayacak kadar intihar var, şeytanın siparişi
SAGOPA
selamlar hakan abi sana bir sorum olacak
klubümüz ileri sürüş egitimi veriyormu ben raicing kullanmak istiyorum ama bunun için belli bir egitim almak istiyorum bu konuda nasıl yardımcı olabiliyorsunuz kulübümüzün bu konuda çalışması varmı varsa bana bilgi verirmisin
Tarih: 18.09.2007 - 16:01 Mesaj konusu:
monster28, ileri sürüşle ilgili beni sana yolluyacagım PM deki telefon numaramdan arayabilirsin. _________________ Tabutlara sığmayacak kadar intihar var, şeytanın siparişi
SAGOPA
Tarih: 18.09.2007 - 23:49 Mesaj konusu:
hakan abi benimde bir sorum olacak bu 1 yıllık ücreti verdikmi seneye lisansı yenilemek için ücret verecekmiyiz bide her yarışa girdiğimizde belli bir ücret yatıracakmıyız _________________ K-A-B-U-S_68_42
hayırlı olsun ısterım md nın adına yarışmak ama smk nın kurucu üyesıyım bu sıtenın üyesı olarak md tışörtünü yarışlarda süreklı gıyıp bende öyle manevı desdek verecem _________________
Yeni Msn: mehmetcal@zevkmotor.com
zevkmotor, Bu yılki yarışlarda beni kırmayarak hep giydin zaten ustacım önümüzdeki sezonda giyecegini biliyorum teşekkürler _________________ --AZRA Aksesuar&Yıkama--
Kayıt: Oct 20, 2007 Mesajlar: 1453 Nereden: Hüner Motor.com - İstanbul
Tarih: 21.11.2007 - 00:28 Mesaj konusu:
Kendimi biraz daha geliştirdikten sonra lisans alıp yarışçı olmayı çok istiyorum. iyice gelişip tecrübe kazanmalıyım!! (bu bir seneyi bulabilir.. gçebilir.. )
evet biraz bu şekil de yarışma konusu beni ilgilendirmiştir.
araba var renolt mastır ehliyet A/2 B var mekan var motor da var R 1100RS BMW ABS
yarışmak için sadece lisansım yok _________________ www.metinismotorsikte.com
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız