Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Moto GP Türkiye Artık Yok !!!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Moto GP Türkiye Artık Yok !!!
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto GP Superbike Türkiye Pist Yarışları
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
ismailyuksel64
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: uşşak

MesajTarih: 19.06.2007 - 13:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

walla hic yarıslara gidemeden yalan oldu motogp Üzgünüm

¸¸.•´¯`•.¸¸.>"yaklasma toz olursun geçme pisman olursun"
Başa dön
ismailyuksel64 Çevrimdışı ismailyuksel64 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
dragon35
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: izmir

MesajTarih: 19.06.2007 - 13:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Anlayamadigim bir konu var. Istanbul park sadece GP ver Formula yarislari icin kullaniliyor. TMF nin duzenledigi yarislar bu pistte yapilmiyor.
GP nin yapilip yapilmayacagini degil TMF yarislarinin neden bu pistte yapilmadigini sorgulamak gerekir...
Bu zihniyetle motorsiklet sporunu gelistirmemiz imkansizliklara baglanmis durumda ve GP gidiyor diye uzuluyoruz. TR'de GP seviyesinde sporcu yetistiremedikten sonra GP ha var ha yok bir onemi yok, seyirci degil istirakci olmadiktan sonra...

objektifboad@hotmail.com
Başa dön
dragon35 Çevrimdışı dragon35 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ogulcan
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 19.06.2007 - 13:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SRAD-HAN demiş ki:
bize GP filan faazla seyler beyler! gectiğimiz yıllara kadar pınarbasını pistini kapatıp alışveriş merkezi yapacak olan zihniyet ve tibune çıkınca küfür etmeye alışmış küfür edemediği hiçbir organizasyonu sevmeyen bi toplum! adam çıkıp türibüne ula rossii yürü be senin taa............... diye bağırmadıktan sonra yarıştan zevk almıyorki?? bizde varsa yoksa futbol oda tribunler stres atma yeri!tribündeki herkes hakem hepsi golcü yani bizim hakımıza bunlar fazla organizasyonlar allah korududa bu 3yıl içinde yarış sırasında bi terör eylemi filan olmadı da dünyaya rezil olmadık bizde iyi olan herseye köstek olmaz geleneksel bi durumdur.... Sinirlendim

bencede katılıyorum fazla bıze bole seyler Beğenmedim
tarkan_600
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: NAZYLLY

MesajTarih: 19.06.2007 - 13:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

milletimize ders oldu iyi oldu yarışa gitmeyiz ama isteriz bedeva yada ucuza girmek için heryolu deneriz ama parasal katkıda bulunmayı hiç sevmeyiz beedavacıyız sonra ahkam keseriz niye gitti diye iyi omuş bence
Başa dön
tarkan_600 Çevrimdışı tarkan_600 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
capodelcapo
Organizatör-Konya
Organizatör-Konya

Nereden: KONYA

MesajTarih: 19.06.2007 - 13:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlısı olur üzmeyin tatlı canınızı herşey olacagına varır

--AYIK OL--
Başa dön
capodelcapo Çevrimdışı capodelcapo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger MSN Messenger
proracing
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Kawasakistan

MesajTarih: 19.06.2007 - 14:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SRAD-HAN, Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Başa dön
proracing Çevrimdışı proracing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ASOSMAN
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 19.06.2007 - 15:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eğer bu haberde doğruluk payı varsa bu demektir ki bizim memlekette hep yıktırım var yaptırım yok demektir çok yazık Sinirlendim Sinirlendim burdan yetkililere duyrulur üstüne alınanlar gereğini yapar inşallah. Sinirlendim
akrep_kral
Yd.Yön.Kur.Üys.
Yd.Yön.Kur.Üys.

Nereden: izmir

MesajTarih: 19.06.2007 - 15:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

trıtt_han Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

akrepkral3547@hotmail.com
Başa dön
akrep_kral Çevrimdışı akrep_kral Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
asfalt perisi
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 19.06.2007 - 15:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu haber tabi ki gerçek motogp yarışları daha başlamadan önce söylenmeye başladı.
8 ülke bekliyor ki bir ükle çıksında biz girelim diye ve çıktın mı 5 yıl daha giremiyorsun 5 yıl sonra basvuruyor ve beklemek zorunda kalıyorsun.
türkiye çok büyü bir hata yapıyor bu sene motogp ye yutdışından ne kadar çok gelen olmuştu bu az yada çok türkiyenin turizimi içinde iyiydi baska şeylere yatırım yapıyorlar ama yarışlara sporlara bu tür şeylere kafa basmıyor bizim ülkemizde.
F1 varsa eger motogp de olmalı hatta türkiyeye motor sevgisini aşılamalılar Sinirlendim Motordelisi
Başa dön
asfalt perisi Çevrimdışı asfalt perisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
gulek
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 27.06.2007 - 14:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

değer bilmek gerekir..
Başa dön
gulek Çevrimdışı gulek Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 27.06.2007 - 14:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Benim düşüncem MotoGP nin Türkiye de kalacagı yönünde..
Ama şapkayı öne koyup düşünmek gerekirse:
Birçok suçlu var durumun buraya gelmesinde.
Bikere DÜNYA daki en önemli Motosiklet Organizasyonu olan MOTOGP nin malesefki ülkemizde tanıtımı yeterince yapılmadı..
Motosiklet kullanan kişiler HEDEF KİTLE olmamalı,çünkü zaten onlar MotoGP nin Türkiye de yapıldıgını biliyorlar,yakalanması gereken ktle Motosiklet Kullananların dışındaki olanlar,asıl onları tribüne çekmek gerekir ve bunun için aylar öncesinde TANITIM çalışmaları yapılmalı..
Birde şu var..
Ülkemizde 3 sefer MotoGP yarışı oldu..
İddaa ediyorum birçogunuz gidip izlemedi..
Sonra ahh lar vahh ediliyor..
Ayagımıza gelmiş dev organizasyonu Ankara,İzmir,Bursa,Trabzon,Erzurum...vb illerden gelmeye üşeniyoruz ama Yunanistan dan 1000 lerce Motosiklet kullanıcısı Türkiye ye 4 saat yarış izlemeye geliyor..
Bırakın Türkiye deki diger illeri ,İSTANBUL da oturupda bu yarışı izlemeye gitmeyen MOTORCULAR VAR...
Birazda kendimizde arayacagız kabahati.

Tabutlara sığmayacak kadar intihar var, şeytanın siparişi
SAGOPA
Başa dön
HakanDincer Çevrimdışı HakanDincer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
cceennkk
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul-tuzla

MesajTarih: 27.06.2007 - 14:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla bravo yaa...motogp yi türkiye ye getirebilmek için nekadar çok çaba sarfedilmişti kaybedilmesi bukadar kolaymı olucak şiimdi...çookk yazıkk çoookkk Beğenmedim
Başa dön
cceennkk Çevrimdışı cceennkk Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
stranger71
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 27.06.2007 - 15:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Herşey kar demek değildir.Sadece prestiji yeter.Ne saçma iş ya.50000 tane devlet kuruluşu var kar etmeyen önce onları kapatın siz dangalaklar.
Başa dön
stranger71 Çevrimdışı stranger71 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
WeisserTiger
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: BALKES

MesajTarih: 27.06.2007 - 15:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

baştakinlerde iş olmadıkça her zaman kaybedicez zaten
WeisserTiger Çevrimdışı WeisserTiger Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Zenbey
Üye
Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 27.06.2007 - 15:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sen tut dünya standartlarında bir pist yap, sonra onu Bernie amcaya yalan dolan sat, amcada desin ki bundan sonra pistin kirası şu kadar ööyyrooo, MotoGP de bu ani pist kirası arttırımına gitmiş olmasın, yada en azından bu karşılanamayan maliyet artmıştır kesin...
Başa dön
Zenbey Çevrimdışı Zenbey Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto GP Superbike Türkiye Pist Yarışları Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki
3. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.37 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal