Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - batman' daki motosiklet kazası!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

batman' daki motosiklet kazası!

batman' daki motosiklet kazası!
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
cadde_seytani06
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: başkent/ angara MD

MesajTarih: 16.06.2007 - 17:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

oncearocker, abicim aline sağlık gercekten güzel yazmışsın vallahi eğer böyle bi kazaya şahit olsam allah ya o arac sürene ya bana verir Öfkeliyim normal şartlarda gercekleşen bi kaza olsa eyvallah ama bu resmen dediğin gibi adam öldürmeye tam teşebbüs etmiş allahından bulsun Sinirlendim
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
mukus
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 16.06.2007 - 18:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

olamaz böle bi haywanlık yaaa trafikte bunlardan o kadar çok warki Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim
Başa dön
mukus Çevrimdışı mukus Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kgabayram
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: konyaaa

MesajTarih: 18.06.2007 - 18:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

olurr böyle şeyler yaa ne demişlerr Hatasız kul OLMAZ..... Ağlıyorum ?
Başa dön
kgabayram Çevrimdışı kgabayram Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
volkanoptik
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AMASYA/MERZİFON

MesajTarih: 18.06.2007 - 19:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah'tan çocuğa bir şey olmamaış. Bununla geçmiş olsun.
Başa dön
volkanoptik Çevrimdışı volkanoptik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ciko35
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir (almanya)

MesajTarih: 18.06.2007 - 20:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

koruyucu meleginden hizli gitme. öldürmeyen allah öldürmüyor ..............
Başa dön
ciko35 Çevrimdışı ciko35 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
cimmy85
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 18.06.2007 - 20:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah belasını wersin ama arabayı kullananın kadın olma olasılığı yüksek kimse kızmasın darılmasın kadın otomobil kullanıcılarının araç ve yolla hiç mi hiç alakası yok ben ne anneme ne kız kardeşime nede sevğilime araç kullandırtmam cesedimi çiynemeleri lazım Sinirlendim
Başa dön
cimmy85 Çevrimdışı cimmy85 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
sx45
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 18.06.2007 - 21:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

O şerit değiştiren adamın ehliyetine kesinlikle belli bir süre elkoyulması gerekir. Bu tür radikal önlemler alınmazsa böyle düşüncesizlerin önüne geçilmez. Aslında bu tür insanlar için söyliycek çok şey var aklımda ama ağzımı bozmak istemiyorum. Ama ben bu şekilde araba sürenlere çok ama çok sinirleniyorum. Allah bizi böylelerinde muhafaza etsin.
Başa dön
sx45 Çevrimdışı sx45 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
capodelcapo
Organizatör-Konya
Organizatör-Konya

Nereden: KONYA

MesajTarih: 19.06.2007 - 10:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allaha şükredelim sag çıkmış o arabanın altından aracı kullanan insanada insan denirmi biliyorum o nasıl bi şrit degiştirmek yaa neyse agzımı bozmuyorum anladınız siz onu Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim

--ne olursan ol yine gel--
Başa dön
capodelcapo Çevrimdışı capodelcapo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger MSN Messenger
SGOR
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 19.06.2007 - 11:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

genele taşıdım.....................
idereli42
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: KoNYa

MesajTarih: 19.06.2007 - 11:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gereksiz adamlar yüzünden oluyo zaten bu kazalar vallla yuh artık Beğenmedim Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim

Konya MD
Başa dön
idereli42 Çevrimdışı idereli42 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
adalhan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA-MERKEZ

MesajTarih: 19.06.2007 - 17:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Öfkeliyim Öfkeliyim Öfkeliyim bu adamların değil araba kullanmasına yolda yürümesine bile izin vermemek gerekir bence. allahtan çocuğa birşey olmamış
akrep_kral
Yd.Yön.Kur.Üys.
Yd.Yön.Kur.Üys.

Nereden: izmir

MesajTarih: 19.06.2007 - 19:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

oncearocker, Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

akrepkral3547@hotmail.com
Başa dön
akrep_kral Çevrimdışı akrep_kral Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
matrax_83
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: kastamonu

MesajTarih: 19.06.2007 - 19:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Valla ben o otomobil şöförünü ....................... ya bu ne hayvanlık ya aniden kırdı bi bak ya salak herif
Başa dön
matrax_83 Çevrimdışı matrax_83 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
omerbop
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 19.06.2007 - 19:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah korumuş çocuğu Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim
Başa dön
omerbop Çevrimdışı omerbop Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
mewlut_06
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 19.06.2007 - 20:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sen ne kadar iyi kullanırsan kullan bi salak çıkıyo işte.. allahtan hiç bişey olmuyo verilmiş sadakası varmış
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
4. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal