Kayıt: May 27, 2005 Mesajlar: 2520 Nereden: başkent/ angara MD
Tarih: 16.06.2007 - 17:57 Mesaj konusu:
oncearocker, abicim aline sağlık gercekten güzel yazmışsın vallahi eğer böyle bi kazaya şahit olsam allah ya o arac sürene ya bana verir normal şartlarda gercekleşen bi kaza olsa eyvallah ama bu resmen dediğin gibi adam öldürmeye tam teşebbüs etmiş allahından bulsun _________________
allah belasını wersin ama arabayı kullananın kadın olma olasılığı yüksek kimse kızmasın darılmasın kadın otomobil kullanıcılarının araç ve yolla hiç mi hiç alakası yok ben ne anneme ne kız kardeşime nede sevğilime araç kullandırtmam cesedimi çiynemeleri lazım
O şerit değiştiren adamın ehliyetine kesinlikle belli bir süre elkoyulması gerekir. Bu tür radikal önlemler alınmazsa böyle düşüncesizlerin önüne geçilmez. Aslında bu tür insanlar için söyliycek çok şey var aklımda ama ağzımı bozmak istemiyorum. Ama ben bu şekilde araba sürenlere çok ama çok sinirleniyorum. Allah bizi böylelerinde muhafaza etsin. _________________ Dünyaya neden geldin hiç düsündün mü ?
ybr125 cbf250 cbf500
dl650v-strom
Allaha şükredelim sag çıkmış o arabanın altından aracı kullanan insanada insan denirmi biliyorum o nasıl bi şrit degiştirmek yaa neyse agzımı bozmuyorum anladınız siz onu _________________ --ne olursan ol yine gel--
Tarih: 19.06.2007 - 17:16 Mesaj konusu:
bu adamların değil araba kullanmasına yolda yürümesine bile izin vermemek gerekir bence. allahtan çocuğa birşey olmamış _________________ no past no future
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız