Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - se091tr yeni böceğiiiii

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

se091tr yeni böceğiiiii

se091tr yeni böceğiiiii
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM !
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
caglar23
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ELAZIĞ

MesajTarih: 19.06.2007 - 19:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah kaza bela vermesin.İnşallah bizde böyle bir makinaya bineriz ileride bir gün.ALLAH TEKERİNİ YAN BASTIRMASIN.......
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
BOSTANCI42
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 19.06.2007 - 19:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi arkadaşlar kuyruk diyor sen allah hepinizden razı olsun demişsin cezeryeler gelsin artık.... Delirdim
Başa dön
BOSTANCI42 Çevrimdışı BOSTANCI42 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
SeloSino
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa/Turgutlu

MesajTarih: 19.06.2007 - 19:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok fazla bi makine yaa...1000likte 2007RR dan sonra tek geçerim Gülümsüyorum
Kazasız belasız sürüşler dilerim...Saygılar!!!

SeLoo!
Başa dön
SeloSino Çevrimdışı SeloSino Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
gsxr_dennis
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: KoNYa

MesajTarih: 19.06.2007 - 19:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Amca herkes kuruk diyor cezeriyo diyor..ne olacak senin bu halin....

http://img114.imageshack.us/img114/6940/kigmizi2ff0.png
Başa dön
gsxr_dennis Çevrimdışı gsxr_dennis Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
NighteXpresS
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 19.06.2007 - 19:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gsxr_dennis, az önce gördüm şahin abiyi öyle kara kara düşünüyordu. Bu millet (ben dahil) doyarmı bee Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
NighteXpresS Çevrimdışı NighteXpresS Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
gsxr_dennis
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: KoNYa

MesajTarih: 19.06.2007 - 19:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

NiGhTeXpReSs, ayarlıyacak artık bir şekilde....

http://img114.imageshack.us/img114/6940/kigmizi2ff0.png
Başa dön
gsxr_dennis Çevrimdışı gsxr_dennis Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
akrep_kral
Yd.Yön.Kur.Üys.
Yd.Yön.Kur.Üys.

Nereden: izmir

MesajTarih: 19.06.2007 - 20:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı ugurlu olsun allah kaza bela vermesin

akrepkral3547@hotmail.com
Başa dön
akrep_kral Çevrimdışı akrep_kral Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
se091tr
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 19.06.2007 - 20:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok gülüyorum arkadaşlar lokumun lafımı olur mekanı biliyorsunuz hepinizi bekliyorum buyrun gelin kuyruk falan düzelir inşallah cezeriye,lokum bu camia ya feda olsun akrep_kral, teşekkür ederim,gsxr_dennis, yiğenim o işler kolay yiyecekleri lokum olsun Çok gülüyorum

Kony@ md te@m
Başa dön
se091tr Çevrimdışı se091tr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
crayz_84
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KoNyA

MesajTarih: 19.06.2007 - 21:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

se091tr, vayyy şahin abi yakışmış hani Bravo allah kaza bela vermesin
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: kocaeli

MesajTarih: 19.06.2007 - 21:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah kaza bela vermesinn abi nazarlık takmayı unutma rengi süperrr Delirdim
styLe_cRazy
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 19.06.2007 - 21:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

of of offf makina silah gibi ya allah kaza bela vermesin güle güle kullanın Bravo
styLe_cRazy Çevrimdışı styLe_cRazy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
metrosat_42
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: KENYA

MesajTarih: 19.06.2007 - 21:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi süper bişey allah kaza bela vermesinnnn iyi günlerde kullannnnn OK
ozanimo
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 19.06.2007 - 21:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kazasız belasız güle güle kullanın inşallah...

Bişey sorucam bu plaka geçici olarakmı koyuldu yoksa nedir?

Başka motorlarda gördüm daha önce merak ettim mühürü falan yok nasıl oluyor?
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 19.06.2007 - 23:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah kaza bela vermesın
aykut_R_251_R
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 19.06.2007 - 23:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah kaza bela vermesin abicim iyi günlerde kullanın
Başa dön
aykut_R_251_R Çevrimdışı aykut_R_251_R Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM ! Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
3. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.13 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal