Kayıt: Aug 14, 2005 Mesajlar: 126 Nereden: Ystanbul-Üsküdar
Tarih: 19.06.2007 - 22:51 Mesaj konusu:
Coşkun beyin işleri övgüyü hak eden cinsten ama daha geniş yüzeyler üzerindeki az detaylı çalışmalarında daha başarılı olduğunu söylemek yanlış olmaz sanırım.
Benim asıl sorum : By başlığın maksadı airbrush yaptırmak isteyen arkadaşlara "sanatkâr" isimleri mi tavsiye etmek, yoksa Coşkun Bey'e methiyelere devam mı edilmeli ? Zira Türkiye'de airbrush denince tek bir isim vardır benim için... _________________ \ LIVE TO RIDE, RIDE TO LIVE ///
Kayıt: Aug 14, 2005 Mesajlar: 126 Nereden: Ystanbul-Üsküdar
Tarih: 20.06.2007 - 20:55 Mesaj konusu:
Eh madem öyle ; Benim için bu işin piri denebilecek kişi Hasan Ataoğlu'dur. Bir arkadaşımın motoru için airbrush piyasasını araştırırken pek çok sanatçının çalışmalarını da hâliyle inceledik. Ama adres tekmiş...
Airbrush yaptırmak isteyen arkadaşların aklında olsun. _________________ \ LIVE TO RIDE, RIDE TO LIVE ///
Kayıt: Jan 21, 2005 Mesajlar: 13561 Nereden: united states of KONYA
Tarih: 21.06.2007 - 12:33 Mesaj konusu:
taboostudio, Pazar günü izmirdeydim ama bir pazarın var diyerekten rahatsız etmek istemeim hakkını helal et cezamız neyse çekeriz _________________ Sen benim için öylesine değil ölesiyesin...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız