Bu adrese tıklayarak Doğumgünü kaydınızı yaptırın,doğumgününüzde MD Ana sayfasındaki "Happy Birthday" bölümünde dogumgünü mesajınız olsun ve herkes sizi kutlasın..
Kimbilir MD den hediye gelebilir _________________ İnsan umudu taşıdı, kimisi kırdı umudu, lakin kiminin sahip olduğu tek şey oydu, hepsi buydu.
En son HakanDincer tarafından 05.07.2007 - 14:22 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Kaydımı yaptırdım. Çok heyecanlıyım . Teşekkürler Hakan başkan emeğine ellerine sağlık _________________ Genel görelelik yasasının özü büyük fotoğrafı önceden görmektir..."Meister"
T E C H N I C A L S U P P O R T
tr_ghostrider@hotmail.com
0 554 824 44 17
Kayıt: Aug 27, 2006 Mesajlar: 671 Nereden: AVEA' nın çektiği heryerden :)
Tarih: 20.06.2007 - 00:24 Mesaj konusu:
olurmu yaaaa ben geçen ay doğmuşum şimdi bi sene daha bekleyelim olsun bekleriz artık napalım ama öbür sene hediyemi isterim bi md tişörtü hiç fena olmaz hakan abi _________________ :P
Kayıt: Feb 05, 2007 Mesajlar: 3792 Nereden: Gaziantepin sol üst kösesinden...
Tarih: 20.06.2007 - 00:44 Mesaj konusu:
tühhh,10 gün önce açılsaydı yaa bu başlık,10 günle kaybettik görüyo musun ..eee seneye bekleriz artık kutlamaları...cidden başkanım ya çekilişle falan doğum günü olsun olmasın arada böyle hediye falan versek,güzel olmaz mı?
Tarih: 20.06.2007 - 00:45 Mesaj konusu:
seker_portakali, bende çok düşündüm öle birşey teklif etmeyi.. Çekilişten çok bir yarışma yapılsa sonunda güzel bir hediye olsa diye.... _________________ Bakırköy'den Kaçtım, Mutluyum...
Tüm saatler GMT + 3 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız