Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Doğumgünü kaydınızı yaptırın tüm MD sizi kutlasın

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Doğumgünü kaydınızı yaptırın tüm MD sizi kutlasın

Doğumgünü kaydınızı yaptırın tüm MD sizi kutlasın
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 19.06.2007 - 23:42    Mesaj konusu: Doğumgünü kaydınızı yaptırın tüm MD sizi kutlasın Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

http://www.motordelisi.com/modules.php?name=Birthday

Bu adrese tıklayarak Doğumgünü kaydınızı yaptırın,doğumgününüzde MD Ana sayfasındaki "Happy Birthday" bölümünde dogumgünü mesajınız olsun ve herkes sizi kutlasın..
Kimbilir MD den hediye gelebilir Çok gülüyorum

İnsan umudu taşıdı, kimisi kırdı umudu, lakin kiminin sahip olduğu tek şey oydu, hepsi buydu.

En son HakanDincer tarafından 05.07.2007 - 14:22 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Başa dön
HakanDincer Çevrimdışı HakanDincer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
ByManiacGNY
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 19.06.2007 - 23:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kaydımı yaptırdım Hakan Abi.. Geçti ama seneye olmasını beklices artık Gülümsüyorum
freewing
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 19.06.2007 - 23:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kaydımı yaptırdım. Çok heyecanlıyım Dil çıkarıyorum Gülümsüyorum . Teşekkürler Hakan başkan emeğine ellerine sağlık
0 554 824 44 17
Başa dön
freewing Çevrimdışı freewing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
RüzGaR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Adana-Mersin Civarı tüm MD- Mersin MD

MesajTarih: 20.06.2007 - 00:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bende kayıt yaptırdım ve çok heyacanlıyım Gülümsüyorum
Hakan abi eline saglık

Mersin MD

Başa dön
RüzGaR Çevrimdışı RüzGaR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
mewlut_06
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 20.06.2007 - 00:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bi kayıtta benden hadi hepimize hayırlı olsun Gülümsüyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: GEBZE

MesajTarih: 20.06.2007 - 00:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ehhh yakında kutlarsınız tam bir ay kaldı
crazy6
Üye
Üye

Nereden: Ystanbul-Ye?ilköy

MesajTarih: 20.06.2007 - 00:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

saoalsıın hakan abi ben de kayıt yaptırdım ama yanlışlıkla 2kere yaptırdım... Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
crazy6 Çevrimdışı crazy6 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
muci
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AVEA' nın çektiği heryerden :)

MesajTarih: 20.06.2007 - 00:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

olurmu yaaaa Öfkeliyim Öfkeliyim ben geçen ay doğmuşum şimdi bi sene daha bekleyelim Sinirlendim olsun bekleriz artık napalım Göz kırpıyorum ama öbür sene hediyemi isterim bi md tişörtü hiç fena olmaz hakan abi Dil çıkarıyorum
akrep_kral
Yd.Yön.Kur.Üys.
Yd.Yön.Kur.Üys.

Nereden: izmir

MesajTarih: 20.06.2007 - 00:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HakanDincer, başkanım bende yaptım

akrepkral3547@hotmail.com
Başa dön
akrep_kral Çevrimdışı akrep_kral Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
myhtbuster
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir/urla

MesajTarih: 20.06.2007 - 00:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel bir düşünce başkanım kayıt tamamdır
seker_portakali
Moderatör
Moderatör

Nereden: Gaziantepin sol üst kösesinden...

MesajTarih: 20.06.2007 - 00:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tühhh,10 gün önce açılsaydı yaa bu başlık,10 günle kaybettik görüyo musun Gülümsüyorum ..eee seneye bekleriz artık kutlamaları...cidden başkanım ya çekilişle falan doğum günü olsun olmasın arada böyle hediye falan versek,güzel olmaz mı? ?
Başa dön
seker_portakali Çevrimdışı seker_portakali Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
ByManiacGNY
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 20.06.2007 - 00:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

seker_portakali, bende çok düşündüm öle birşey teklif etmeyi.. Çekilişten çok bir yarışma yapılsa sonunda güzel bir hediye olsa diye....
WarCer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa Merkez 05546228531

MesajTarih: 20.06.2007 - 00:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ekledim 2ay sonra bir md t-shortu isterimmm
Başa dön
WarCer Çevrimdışı WarCer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
zxrbekir
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA M.D A RH (+)

MesajTarih: 20.06.2007 - 00:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ekledim bile Bravo
Başa dön
zxrbekir Çevrimdışı zxrbekir Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
racingdelisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: İZMİR/çeşme

MesajTarih: 20.06.2007 - 01:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende kaydımı yaptırdım ama daha 14 şubata çok var.........
racingdelisi Çevrimdışı racingdelisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal