Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Neden Hep Bmw Ve Kawasaki Çok Pahalı:Bad:

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Neden Hep Bmw Ve Kawasaki Çok Pahalı:Bad:
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
Yamaha-TDM
Üye
Üye

Nereden: Kocaeli-Gölcük

MesajTarih: 20.06.2007 - 11:51    Mesaj konusu: Neden Hep Bmw Ve Kawasaki Çok Pahalı:Bad: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ya Neden Hep Bmw ve kawasaki Çok pahalı ben Fark ettim 125 lik motoru Kawasakinin 200 cc lik gibi gidio ama çok hafif ben onla neler yaparım allah kerim Çok gülüyorum Sebebini açıklaya bilicek bir abimiz Varmı? Veya Ablamız
Başa dön
Yamaha-TDM Çevrimdışı Yamaha-TDM Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
kivanckaplan
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 20.06.2007 - 16:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Genel'e taşırsam cevap veren olur.

[/url]
Başa dön
kivanckaplan Çevrimdışı kivanckaplan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Redlineee
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kocaeli

MesajTarih: 20.06.2007 - 16:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yamaha-TDM, gölcükmü?
Şok oldum tanırmısn beni Göz kırpıyorum
catma
Üye
Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 20.06.2007 - 16:52    Mesaj konusu: Re: Neden Hep Bmw Ve Kawasaki Çok Pahalı:Bad: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yamaha-TDM demiş ki:
Ya Neden Hep Bmw ve kawasaki Çok pahalı ben Fark ettim 125 lik motoru Kawasakinin 200 cc lik gibi gidio ama çok hafif ben onla neler yaparım allah kerim Çok gülüyorum Sebebini açıklaya bilicek bir abimiz Varmı? Veya Ablamız

Yanaha-TDM kusura kalma, ben pek anlayamadım sorunu Göz kırpıyorum Yamaha ve BMW neden diğerlerinden pahalı mı ? demek istiyorsun yada 125 cc hacminde kawasaki motorun diğer 125cc sınıfındaki motorlardan hızlı olduğunumu soruyorsun?? Motordelisi
Yamaha-TDM
Üye
Üye

MesajTarih: 20.06.2007 - 16:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Evet Abi ayn en öle bide Redlineee abi Tanıyamadım İsim Flan sölersen Belki Tanırım

Son Mesajdan 41 saniye:

Tamam pardon Abi (kivanckaptan)

Son Mesajdan 51 saniye:

Tamam pardon Abi (kivanckaptan)
Başa dön
Yamaha-TDM Çevrimdışı Yamaha-TDM Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
MuRaT_KöSeLeR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Konya (GONYA) diye de okunur! _______Konya MD Te@m

MesajTarih: 20.06.2007 - 17:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

BMW biliyosun ki özel bir motorda ondan Kawasaki de marka. Motordelisi
Üye
Üye

MesajTarih: 20.06.2007 - 17:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bence Özelle Alakası Yok Marka Olabilri Tamam Bişi Demiyorum e Ben yamaha xt delisiyim neden Oda 200 cc gibi gitmio 125 cc ler neden yani 125 200 cc gibi gidio abi onu soruorm motor uçuyo ya
Başa dön
Arthas
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 20.06.2007 - 17:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Fiyat konusunda yamaha varken kawasaki tartışılmaz bile. Ayrıca son indirimle birlikte iyice ucuzladı kawasaki. Hondayla neredeyse aynı fiyatlar. Bence yamahanın neden bu kadar pahalı olduğunu sorgula sen. Bravo
Başa dön
Arthas Çevrimdışı Arthas Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
alen07
Üye
Üye

Nereden: Antalya/Eskişehir

MesajTarih: 20.06.2007 - 17:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evett farkettim kawazaki neden ucuzladı acaba ? Dans
Redlineee
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kocaeli

MesajTarih: 20.06.2007 - 17:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yamaha-TDM,
Alıntı:

Evet Abi ayn en öle bide Redlineee abi Tanıyamadım İsim Flan sölersen Belki Tanırım

muhammetiisiyah honda waradero Göz kırpıyorum
ismlcrpc
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BALIKESiR GÖNEN

MesajTarih: 20.06.2007 - 18:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

4 japonlar içinde çok pahalı fark olan yok BMW pahalı sadece

Başa dön
ismlcrpc Çevrimdışı ismlcrpc Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
GKNAKED
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 20.06.2007 - 20:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben suzi pahalı diye biliyorum ?
summer_night
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 20.06.2007 - 20:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Harbi geyik olmuş topic atında. Çok gülüyorum Yani Ducati pahalı, Aprilia gitmiyor, Rossi geçilmezmi diyorsun Yamah-TDM. Delirdim
Başa dön
summer_night Çevrimdışı summer_night Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
DoGaN_FaLcOn
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: çorum

MesajTarih: 20.06.2007 - 21:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yamaha-TDM, isimleri şekil belki ondandır Çok gülüyorum
DoGaN_FaLcOn Çevrimdışı DoGaN_FaLcOn Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ltf_by507
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: ADANA

MesajTarih: 20.06.2007 - 21:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bmw 4 japona nazaran tutulmuyor ülkemizde bence bı nedenle bizimkilerden pahalı!!! Dans Dans Dans
Başa dön
ltf_by507 Çevrimdışı ltf_by507 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.18 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal