Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Tiger Exhaust Systems

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Tiger Exhaust Systems

Tiger Exhaust Systems
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Aksesuar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
stormevo
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 20.06.2007 - 18:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaslar bu tiger exaust lar iyimi acaba????
Başa dön
stormevo Çevrimdışı stormevo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
akrep_kral
Yd.Yön.Kur.Üys.
Yd.Yön.Kur.Üys.

Nereden: izmir

MesajTarih: 20.06.2007 - 18:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ekzoz dedim mi aklıma akrapovic ten başkası gelmez Delirdim Delirdim Delirdim

akrepkral3547@hotmail.com
Başa dön
akrep_kral Çevrimdışı akrep_kral Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
tolghaa
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 21.06.2007 - 01:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya bi 600 f im var hala bi eksoz takamadım
en uygun ve güzel ne takmalıyım ?
Başa dön
tolghaa Çevrimdışı tolghaa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ozgur_654
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 21.06.2007 - 08:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tiger gerçekten güzel eksozlar yapıo bene nezaketiniz ve açık olusun için tesskur ederım kazasız surusler Alkışlıyorum

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

tolghaa, akrapovic yada tiger gerçekten ii baska eksozlara bakma ama kendıne ii bak kazassız surusler Bravo
Başa dön
ozgur_654 Çevrimdışı ozgur_654 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
drjesus
Üye
Üye

Nereden: konya

MesajTarih: 22.06.2007 - 13:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aprilia rsv 1000 için egzoz yapıyor musunuz var mı elinizde???
Başa dön
drjesus Çevrimdışı drjesus Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
SGOR
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 22.06.2007 - 14:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

drjesus, Vay demek burdasın bende diyorum nereye kaçtı bu adam diye hım egzoz peşindesin demek tamam tuçn abim bende yardım edeyim sana birlikte bulalım sana bir egzoz Gülümsüyorum
drjesus
Üye
Üye

MesajTarih: 22.06.2007 - 14:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

olur sgorcum bulalım,şimdi 1 arrow un peşindeyim ama tiger da hem kaliteli hemde ucuzdu...ama muhtemelen benim motor için yoktur...
Başa dön
drjesus Çevrimdışı drjesus Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
SGOR
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 22.06.2007 - 14:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

drjesus, evet abi arrow güzel harika birde özel aprilla form sitelerinde reklamları yokmu egzoz cuların..
proracing
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Kawasakistan

MesajTarih: 22.06.2007 - 14:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tigerexhaust, Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Çoook seviyorum

özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Başa dön
proracing Çevrimdışı proracing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
mc_np
Üye
Üye

Nereden: istanbul kartal

MesajTarih: 22.06.2007 - 14:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bildiim kadarıyla hyosung gt 250 r lere de takılabiliyo İyi fikir
mc_np Çevrimdışı mc_np Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
gulek
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 22.06.2007 - 14:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yaw belki yeri değil ama bu hyosung motorlar nasıl,kullanan arkadaşlardan biraz yorum almak isterim..
Başa dön
gulek Çevrimdışı gulek Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
drjesus
Üye
Üye

MesajTarih: 22.06.2007 - 14:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sgorcum var ama cok pahalı...akrapovic ,leo vince,arrow,art ve 1 cok baska firmanın da var ama asırı pahalı...buldugum arrow rsv ye özel,2 tane üst üste 2 tüp ve chip de dahil 200$ civarına bakalım kısmetse artık...
Başa dön
mc_np
Üye
Üye

Nereden: istanbul kartal

MesajTarih: 22.06.2007 - 14:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

en iyi başlangıç motoru bence gt 250 r si OK
mc_np Çevrimdışı mc_np Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
SGOR
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 22.06.2007 - 15:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

drjesus, Harika bir fiyat aslında değerlendirilenilir. Bravo
ryangt
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 22.06.2007 - 15:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

200$ çift tüp ve chip? Alala çok ii fiyat
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Aksesuar Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki
2. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal