Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - nasıl bir ülke burası

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

nasıl bir ülke burası

nasıl bir ülke burası
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
r6naim
Üye
Üye

MesajTarih: 20.06.2007 - 18:15    Mesaj konusu: nasıl bir ülke burası Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar şu işe bakarmısınız yaa ben yamaha servisinde çalışıyorum ve 2 ay içinde 4 müşterimin motosikleti çalındı.Hırsızlar motorları çaldıktan 2-3 gün sonra motor sahiplerini arıyorlar ve diyorlarki motosikletin bizde eyer istiyorsanız 500 ytl (en son olacak fiatmış adamlar pazarlıkta yapıyor) para getirin demişler ve sakına polise haber vermeyin biz şebekeyiz birimiz hapse geçer diğerlerimiz rahat bırakmazlar sizi.Adamlarda korkusundan polislere haber verememiş.İşin açıkçası daha dün duydum polisler bu şebekeyi (sayıları oldukça fazla) bulmuşlar çatışmışlar bile ama adamların gözü dönmüş hiç birini yakalıyamamışlar vala doğrumu bilmiyorum böyle anlatıyorlar kafayı yiyecem Öfkeliyim
Başa dön
r6naim Çevrimdışı r6naim Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
OnurKaraca
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: HAYAL ETTIGIN YERDEN..!!!

MesajTarih: 20.06.2007 - 18:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

r6naim, topunun dıbıne benzın dokup yakacan bu serefsızlerı Sinirlendim Sinirlendim

onurkaraca1313@hotmail.com
Başa dön
OnurKaraca Çevrimdışı OnurKaraca Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
akrep_kral
Yd.Yön.Kur.Üys.
Yd.Yön.Kur.Üys.

Nereden: izmir

MesajTarih: 20.06.2007 - 18:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

r6naim, topunun dıbıne benzın dokup yakacan bu serefsızlerı

10UR1, bombayla havaya ucurcan hepsini Sinirlendim Sinirlendim

akrepkral3547@hotmail.com
Başa dön
akrep_kral Çevrimdışı akrep_kral Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
REDEYED
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: Gaziantep/ Nizip

MesajTarih: 20.06.2007 - 18:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

r6naim, kardeşim dediklerin doğru böyle çeteler mevcut ve sus payı alan insanlarımız da vardır elbet o yüzden bu böyle gelmiş ama biri dur diyene kadar da böyle gitmez...... OK
Başa dön
REDEYED Çevrimdışı REDEYED Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
OnurKaraca
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: HAYAL ETTIGIN YERDEN..!!!

MesajTarih: 20.06.2007 - 18:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

akrep_kral, kaleden uc bes kısıyı gorevlendır ıstersen Gülümsüyorum Gülümsüyorum

onurkaraca1313@hotmail.com
Başa dön
OnurKaraca Çevrimdışı OnurKaraca Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
pLacebo
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Adana

MesajTarih: 20.06.2007 - 18:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bunların üzerinde motorla lastik yakmak lazim...
Başa dön
pLacebo Çevrimdışı pLacebo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
NighteXpresS
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 20.06.2007 - 19:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ülkede kanun yok ki! Sallandıracan üç beşini bak bi daha hırsızlık yapan oluyormu...
Gelde şeriat düzenini isteme işte. Kesecen biriki parmağını toplum nasıl soyutluyor bu şerefsizleri görün...
Hırsız yakalınıyor çok değil sadece 48 saat sonra salınıveriyor. Neymiş AB kanunları böyle istiyormuş Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim
Ya böyle haberleri duydukca sinirlerim horon tepiyor. Ne bu ya. Hem malını çalsınlar hemde üste para istesinler bi de tehdit etsinler. Üçü bir arada Öfkeliyim Öfkeliyim Öfkeliyim

Ya ne biçim düzendir bu ya. Adamı bulsan iki tokat atsan senin başın derde girer. Bazı yerlerde orman kanunlarını uygulamak lazım. Benim motorumu biri çalmaya kalkacak ve bende onu görüp polise ihbar mı edecem. Hahahaytttt Öfkeliyim
Bi tenhaya çekecen bunları başlarına bi kurşun dayayacan sonra görecekler maça papazını Öfkeliyim Bravo
Başa dön
NighteXpresS Çevrimdışı NighteXpresS Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
marcopasa
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: balıkesir,denizli

MesajTarih: 20.06.2007 - 19:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gerçekten yazık o motorlar hangi zorluklarla alınıyor bilmiyorlar tabi Öfkeliyim Öfkeliyim Öfkeliyim
Başa dön
marcopasa Çevrimdışı marcopasa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Henry
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul/Balıkesir

MesajTarih: 20.06.2007 - 19:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

NiGhTeXpReSs, cengiz taş devrinde deiliz bea qanqa Çok gülüyorum

Death is certain,life is not... ChiLdreN'n*
Başa dön
Henry Çevrimdışı Henry Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
NighteXpresS
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 20.06.2007 - 19:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Henry demiş ki:

öyle deme be buğracım. Adamlar ellerini kollarını sallaya sallaya geziyorlar piyasalarda. Bugün onlara yarın bizlere.
Ha şu bi gerçek Kenya da bu durumlar söz konusu bile olamaz. İstanbul metropol ama yinede insan üzülüyor ya.
Emek emek para biriktir, Para kazan, Ne zorluklarla al motorunu p.. in biri alsın götürsün gitsin üstünden para kazansın.
Oh ne ala memleket. Yok abi ben bu işe gelemem.
Taş devri maş devri kesecen abi. Sallandıracan bunları Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim
Başa dön
NighteXpresS Çevrimdışı NighteXpresS Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Henry
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul/Balıkesir

MesajTarih: 20.06.2007 - 19:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

NiGhTeXpReSs demiş ki:
Henry demiş ki:

öyle deme be buğracım. Adamlar ellerini kollarını sallaya sallaya geziyorlar piyasalarda. Bugün onlara yarın bizlere.
Ha şu bi gerçek Kenya da bu durumlar söz konusu bile olamaz. İstanbul metropol ama yinede insan üzülüyor ya.
Emek emek para biriktir, Para kazan, Ne zorluklarla al motorunu p.. in biri alsın götürsün gitsin üstünden para kazansın.
Oh ne ala memleket. Yok abi ben bu işe gelemem.
Taş devri maş devri kesecen abi. Sallandıracan bunları Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim

ciddiye almıssın moruq ben dalgasına yazdım yaahh... Gülümsüyorum ayrıca tabiki öle bişi olamaz,çalış didin,adam keyfine göre alsın götürsün emeğini... bunun cezasını en iyi yüce Rabbim verir ama olan yine bize olur ha bide şeriat fln bi daha duymamış olayım Dil çıkarıyorum

Death is certain,life is not... ChiLdreN'n*
Başa dön
Henry Çevrimdışı Henry Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Batuuu
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 20.06.2007 - 19:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Elini,Ayağını,Bütün Organlarını Keseceksin Bunların Sinirlendim

Binlercee Dansööz Var..

Başa dön
Batuuu Çevrimdışı Batuuu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
cbrsahin
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: :::KoNyA MD TeAm:::

MesajTarih: 20.06.2007 - 19:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

insanlık ölmüş diyebileceğim başka bişey yok... Şok oldum Şok oldum

cbr 125 rr - cbr 600 f - cbr 600 rr-yamaha r1(yanlış oldu) honda hayat ondaa.
Başa dön
cbrsahin Çevrimdışı cbrsahin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
PaRiS-R1
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Brasil

MesajTarih: 20.06.2007 - 19:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

NiGhTeXpReSs demiş ki:
Ülkede kanun yok ki! Sallandıracan üç beşini bak bi daha hırsızlık yapan oluyormu...
Gelde şeriat düzenini isteme işte. Kesecen biriki parmağını toplum nasıl soyutluyor bu şerefsizleri görün...
Hırsız yakalınıyor çok değil sadece 48 saat sonra salınıveriyor. Neymiş AB kanunları böyle istiyormuş Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim
Ya böyle haberleri duydukca sinirlerim horon tepiyor. Ne bu ya. Hem malını çalsınlar hemde üste para istesinler bi de tehdit etsinler. Üçü bir arada Öfkeliyim Öfkeliyim Öfkeliyim

Ya ne biçim düzendir bu ya. Adamı bulsan iki tokat atsan senin başın derde girer. Bazı yerlerde orman kanunlarını uygulamak lazım. Benim motorumu biri çalmaya kalkacak ve bende onu görüp polise ihbar mı edecem. Hahahaytttt Öfkeliyim
Bi tenhaya çekecen bunları başlarına bi kurşun dayayacan sonra görecekler maça papazını Öfkeliyim Bravo

Bravo Bravo Bravo
bende buluştum hırsızlarla 7500ytl istediler ama dedilerki sen parayı ver biz seni sonra arayıp motorun yerini söylicez..oldu dedim Göz kırpıyorum
ama acı tarafı polise gittim ve benimle buluşacaklar gelin yardım edin dedim yasak gelemeyiz dediler
excavator_zx6
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: polislerin aradığı yerden

MesajTarih: 20.06.2007 - 19:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

PaRiS-Zx10R, "ozaman niye polis oldun şerefsiz adam" deseydin keşke.. Öfkeliyim ben olsam parayı verecem diye gelin derdim vururdum adamı..içerde yatacakmışım..ölmezsem a.k
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal