Tarih: 20.06.2007 - 18:15 Mesaj konusu: nasıl bir ülke burası
Arkadaşlar şu işe bakarmısınız yaa ben yamaha servisinde çalışıyorum ve 2 ay içinde 4 müşterimin motosikleti çalındı.Hırsızlar motorları çaldıktan 2-3 gün sonra motor sahiplerini arıyorlar ve diyorlarki motosikletin bizde eyer istiyorsanız 500 ytl (en son olacak fiatmış adamlar pazarlıkta yapıyor) para getirin demişler ve sakına polise haber vermeyin biz şebekeyiz birimiz hapse geçer diğerlerimiz rahat bırakmazlar sizi.Adamlarda korkusundan polislere haber verememiş.İşin açıkçası daha dün duydum polisler bu şebekeyi (sayıları oldukça fazla) bulmuşlar çatışmışlar bile ama adamların gözü dönmüş hiç birini yakalıyamamışlar vala doğrumu bilmiyorum böyle anlatıyorlar kafayı yiyecem
Kayıt: Jun 15, 2007 Mesajlar: 14 Nereden: Gaziantep/ Nizip
Tarih: 20.06.2007 - 18:25 Mesaj konusu:
r6naim, kardeşim dediklerin doğru böyle çeteler mevcut ve sus payı alan insanlarımız da vardır elbet o yüzden bu böyle gelmiş ama biri dur diyene kadar da böyle gitmez......
Ülkede kanun yok ki! Sallandıracan üç beşini bak bi daha hırsızlık yapan oluyormu...
Gelde şeriat düzenini isteme işte. Kesecen biriki parmağını toplum nasıl soyutluyor bu şerefsizleri görün...
Hırsız yakalınıyor çok değil sadece 48 saat sonra salınıveriyor. Neymiş AB kanunları böyle istiyormuş
Ya böyle haberleri duydukca sinirlerim horon tepiyor. Ne bu ya. Hem malını çalsınlar hemde üste para istesinler bi de tehdit etsinler. Üçü bir arada
Ya ne biçim düzendir bu ya. Adamı bulsan iki tokat atsan senin başın derde girer. Bazı yerlerde orman kanunlarını uygulamak lazım. Benim motorumu biri çalmaya kalkacak ve bende onu görüp polise ihbar mı edecem. Hahahaytttt
Bi tenhaya çekecen bunları başlarına bi kurşun dayayacan sonra görecekler maça papazını
NiGhTeXpReSs, cengiz taş devrinde deiliz bea qanqa
öyle deme be buğracım. Adamlar ellerini kollarını sallaya sallaya geziyorlar piyasalarda. Bugün onlara yarın bizlere.
Ha şu bi gerçek Kenya da bu durumlar söz konusu bile olamaz. İstanbul metropol ama yinede insan üzülüyor ya.
Emek emek para biriktir, Para kazan, Ne zorluklarla al motorunu p.. in biri alsın götürsün gitsin üstünden para kazansın.
Oh ne ala memleket. Yok abi ben bu işe gelemem.
Taş devri maş devri kesecen abi. Sallandıracan bunları
Kayıt: Dec 18, 2004 Mesajlar: 2364 Nereden: Istanbul/Balıkesir
Tarih: 20.06.2007 - 19:30 Mesaj konusu:
NiGhTeXpReSs demiş ki:
Henry demiş ki:
NiGhTeXpReSs, cengiz taş devrinde deiliz bea qanqa
öyle deme be buğracım. Adamlar ellerini kollarını sallaya sallaya geziyorlar piyasalarda. Bugün onlara yarın bizlere.
Ha şu bi gerçek Kenya da bu durumlar söz konusu bile olamaz. İstanbul metropol ama yinede insan üzülüyor ya.
Emek emek para biriktir, Para kazan, Ne zorluklarla al motorunu p.. in biri alsın götürsün gitsin üstünden para kazansın.
Oh ne ala memleket. Yok abi ben bu işe gelemem.
Taş devri maş devri kesecen abi. Sallandıracan bunları
ciddiye almıssın moruq ben dalgasına yazdım yaahh... ayrıca tabiki öle bişi olamaz,çalış didin,adam keyfine göre alsın götürsün emeğini... bunun cezasını en iyi yüce Rabbim verir ama olan yine bize olur ha bide şeriat fln bi daha duymamış olayım _________________ Yukarıda yazılanlar tamamiyle sanal ürünüdür...
Tarih: 20.06.2007 - 19:43 Mesaj konusu:
NiGhTeXpReSs demiş ki:
Ülkede kanun yok ki! Sallandıracan üç beşini bak bi daha hırsızlık yapan oluyormu...
Gelde şeriat düzenini isteme işte. Kesecen biriki parmağını toplum nasıl soyutluyor bu şerefsizleri görün...
Hırsız yakalınıyor çok değil sadece 48 saat sonra salınıveriyor. Neymiş AB kanunları böyle istiyormuş
Ya böyle haberleri duydukca sinirlerim horon tepiyor. Ne bu ya. Hem malını çalsınlar hemde üste para istesinler bi de tehdit etsinler. Üçü bir arada
Ya ne biçim düzendir bu ya. Adamı bulsan iki tokat atsan senin başın derde girer. Bazı yerlerde orman kanunlarını uygulamak lazım. Benim motorumu biri çalmaya kalkacak ve bende onu görüp polise ihbar mı edecem. Hahahaytttt
Bi tenhaya çekecen bunları başlarına bi kurşun dayayacan sonra görecekler maça papazını
bende buluştum hırsızlarla 7500ytl istediler ama dedilerki sen parayı ver biz seni sonra arayıp motorun yerini söylicez..oldu dedim
ama acı tarafı polise gittim ve benimle buluşacaklar gelin yardım edin dedim yasak gelemeyiz dediler _________________ BRASİL LA LA LA LAAAAA
Tüm saatler GMT + 3 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız