Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - AIRBRUSH yaptırmak isteyenler. [Yenilendi]

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

AIRBRUSH yaptırmak isteyenler. [Yenilendi]

AIRBRUSH yaptırmak isteyenler. [Yenilendi]
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 18, 19, 20 ... 31, 32, 33  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 18.06.2007 - 21:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

resimler düzeltildi..
Şuanda sorun yok..

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
crazy_81
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)

MesajTarih: 18.06.2007 - 21:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

way be adam gerçekten işin piri Bravo
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 19.06.2007 - 10:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çalışmalar gerçekten çok güzel maddi durumum olunca ilerde hem bana hem motoruma düşüncem arkadaş dövme ilede ilgileniomuş herlde Alkışlıyorum
Başa dön
mukus Çevrimdışı mukus Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
capodelcapo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 19.06.2007 - 10:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

istek şart adam işini isteyerek ve severek yapıyosa vede göründügü kadarıyla öyle başarıda gelir zaten Delirdim Delirdim
Başa dön
capodelcapo Çevrimdışı capodelcapo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger MSN Messenger
metrosat_42
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: KENYA

MesajTarih: 19.06.2007 - 11:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya gerçekten arkadaş büyük sanatkarya tbrlerrr müthış bışeyyyy Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
tigerexhaust
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Bursa

MesajTarih: 19.06.2007 - 11:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

coskun bu ne yapsa yeri isini biliyr allah var
Başa dön
tigerexhaust Çevrimdışı tigerexhaust Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Heyula
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Ystanbul-Üsküdar

MesajTarih: 19.06.2007 - 22:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Coşkun beyin işleri övgüyü hak eden cinsten ama daha geniş yüzeyler üzerindeki az detaylı çalışmalarında daha başarılı olduğunu söylemek yanlış olmaz sanırım.

Benim asıl sorum : By başlığın maksadı airbrush yaptırmak isteyen arkadaşlara "sanatkâr" isimleri mi tavsiye etmek, yoksa Coşkun Bey'e methiyelere devam mı edilmeli ? Zira Türkiye'de airbrush denince tek bir isim vardır benim için...
taboostudio
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 20.06.2007 - 00:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

born, getır tabıkı kardeşim bır dizayn yaparız..

Son Mesajdan 9 dakika sonra eklendi:

Heyula, eleştiriler için cok tesekkur ederım..benım için önemli hemde fazlasıyla..
amaca gelince bızımde ulkemızde böylesıne işlerın yapılabıldiğini göstermek ve sureklılıgını saglayıp ınsanları özelliklede biz motosiklet tutkunlarını sıradanlıktan kurtarıp,kendilerine özgü motosikletlere ulaştırmaktır..
tabiki övgüler benım için kalkıştan sonraki ara gazlar gibi,olmazsa olmazlardan Bravo
tigerexhaust, sagolasın usta haberleşemedık,suan studioyu caddeye tasımakla meşgulum umarım begenılmıştır kasklar Göz kırpıyorum
metrosat_42, müthişe cokkk var kardesım ama sagolasın Gülümsüyorum
capodelcapo, aynen usta ıstemeden yapılan iş başarıda getıremez..
taboostudio Çevrimdışı taboostudio Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Heyula
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Ystanbul-Üsküdar

MesajTarih: 20.06.2007 - 20:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Eh madem öyle ; Benim için bu işin piri denebilecek kişi Hasan Ataoğlu'dur. Bir arkadaşımın motoru için airbrush piyasasını araştırırken pek çok sanatçının çalışmalarını da hâliyle inceledik. Ama adres tekmiş...

Airbrush yaptırmak isteyen arkadaşların aklında olsun.
zxrbekir
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA M.D A RH (+)

MesajTarih: 21.06.2007 - 12:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bunlar mükemmel adeta Alkışlıyorum
Başa dön
zxrbekir Çevrimdışı zxrbekir Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
SGOR
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 21.06.2007 - 12:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

taboostudio, Pazar günü izmirdeydim ama bir pazarın var diyerekten rahatsız etmek istemeim hakkını helal et cezamız neyse çekeriz Bravo
LooK
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 21.06.2007 - 19:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi süper çalışmalar eline zihinine sağlık motor alınca izmirdeyim Gülümsüyorum yeni çalışmalarınızda başarılar dilerim
Başa dön
LooK Çevrimdışı LooK Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ygt-srn
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Çanakkale/Gelibolu

MesajTarih: 22.06.2007 - 22:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben HELAL olsun diyorum baska bisey demiyorum cunki lafa gerek yok resimler orteda Göz kırpıyorum Bravo Bravo Bravo Bravo Bravo Bravo Bravo Bravo Delirdim Delirdim
Başa dön
ygt-srn Çevrimdışı ygt-srn Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
nazik
Üye
Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 22.06.2007 - 22:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bravo Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
slayer2694
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: eskişehir

MesajTarih: 22.06.2007 - 22:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu yaşta bu yetenek vallahi helal olsun...Yaşını bilmiyorum ama baya genç görünüyo diil mi?Coşkun şakre yalarım abicim seni neler yapmışın sen öle ya?
Başa dön
slayer2694 Çevrimdışı slayer2694 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 18, 19, 20 ... 31, 32, 33  Sonraki
19. sayfa (Toplam 33 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.27 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal