arkadaşlar bu marka makinası olanlar sizlere hertürlü konuda özellikle bu marka konusunda yarddımcı olurm mesala makina nasıl 160km hıza çıkar veya görünüm diğer markalar hakında zaten açılı olan topic var oraya yazarsanız yardımcı olurum
Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:
bu arada unutmanda ck125 yani kymco markalarda dahil pekgit mez o makinalar ama olsun ama gerekli modifiye işlemleri yapılır
Tarih: 18.06.2007 - 07:53 Mesaj konusu:
ya bırak levent abi aazımı açtırma saabahtan akşama kadar ck 125 e geçilmeye doyamadın anca nette bizden habersiz atıyon hayır biz usandık umut abiyle seni geçmekten düzde geç iniş aşağı geç rampa yukarı geç ne olacak şu dayunu millete övüp durma modifiye yaptın da ne oldu boruların sayısı arttı icraat yok dayuncular siz onu dinlemeyi bırak 160 ı 110 da saten sallanmaya başlıyo _________________ нєякєѕтєη нyzℓy ѕüямєη, уαℓηyz ѕüяє¢є?ιηιη gαяαηтιѕι
Tarih: 19.06.2007 - 12:50 Mesaj konusu:
lewo abi misk 125 den ördek de iyidir en azından ördek 110 120 yapyo seni yollarda beklemekten zaten zaman kalmıyor senin bindiğinde 1970 planet 500 oda hurda zaten _________________ нєякєѕтєη нyzℓy ѕüямєη, уαℓηyz ѕüяє¢є?ιηιη gαяαηтιѕι
arkadaşlar çin malından hiç bir şey olmazzzz bende kullandım ama hiç bir şekilde randıman vermiyoo 3000 deviri geçince zekat keçisi gibi titremeye başlıyoooo _________________ metrosat_42
ben dayunu hem kullanıyorum hemde satıyorum gerçekten çok çok sağlam benim 2002 model honda titanım vardı hiç tereddüt etmeden hondayı sattım ve dayun space marka motora bindim sonra onu da satıp salcano 250 chopper kulandım ama dayun tadı vermedi burada epey sattık motorların hiçbirisinde daha tık yok şuan dayun atl kullanıyorum 13800 k.m.de dediğim gibi tık yok.bazen şaşıyorum dayunu sadece bir firma ithal ediyor bu kadar sağlam bi motoru neden başka büyük firmalar getirmiyor diye sanırım gözlerinden kaçmış. ithalatçımız bize 100 - 200 dolarlık motorlardan değil bunlar demiştide inanmamıştık. kendi motorumun hava filitresinde katalizatörlerinde ve motor bloklarında HONDA yazıyor. dediğim gibi çok SAĞLAM BİR ÇİNLİ... _________________ KALYONCU MOTOR MOTORSiKLET SATIS SERViS YEDEK PARÇA
Tarih: 20.06.2007 - 07:06 Mesaj konusu:
tnevel demiş ki:
ee arkasından gelemediğin makinanın eksozunu öp nediyelim heeeeeeeeee saçmalamayıbırak
hayır ne alakası war planet desen ellerde geziyo misk desen düzensiz çekmiyo dayunu desen neler yaptı bizi geçemiyo hem siz kymco ile dayunu bir tutarsanız işimiz war forumu şöle bir araştırın hem dayun dediğiniz motor da ybr ile aynı cantlar war wede şekli çok benziyo yani anlıcanız oda çinin yaptığı kopyalama öperasyonu _________________ нєякєѕтєη нyzℓy ѕüямєη, уαℓηyz ѕüяє¢є?ιηιη gαяαηтιѕι
önemli olan motorun sağlamlığı kopya olması önemli değil çinlide olsa motor birinci sınıf bir çok parçasının üzerinde honda yazıyor daha ne deyim ve hor kullanma hariç dökülenini görmedim. _________________ KALYONCU MOTOR MOTORSiKLET SATIS SERViS YEDEK PARÇA
Tarih: 21.06.2007 - 09:05 Mesaj konusu:
ya yapmayın piyasada dayun space kadar zıngırdayan başka motor varmı o kadar dayunu inceledik hiç honda yazan yer görmedik ama neyse _________________ нєякєѕтєη нyzℓy ѕüямєη, уαℓηyz ѕüяє¢є?ιηιη gαяαηтιѕι
kardeş yerim çorum iskilipte yakın sayılırız buyur gel ben sana göstereyim honda yazılarını gördükten sonra alırım anahtarını _________________ KALYONCU MOTOR MOTORSiKLET SATIS SERViS YEDEK PARÇA
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız