Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Çin motoru mu? At çöpe.

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Çin motoru mu? At çöpe.

Çin motoru mu? At çöpe.
Sayfa Önceki  1, 2, 3

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Servis
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
bluebreeze_07
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ....::::ANTALYA::::....

MesajTarih: 21.06.2007 - 00:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gerçekten arkadaşlar haklı her şey kullanımdan gidiyor. durduk yere arıza açanlarda var ama geneli kullanıma bağlı bi tane cbr 125 olsa 5 000 ytl den fazla para verdiğin için motoru kesiciye sokarken debriyajsız vites atarken 10 kere düşünürsün.
ama alt tarafı şu para bozulursa bozulsun mantığı ile binersen blokta patlar tekerde çıkar benim mondial motorum vardı 1 seneden fazla kullandım verdiğim zaman motor 18 000 km dedeydi. bi iki arıza dışında hiç bir sorunu olmadı ama ben motoruma gözüm gibi bakardım şimdiki motorumada öyle bakıyorum. motoru sonuna kadar zorlarım ama her gün her yerini kontrol ederim. Bravo Bravo
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
ajmix117
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: Antalya

MesajTarih: 21.06.2007 - 00:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Nemesis_YD demiş ki:
poorfect, dostum çin motoru hafifden şans işi gibi geliyor bana. benimkide çin malı bir 125 motor ama Allah nazardan saklasın 1 senesi bu ayın 30 u dolacak ay parçası gibi. bana benzin ve yağ masrafından başka hiç masraf çıkarmıyor. Bravo

aynen bende de oyle ydı bıkac ay onceye kadar Çok gülüyorum

ılk bı yıl hıcbısorunu yok cok guzel bınılıyo
13. ayda egsoz koptu
yıne 13. ay sonu egsoz manıfolddan dustu
14. ay yan grenajlar catlamaya basladı
14. ay arka stop lambası koptu
14, ay ayaklık dustu

su an hala 14. aydayızx bakalm aysonunda kadar neler olacak bu arada vıdaların dusmesı olayını ayrı tutuyorum o herzman oluyo
Çok gülüyorum

bence de cın motoru at cope onumuzdekı ay bende suzukı honda yada yamaha bısıler dusunuyorum ama sımdılık bınıyorum mecburen Üzgünüm
Başa dön
ajmix117 Çevrimdışı ajmix117 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
erkill
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Rap City

MesajTarih: 21.06.2007 - 09:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sorun sende arkadaşım
bak benim 2 sene olcak kaza yapmasaydım hiç bi sorun yoktu Göz kırpıyorum
kaza yapmama rağmen hala taş gibi 2 büyük kaza geçirdim bu motorla ama hala taş gibi!
en başta çıkardığı sorunlarıda sorundan saymıyorum benden kaynaklanıyordu ...
istiosan benim motoru satarım sana Çok gülüyorum
şu an 1000 km de Göz kırpıyorum
gör bakalım parçalanıo mu ?
tabi amaç sürmek değilde parçalamaksa diyecek sözüm yok ...
Başa dön
erkill Çevrimdışı erkill Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
skp
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us

MesajTarih: 21.06.2007 - 09:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motorun SKYJET mi_? Bravo
Başa dön
skp Çevrimdışı skp Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
altan34
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 21.06.2007 - 09:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

2005 model 110 cc mondıal kullanıyorum 20.000 km oldu hıc bır bakımını servıste yaptırmadım.zıncır fren balatası bujı yag degısımı nı kendım yaptım sorun yok.
Başa dön
altan34 Çevrimdışı altan34 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
hera09
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ada

MesajTarih: 21.06.2007 - 09:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çin mi? aman aman hayatta almıyacagım motorr
cbrsahin
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: :::KoNyA MD TeAm:::

MesajTarih: 21.06.2007 - 09:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hiç düşünmeden sat bi kere taklit yani adı üstünde.o motorun sende durduğu zarar.bul bi biniciye sat geç.al bi japon.motoru ufak olsun ama ii olsun zararı yok yani bencede. Dans

cbr 125 rr - cbr 600 f - cbr 600 rr-yamaha r1(yanlış oldu) honda hayat ondaa.
Başa dön
cbrsahin Çevrimdışı cbrsahin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
userneym
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BURSA

MesajTarih: 22.06.2007 - 08:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çözüm üretmeyip, sadece laf üretenlere çok kızıyorum üstelik bir de cahil oldular mı saçmalıklar deryasına dönüşüyor ortam...

Ünlü KTM bile vida döküyor, titreşim olan her yerde vidalar gevşeyip düşer, bunun da çok basit bir çözümü var, bütün forumlarda defalarca yazdım, şimdi tekrar yazıyorum:

Loctite 243

http://www.nalbantogluhirdavat.com.tr/?op=PageProv&cId=1,2,203

çin motosikletleri kötüdür, dandiktir ama ucuzlar, pek çoğu verdiğin paranın karşılığını veriyorlar.
Parası olmayan motorsuz mu kalsın ? Sadece kaskı olmayan motorsuz kalsın... :- )
proracing
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Kawasakistan

MesajTarih: 22.06.2007 - 08:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

poorfect, valla motorun şasesi bile erir çin değil mi canı cehenneme
ama tek iyilikleri türk insanına motoru tanıttılar insanlar çini tanıdıkça japona dönecek başka yolu yok bunun Alkışlıyorum

özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Başa dön
proracing Çevrimdışı proracing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
mukus
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 22.06.2007 - 09:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

poorfect, bende çin malı kullanıyordum seni çok iyi anlıyorum. ama ucuzluk açısından başlangıç için güzel bi çözümde oluyorlar hem orasını burasını tamir etmeyi öğreniosun Bravo
Başa dön
mukus Çevrimdışı mukus Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Darkman-K3
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: xxx

MesajTarih: 22.06.2007 - 09:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ajmix117 demiş ki:
Nemesis_YD demiş ki:
poorfect, dostum çin motoru hafifden şans işi gibi geliyor bana. benimkide çin malı bir 125 motor ama Allah nazardan saklasın 1 senesi bu ayın 30 u dolacak ay parçası gibi. bana benzin ve yağ masrafından başka hiç masraf çıkarmıyor. Bravo

aynen bende de oyle ydı bıkac ay onceye kadar Çok gülüyorum

ılk bı yıl hıcbısorunu yok cok guzel bınılıyo
13. ayda egsoz koptu
yıne 13. ay sonu egsoz manıfolddan dustu
14. ay yan grenajlar catlamaya basladı
14. ay arka stop lambası koptu
14, ay ayaklık dustu

su an hala 14. aydayızx bakalm aysonunda kadar neler olacak bu arada vıdaların dusmesı olayını ayrı tutuyorum o herzman oluyo
Çok gülüyorum

bence de cın motoru at cope onumuzdekı ay bende suzukı honda yada yamaha bısıler dusunuyorum ama sımdılık bınıyorum mecburen Üzgünüm

supersin yaaa :d
koptum motorun gunlugunu tutmussun resmen
Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
Darkman-K3 Çevrimdışı Darkman-K3 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
poorfect
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Sessizligin bozuldugu yer

MesajTarih: 29.06.2007 - 23:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mukus demiş ki:
poorfect, bende çin malı kullanıyordum seni çok iyi anlıyorum. ama ucuzluk açısından başlangıç için güzel bi çözümde oluyorlar hem orasını burasını tamir etmeyi öğreniosun Bravo

Kesinlikle haklısın. Şu an motosikletin tüm elektrik tesisatına hakimim. Ayrıca parçaları hakkında görüş sahibi olmaya başladım. Kendim parçalayıp geri toplayabiliyorum. Pek korkum kalmadı aslına bakarsan. Bakalım.. nasipse ve evlenmezsem bi fazer almak istiyorum. Çok hoş motosiklet. içim eriyor. Ama gsr600 de güzel. Hangisi acaba? ?
Başa dön
poorfect Çevrimdışı poorfect Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ExTReMa
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Kırklareli/Lüleburgaz

MesajTarih: 29.06.2007 - 23:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşım civada dokulmesıyse tek sorun civataların arasına fiber koyabılırsın vibrasyonu emer ve gevşemelerini önler ben granaj vidalarını oyle yaptım allaha sukur bırısı dahı sokulmedı
Başa dön
ExTReMa Çevrimdışı ExTReMa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
kemendo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Gaziantep

MesajTarih: 09.07.2007 - 11:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kardeş satıyosan ben alayım kaça vericen motoru ?
Başa dön
kemendo Çevrimdışı kemendo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
turgutlu_md_2010
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Turgutlu....

MesajTarih: 09.07.2007 - 11:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence can güvenliğin için elden geçir .satıcaksanda karar senin Göz kırpıyorum
Başa dön
turgutlu_md_2010 Çevrimdışı turgutlu_md_2010 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Servis Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3
3. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.20 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal