deli paşalı asıldı gelio acın yolu
adem ve mert onden kacıyor paşalı kovalıyor PAŞALI TAKİPTE
ekip dogaca koyune girmis bulunmakta
ahmet abi ve arkadasları dogaca koyunden resmi gecit ile ugurlanıyorlar
kocayayla koy meydanında hatıra fotografı
karadag bayırı eteklerinden yolumuza devam ediyoruz
dagın icine girdik mert ile adem asayisi saglıyorlar onden giderek hani cevreden ayı - domuz - yabani hayvan cıkmasın die
ersin ve zekeriya abide takipteler bu arada
ellerime saglık dagların ardı duman ..... diyerek cektim bu fotografı ;D
[URL=biri yer biri bakar kıyamet bundan kopar ... ademm
ahmet abi meert ile gozunuze birini kestirdiniz anladım da adem pilav tepsisini bitiriyoo
gercek diil bir tavsanın hikayesinden alıntıdır (uleee pasalı )
http://imageshack.us][/URL]
tabii pilavı yediler bulgur sıktı simdi de birbirlerine sarıyolar ayırın sunları yafff
umurbey'e varmadan bi cesme basında birer sigara ve kurulanma molası yolda yagmura yakalandık
umurbey'de cay - sigara ve dinlenme molası malum ıslandık birazda kurulanma molası
_________________ TAKIL BİZE HAYATIN RENKLENSİN FAZLA TAKILMA GÖKKUŞAĞINA DÖNERSİN ÇANAKKALE MD
Tarih: 21.06.2007 - 22:54 Mesaj konusu:
çanak kale harbiden gezilecek yer tüm MD arkadaşlara tafsiye ederim bu arada resim ler cok güzel paylaştıgın için sagol _________________ TEK İDALİM (600 RR)
Tarih: 22.06.2007 - 11:45 Mesaj konusu:
alicim valla supersiniz.. gecen gun ckaleye geldiginizde de baya bi sarsirdim o kadar kalabalık oldugunuzu gormek cok sevindirdi.. suan istanbuldayim kısmetse cayır cimene ugriycam ama ben gelince orda da yapalıım boyle yesillikli bsiler.. bu arada muratıda aranızda gormek isterz.. olmuyo boyle _________________ nofeaRR*pınaRR*hondaRR*pınişk*
pın isk
Im still afraid, but Im stronger than my fear
pinar@motordelisi.com
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız