Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - MOTORSİKLETLER VE BÜROKRASİ

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

MOTORSİKLETLER VE BÜROKRASİ

MOTORSİKLETLER VE BÜROKRASİ
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
RRBODRUM
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BODRUM

MesajTarih: 22.06.2007 - 14:45    Mesaj konusu: MOTORSİKLETLER VE BÜROKRASİ Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben bu okuduklarıma inanamadım turizmin en baba yapıldıgı yerlerde İspanya,Fransa,İtalya ve Yunanistan gibi ülkelerde motosiklete binsin diye insanlar motorsiklete binmeye teşvik edilirken bizdeki duruma bakın ve hayret edin......

Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
muci
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AVEA' nın çektiği heryerden :)

MesajTarih: 22.06.2007 - 14:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bunlar da bi sorun var galiba ne biçim bi şey bu yaa Öfkeliyim motosiklet olmadan turizm oluyomu sahilde atv lere binenler kim bizmiyimz turist ler!!! kiralayıp biniolar!! oh valla
bilal_R6
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: kocaeli

MesajTarih: 22.06.2007 - 14:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motorcuyuz yaa hep sorun olur zaten acaba başkanın oğlunun motoru olsa oda yayanın yürüdüğü yerde dolaşsa laf yaparlarmı bu zabıtalar jandarmalar Beğenmedim sırf bunlara inat yapıcaksınn işte anlamıyorlarki bi motorcu için motorunun ne kadar değerli olduğunu onlara oyuncakmış gibi gelioo motorum gözümün önünde olmadığı zaman içim huzursuz oluo walla ne diim Üzgünüm
gulek
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 22.06.2007 - 14:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hiç bi Avrupa ülkesini kendi ülkemizle kıyaslamamalıyız bence Gülümsüyorum
Başa dön
gulek Çevrimdışı gulek Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
bilal_R6
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: kocaeli

MesajTarih: 22.06.2007 - 15:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dimi avrupalılar Allah tarafından seçilmiş insanlar tövbe tövbeee bizimkiler adam olsa onları halt ederdik bak osmanlıya tarihimizde bu koskocaman harflerle yazılmış bi zamanlar avrupa bizdikkk.... Sinirlendim
RRBODRUM
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BODRUM

MesajTarih: 22.06.2007 - 15:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bunlar racinglerden yada büyük motorlardan bahsetmiyorlar anladıgım kadarıyla sessiz scooter lardan bahsediyorlar ve arkadaşlar arabalar problem çıkarmıyor ama bu motorlar zaralı çünkü ezebilecekleri bişi bu mantalitedeki insanlar şu an turizmi bitiriyorlar aynen tarımı bitirdikleri gibi her geçengün turizm dibe dogru gidiyor
SGOR
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 22.06.2007 - 15:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Oh ne ala memleket sıkıştılarmı saldırıyorlar motosikletlere ama burası Türkiye şaşırmamak lazım normal bir durummuş gibi aa öylemi deyip geçmemiz gerek işte değerimizi buradan anlayabilirsiniz diğer ülkelerde RRBODRUM, da dediği gibi diğer ülkelerde motosikler kullanmaları için neredeyse zorlayacaklar bizimkiler ise motosikletin geçeceği yolu bile kendileri belirlerisin caddeler kapatılsın şimdide bu haber nereye gidiyoruz anlamıyorum bunların amacı nedir ne yapmak istiyorlar anlamış değilim.
ahmetokur
Üye
Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 22.06.2007 - 15:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu ülkede yolunda giden yada adam gibi yapılan tek bir iş göstersenize alem gider mersine biz gideriz tersine bizden bi cacık olmaz vesselam.. Beğenmedim Beğenmedim Beğenmedim Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim
OnurKaraca
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: HAYAL ETTIGIN YERDEN..!!!

MesajTarih: 22.06.2007 - 15:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

turkıyeyı tekdecem bu adamlar yuzunden yaww Sinirlendim

onurkaraca19@hotmail.com
Başa dön
OnurKaraca şimdi Çevrimiçi OnurKaraca Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
yunusxy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 22.06.2007 - 15:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

şimdi bi hareket yapardım ama Öfkeliyim Öfkeliyim
Başa dön
yunusxy Çevrimdışı yunusxy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Lakim_CH
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Isvicre / Aargau

MesajTarih: 22.06.2007 - 16:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

adam cok hakli, turizm adi altinda gelen turistlerde bizi zehirliyorlar, yasam,eglence tarzlari ile...
deniz kiyilardan bir 5 mil kara sahasi olusturalim, buraya yerliler girmesin ya da yabancilar disariya cikamasin...
yerli ve yabancilar sakin karsilasmasin...

Aslinda kesin cözüm üretilecegine ,herzaman ki gibi bir zihniyetle O..... temizligi yapiliyor. o eksozun gürültüsüne yasagi düsünecegine, trafigin kontrolünü yapip,

Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:

sorunu daha mantikli bir yönde cözümleyebilirler...
Ama her zaman ki aliskanligimiz yasaahhhh gardesim yassaahhh
Başa dön
Lakim_CH Çevrimdışı Lakim_CH Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
leopoldo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara-Nazilli

MesajTarih: 22.06.2007 - 16:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kafa abi kafa mö den kalmış kafa yapısı bu genelgeye karşılık söylenecek tek şey var bence.
hadii leeyyynn ordan,siz gidinde herşey dahil sisteminin çevre esnafının anasını nasıl ağlattığını ve bu sistem sayesinde avrupanın bitlilerini defetmenin yollarını arayın. Sinirlendim

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

motormuş da gürültüymüşte pöööhhh.allahın mr.gary leri.
leopoldo Çevrimdışı leopoldo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
jean48
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: DATÇA

MesajTarih: 22.06.2007 - 16:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya bence bi yerde ii bi uygulama.. marmaristen biliyorum, bazı serseri tipler sahilin hemen arkasındaki yayaların yürüdüğü yere motorla girip üstsüz güneşlenen, yolda yürüyen turistleri kesio, laf atıyo, rahatsız filan ediyo.. buralarda yasaklansın bence.. OK
ama heryerdede yasaklamak olmazki.. Beğenmedim

Son Mesajdan 3 dakika sonra eklendi:

zaten heryerde yasaklancak diye bişe demiyor, sahil yollarında filan diyo Bravo

BMW F650
Başa dön
jean48 Çevrimdışı jean48 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
GoneWithTheWind
Üye
Üye

MesajTarih: 22.06.2007 - 17:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben bu yazıdan tatil beldelerinde yürüyüş yollarına motosikletle girilmemesi kısmını haklı buluyorum. Neden derseniz bilinçli kullanıcıların aksine araç kullanmanın sorumluluğuna sahip olmayan kişiler, motosikleti ulaşım aracı değil hava atma aracı olarak kullanarak trafiğine kapalı yürüyüş yolunda 50 cc'lik motosikletle ortalığı birbirine katıyorlar. Ama Sahil yolu yada insanların kalabalık olduğu yerlere Kamyonun bile girebileceği bir yere kalabalık diye motosiklet sokmamak mantıksız geldi bana.
Başa dön
GoneWithTheWind Çevrimdışı GoneWithTheWind Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
JackTheRipper
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Sirkeci-B.Düzü/iST veya Ayvalyk/Balykesir

MesajTarih: 22.06.2007 - 20:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sanırım hiç sahile inmiyorsunuz.Ben şahsen örnek veriyim.Ayvalık sahilde yaya yoluna adam giriyo yayaları sağa sola kaçmak zorunda bırakyor.Çıkarmış mobiletin egzosunu orda 3 gün dinlenmeye gelen adamın başında geziniyor.Bu tabi ağır bi uygulama ama en azından bi denetim yapılmalı.Sahillere inen herkes bunu görür lütfen kimse inkar etmesin. Beğenmedim

Volvo C30 '08
Başa dön
JackTheRipper Çevrimdışı JackTheRipper Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.42 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal