Tarih: 22.06.2007 - 14:45 Mesaj konusu: MOTORSİKLETLER VE BÜROKRASİ
Ben bu okuduklarıma inanamadım turizmin en baba yapıldıgı yerlerde İspanya,Fransa,İtalya ve Yunanistan gibi ülkelerde motosiklete binsin diye insanlar motorsiklete binmeye teşvik edilirken bizdeki duruma bakın ve hayret edin......
_________________ http://3fmotor.sahibinden.com
Kayıt: Aug 27, 2006 Mesajlar: 671 Nereden: AVEA' nın çektiği heryerden :)
Tarih: 22.06.2007 - 14:47 Mesaj konusu:
bunlar da bi sorun var galiba ne biçim bi şey bu yaa motosiklet olmadan turizm oluyomu sahilde atv lere binenler kim bizmiyimz turist ler!!! kiralayıp biniolar!! oh valla _________________ :P
Tarih: 22.06.2007 - 14:53 Mesaj konusu:
motorcuyuz yaa hep sorun olur zaten acaba başkanın oğlunun motoru olsa oda yayanın yürüdüğü yerde dolaşsa laf yaparlarmı bu zabıtalar jandarmalar sırf bunlara inat yapıcaksınn işte anlamıyorlarki bi motorcu için motorunun ne kadar değerli olduğunu onlara oyuncakmış gibi gelioo motorum gözümün önünde olmadığı zaman içim huzursuz oluo walla ne diim _________________ beğenip beğenmeye bilirsin, bunu bana belirtmk zornda deilsin, bugun varsın yarın yoksun, fazla düşünme kaybolursn...
Tarih: 22.06.2007 - 15:01 Mesaj konusu:
dimi avrupalılar Allah tarafından seçilmiş insanlar tövbe tövbeee bizimkiler adam olsa onları halt ederdik bak osmanlıya tarihimizde bu koskocaman harflerle yazılmış bi zamanlar avrupa bizdikkk.... _________________ beğenip beğenmeye bilirsin, bunu bana belirtmk zornda deilsin, bugun varsın yarın yoksun, fazla düşünme kaybolursn...
bunlar racinglerden yada büyük motorlardan bahsetmiyorlar anladıgım kadarıyla sessiz scooter lardan bahsediyorlar ve arkadaşlar arabalar problem çıkarmıyor ama bu motorlar zaralı çünkü ezebilecekleri bişi bu mantalitedeki insanlar şu an turizmi bitiriyorlar aynen tarımı bitirdikleri gibi her geçengün turizm dibe dogru gidiyor _________________ http://3fmotor.sahibinden.com
Kayıt: Jan 21, 2005 Mesajlar: 13561 Nereden: united states of KONYA
Tarih: 22.06.2007 - 15:12 Mesaj konusu:
Oh ne ala memleket sıkıştılarmı saldırıyorlar motosikletlere ama burası Türkiye şaşırmamak lazım normal bir durummuş gibi aa öylemi deyip geçmemiz gerek işte değerimizi buradan anlayabilirsiniz diğer ülkelerde RRBODRUM, da dediği gibi diğer ülkelerde motosikler kullanmaları için neredeyse zorlayacaklar bizimkiler ise motosikletin geçeceği yolu bile kendileri belirlerisin caddeler kapatılsın şimdide bu haber nereye gidiyoruz anlamıyorum bunların amacı nedir ne yapmak istiyorlar anlamış değilim. _________________ Sen benim için öylesine değil ölesiyesin...
Tarih: 22.06.2007 - 15:14 Mesaj konusu:
Bu ülkede yolunda giden yada adam gibi yapılan tek bir iş göstersenize alem gider mersine biz gideriz tersine bizden bi cacık olmaz vesselam.. _________________ (Zalime boyun egersen zarar daha cok olur. Hakkin ile birlikte serefinde yok olur.)
Kayıt: Jun 24, 2006 Mesajlar: 378 Nereden: Isvicre / Aargau
Tarih: 22.06.2007 - 16:17 Mesaj konusu:
adam cok hakli, turizm adi altinda gelen turistlerde bizi zehirliyorlar, yasam,eglence tarzlari ile...
deniz kiyilardan bir 5 mil kara sahasi olusturalim, buraya yerliler girmesin ya da yabancilar disariya cikamasin...
yerli ve yabancilar sakin karsilasmasin...
Aslinda kesin cözüm üretilecegine ,herzaman ki gibi bir zihniyetle O..... temizligi yapiliyor. o eksozun gürültüsüne yasagi düsünecegine, trafigin kontrolünü yapip,
Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:
sorunu daha mantikli bir yönde cözümleyebilirler...
Ama her zaman ki aliskanligimiz yasaahhhh gardesim yassaahhh
kafa abi kafa mö den kalmış kafa yapısı bu genelgeye karşılık söylenecek tek şey var bence.
hadii leeyyynn ordan,siz gidinde herşey dahil sisteminin çevre esnafının anasını nasıl ağlattığını ve bu sistem sayesinde avrupanın bitlilerini defetmenin yollarını arayın.
Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:
motormuş da gürültüymüşte pöööhhh.allahın mr.gary leri. _________________ BLACK-RED
06 ET 6609
ya bence bi yerde ii bi uygulama.. marmaristen biliyorum, bazı serseri tipler sahilin hemen arkasındaki yayaların yürüdüğü yere motorla girip üstsüz güneşlenen, yolda yürüyen turistleri kesio, laf atıyo, rahatsız filan ediyo.. buralarda yasaklansın bence..
ama heryerdede yasaklamak olmazki..
Son Mesajdan 3 dakika sonra eklendi:
zaten heryerde yasaklancak diye bişe demiyor, sahil yollarında filan diyo _________________ %90 rüzgar, %10 sinek ve kaçma şansın yok. Ne güzel !!
Ben bu yazıdan tatil beldelerinde yürüyüş yollarına motosikletle girilmemesi kısmını haklı buluyorum. Neden derseniz bilinçli kullanıcıların aksine araç kullanmanın sorumluluğuna sahip olmayan kişiler, motosikleti ulaşım aracı değil hava atma aracı olarak kullanarak trafiğine kapalı yürüyüş yolunda 50 cc'lik motosikletle ortalığı birbirine katıyorlar. Ama Sahil yolu yada insanların kalabalık olduğu yerlere Kamyonun bile girebileceği bir yere kalabalık diye motosiklet sokmamak mantıksız geldi bana.
Kayıt: Jul 16, 2005 Mesajlar: 326 Nereden: Sirkeci-B.Düzü/iST veya Ayvalyk/Balykesir
Tarih: 22.06.2007 - 20:10 Mesaj konusu:
Sanırım hiç sahile inmiyorsunuz.Ben şahsen örnek veriyim.Ayvalık sahilde yaya yoluna adam giriyo yayaları sağa sola kaçmak zorunda bırakyor.Çıkarmış mobiletin egzosunu orda 3 gün dinlenmeye gelen adamın başında geziniyor.Bu tabi ağır bi uygulama ama en azından bi denetim yapılmalı.Sahillere inen herkes bunu görür lütfen kimse inkar etmesin. _________________ Asya as 150 t '05
*34_VZ_7817*
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız