Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - MOTORSİKLETLER VE BÜROKRASİ

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

MOTORSİKLETLER VE BÜROKRASİ

MOTORSİKLETLER VE BÜROKRASİ
Sayfa Önceki  1, 2

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
marcopasa
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: balıkesir,denizli

MesajTarih: 22.06.2007 - 20:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

böyle zihniytler yüzünden motorumu da alıp gidicem buralardan italya ya yerleşecem Gülümsüyorum insanların motorrlara karşı bakış açısını değiştiriyolar Sinirlendim ama inadına
Başa dön
marcopasa Çevrimdışı marcopasa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
RRBODRUM
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BODRUM

MesajTarih: 22.06.2007 - 21:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

JackTheRipper, mugla bölgesinde mobilet pek yok canım kardeşim
Henry
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul/Balıkesir

MesajTarih: 22.06.2007 - 21:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence bu kararı verenlerin..(boşluk)..motorcunun biri...(boşluk)...neyseee Şok oldum

Death is certain,life is not... ChiLdreN'n*
Başa dön
Henry Çevrimdışı Henry Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ygt-srn
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Çanakkale/Gelibolu

MesajTarih: 22.06.2007 - 21:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

basımızdakilerin hapsi sasırmıs valla ben buna hic sarırmadım daha durun neler cıkaracaklar iran veya ıraq gibi olucagız yakında Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum
Başa dön
ygt-srn Çevrimdışı ygt-srn Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
bilal_R6
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: kocaeli

MesajTarih: 22.06.2007 - 21:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aslında bi yerde doğru sahildeki serseriler laf filan atıyolar bitek turistler için geçerlii diil tabi ama arada atlanmıcak tek bi mesele var bence BİZ MOTORCUYUZ ONLARSA SERSERİ Beğenmedim
mewlut_06
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 22.06.2007 - 22:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tamamen saçmalık konuşmaya bile gerek yok Öfkeliyim
Otuz Kupona Alımadı Bu Vatan
Başa dön
mewlut_06 Çevrimdışı mewlut_06 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
JackTheRipper
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Sirkeci-B.Düzü/iST veya Ayvalyk/Balykesir

MesajTarih: 22.06.2007 - 22:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

RRBODRUM demiş ki:
JackTheRipper, mugla bölgesinde mobilet pek yok canım kardeşim

Doğrudur olabilir.Bodrum'u açıkçası bilmiyorum.Ama bizim tatile gittiğimiz yerde bu tip insanlar çok o nedenle orda da olabileceğini varsaydım.Kusura bakmayın.Ama mutlaka benim gibi şikayeti olanlar çıkacaktır.

Bu arada mobilet vs. vs. diye küçümsemiyorum sakın öyle anlaşılmasın.Egzosu açık gezen çok mobilet var o anlamda söyledim arkadaşlar.

Volvo C30 '08
Başa dön
JackTheRipper Çevrimdışı JackTheRipper Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
beter_7
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 23.06.2007 - 00:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

siz bakmayın bunlara kuşadası bws den gecilmiyor fıldır fıldır ne güsel heryerden bi motor cıkıor racing ler scooter lar yandan yandan wer gelsin coşkuyu; boş werin bu gazete haberini Delirdim Delirdim Delirdim :manyak:chatlak:md
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2
2. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal