Kayıt: Mar 27, 2007 Mesajlar: 490 Nereden: balıkesir,denizli
Tarih: 22.06.2007 - 20:21 Mesaj konusu:
böyle zihniytler yüzünden motorumu da alıp gidicem buralardan italya ya yerleşecem insanların motorrlara karşı bakış açısını değiştiriyolar ama inadına
Tarih: 22.06.2007 - 21:57 Mesaj konusu:
aslında bi yerde doğru sahildeki serseriler laf filan atıyolar bitek turistler için geçerlii diil tabi ama arada atlanmıcak tek bi mesele var bence BİZ MOTORCUYUZ ONLARSA SERSERİ _________________ beğenip beğenmeye bilirsin, bunu bana belirtmk zornda deilsin, bugun varsın yarın yoksun, fazla düşünme kaybolursn...
Tarih: 22.06.2007 - 22:02 Mesaj konusu:
tamamen saçmalık konuşmaya bile gerek yok _________________ Bir Gece Ansızın.. 81 Düzce, 82 Musul, 83 Kerkük...
-----------------------------------------
Uyan Türk Evladı Uyuma Uyan
Otuz Kupona Alımadı Bu Vatan
Kayıt: Jul 16, 2005 Mesajlar: 326 Nereden: Sirkeci-B.Düzü/iST veya Ayvalyk/Balykesir
Tarih: 22.06.2007 - 22:42 Mesaj konusu:
RRBODRUM demiş ki:
JackTheRipper, mugla bölgesinde mobilet pek yok canım kardeşim
Doğrudur olabilir.Bodrum'u açıkçası bilmiyorum.Ama bizim tatile gittiğimiz yerde bu tip insanlar çok o nedenle orda da olabileceğini varsaydım.Kusura bakmayın.Ama mutlaka benim gibi şikayeti olanlar çıkacaktır.
Bu arada mobilet vs. vs. diye küçümsemiyorum sakın öyle anlaşılmasın.Egzosu açık gezen çok mobilet var o anlamda söyledim arkadaşlar. _________________ Asya as 150 t '05
*34_VZ_7817*
siz bakmayın bunlara kuşadası bws den gecilmiyor fıldır fıldır ne güsel heryerden bi motor cıkıor racing ler scooter lar yandan yandan wer gelsin coşkuyu; boş werin bu gazete haberini :manyak:chatlak:md _________________ bedenler bakire olmuş önemi yogh ! beyinler fahişe olmasın...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız