Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - dayun space kullanıcısı varsa

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

dayun space kullanıcısı varsa

dayun space kullanıcısı varsa
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Servis
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
batuhan55
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: ladik/SAMSUN

MesajTarih: 22.06.2007 - 07:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hondayı göstererek değilde beni geçersen ki hiç böle bi ihtimal yok o zaman weririm anahtarı tabi dedem olmasa işin içinde werirdim bu şartlarda çok zor ama dayun gitmiyor bunu anlayın artık
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
kalyoncumotor
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 22.06.2007 - 22:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bekleriz yerim yurdum belli neyine dersen varım kardeş ama bu iddiaları boşverelim önemli olan motorcu olmak ve kullananların memnun olması motorlarında şikayet etmemeleri.
batuhan55
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 22.06.2007 - 22:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yerin önemli diil benimde yerim ladik gel burda göster misafir ederiz seni tnevelle gerçekten bir kaç arkadaş hem motorları deneriz honda yazısı olayınıda öğrendim warmış öle bişi aksini idda ettiğim için özür dilerim
tnevel
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: samsun

MesajTarih: 25.06.2007 - 20:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kalyoncu arkadaşım sen, destekliyorum bende eskiden dayun kullanıcı idim ve makinanın inan rolanti ayarına bile dokunmadan 13bin km yaptım şuan satım ama pişmanım sattığım kişide halen yaklaşık 1 senedir ben nasıl verdi isem öyle kullanıyor kymco ya gelince bakım dan çıktığı yokki doğal olarakta arıza yapmıyo ama bilyalar felan 5 binde dağılıyo buna yalan desinlerde görelim tabi diğer aksamlardan bahsetmeye gerek yok bu arada kalyoncu arkadaşım msn varsa ver bir görüşelim mümkünse ok Dans Dans Dans
Başa dön
tnevel Çevrimdışı tnevel Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
mmuzoglu
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: ELAZIĞ

MesajTarih: 25.06.2007 - 20:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

usta kızmazsanız bişe sormak istiyorum motorda üst kapak taşlamak veya carank işlem yapmak veya sıpop ayarları ile oynamak veya hava ayarlarıyla bu motoru olduruyor ama kusura bakmayın yenı bastan hata yaptıysam ozur dılerım Alkışlıyorum

Son Mesajdan 6 dakika sonra eklendi:

yaw abi bide tekrardan ozür dilerim ama şimdi harelde patent olayı var abi ismi bvasıolar kalıtede değişen birşey yok ona bakarsan turva nın bazı parçalarıda yamaha patentli ama sadece patent
batuhan55
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 26.06.2007 - 12:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya bırak 5000 ayaklarını tnevel sende çok ii biliyon sen yola çıkınca bir uğultu geliyodu hep bilya dağıtıyomuş benimkid dağıttı ama 10000 de yani öle bişi yok toprağa takılyo fren kolu ayakcağa yapışyo bu mudur sağlamlık
WeisserTiger
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: BALKES

MesajTarih: 26.06.2007 - 12:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

benim arkadaşdada var dayun aldığına bin pişman motorun her gün bi yeri dökülüyo yerinden kıpırdatamıyo walla elinde kalcek diye harbiden ben böyle motor görmedim bana göre beş para etmez.
WeisserTiger Çevrimdışı WeisserTiger Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
batuhan55
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 26.06.2007 - 14:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya walla ya heryeri ayrı titriyo bide bana kymco hakkında yorum yaparlar 10000 km de benimki 6000 km de bir abimimki ikimiz kadar hor kullanan yoktur saten dayun eğer öle kullanılsa emin olun 5000 de biter yapmadığımız kaldı devir saati
11000 devir dakka biz daha da ötesine zorlatıp vites değiştiriyoduk ama nese dayun war burda tnevel dayun la nasıl geçildiğinide anlatsında dinleyelim
kalyoncumotor
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 26.06.2007 - 20:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

benim arkadaşdada var dayun aldığına bin pişman motorun her gün bi yeri dökülüyo yerinden kıpırdatamıyo walla elinde kalcek diye harbiden ben böyle motor görmedim bana göre beş para etmez.

bence motorda değil sende bi sorun var çünkü ben bakımlarını yaptıktan sonra dökülen hiçbir çin malı motor görmedim.düzenli bakımı yapıldıktan sonra hiçbirşey olmaz.
Alıntı:

arada kalyoncu arkadaşım msn varsa ver bir görüşelim mümkünse ok

MSN kalyoncumotor@hotmail.com
tnevel
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 26.06.2007 - 20:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tabi böyle saçma sapan konuşmak zorunda olan kaedeşimiz batuğan kıçı kırık 125 misk in bile peşeine o girdikten sonra giriyor artı mins 12500 km hala bilya felan değişmedi dayun na gelince ilk bindiğinde hasta oluyordu şimdi tabi kendi malı kıymetli olduğu için övüyor neyse kardeşimiz sevinsin nederse heeeeee heeeeeeee oldumnu Alkışlıyorum Alkışlıyorum Delirdim Delirdim
Başa dön
tnevel Çevrimdışı tnevel Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
batuhan55
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 27.06.2007 - 12:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

lewo abi hiç kasma şuralara da su motorunun adını yazıp forumu kirletme ondan çalışmıyo dimi o mis.. cik ya ne dersen de dayundan kymco nun ütün olduğunu herkes biliyor hatta dayunu bilmiyenler bile çok fazla isterseniz md de bir anket yapalım burda benğenmediğin motora bayılıyon da çaktırmıyon görüyoduk ksenin kankanı (ersin) dayunu 3 ile tokatlıyoduk hadi senin ki biraz daha iyiydi sanada 4 yetiyodu nese öptüm lewo abicim
tnevel
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 29.06.2007 - 20:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sizin yapacağığınız beli güzel kardeşim kıymıco tıaraktör özeliğide var bilmeyenlere duyrulur benim bildiğim bir motor siklet azıcık esner ama nerde o şans traktörbile esniyo ama kiymyco yokbişi sana bu yeter fazla bile gelir herneyse yenilen pehlivan güreşe doymazmış her iddada kaybetmek seni üzdü tabiki olsun baklava güzeldi kesene bereket Delirdim Delirdim Delirdim Delirdim Delirdim Delirdim
Başa dön
kalyoncumotor
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 29.06.2007 - 22:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar yeter bu kadar muhabbet. çin malı da olsa türk malıda olsa motor bi sevdadır. helal olsun bu çinlilere ki yüzbinlerce kişi onlar sayesinde motor kullanıcısı oldu motor sevdalısı oldu. çin malını beğenmeyen parası olan gitsin kaliteli markalı motor alsın adam gibi baksın hiçbir sorun çıkmazzzzzzzzzzzzz.......................... Bravo
batuhan55
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 30.06.2007 - 15:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tnevel baklava yı boşwer de çıkamayıp da ormana daldığın günleri unutmadık motorunu 4 kişi çıkarttık yaylada ama sen hala iddaadan bahsediyosun hem kendin buradan motor inip çıkmas diosun sonrada bana iddaayı kaybettin diyorsun motorlarla baraja girdiğimizde neden ortada kaldın ben hiç kalmadan turumu tamamlamıştım ördek bile stop etmişti çıkamayıpda kaldığın yerlere say ha bide senin şu anda yürüyen motorun yok du dimi şimdi hatırladım neyse ya dayun un ne olduğunu en azından tnevel kendi biliyor ya o da bana yeter hem modifiye demişsin anlatta dayuncular 160 yapsınlar Delirdim Dil çıkarıyorum görende cbr sanar yada aprilla Dans Delirdim Çok gülüyorum 160 ı görecekmiş kilmetre saati ile oynasan gene yapmaz belki önden tanzikli su ile yaparsan olabilir nese kalın salıcakla
tnevel
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 30.06.2007 - 21:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

vet dediğim gibi yenilen pehlvaN güreşe doymaz siz boş verin soranlara he he deyin demiştimya doktor söyledi uzatmaya gerek yok bu konu burda kapanmıştır Dans Dans Dans
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Servis Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki
2. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal