Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - işte Anicik'in hayatının dönüm noktaları..

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

işte Anicik'in hayatının dönüm noktaları..

işte Anicik'in hayatının dönüm noktaları..
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
Nemesis_YD
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ümraniye / İST

MesajTarih: 21.06.2007 - 21:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu hayat çok hızlı yaşanmış ve çok uzun. bu hayatın dönüm noktalarını okumaya benim hayatım yetmez Çok gülüyorum
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Henry
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul/Balıkesir

MesajTarih: 21.06.2007 - 21:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

CABAL demiş ki:
ben ne tehlikeler atlattım allaha şükret namaz kıl oruç tut allah istedimi öldürmüyo

Ani cabal haklı,namaz kıl,oruç tut hatta senle cuma namazlarına gidelim bide teyzemler dualara fln gidiolar ona gidersin 1 tane de başörtüsü ayarlarız ohh miss...hehe Delirdim

Death is certain,life is not... ChiLdreN'n*
Başa dön
Henry Çevrimdışı Henry Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
blt69
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 21.06.2007 - 22:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Henry demiş ki:
CABAL demiş ki:
ben ne tehlikeler atlattım allaha şükret namaz kıl oruç tut allah istedimi öldürmüyo

Ani cabal haklı,namaz kıl,oruç tut hatta senle cuma namazlarına gidelim bide teyzemler dualara fln gidiolar ona gidersin 1 tane de başörtüsü ayarlarız ohh miss...hehe Delirdim

İnsan hacı olmaz gitmekle Mekke'ye,
eşşek adam olmaz taş taşımakla tekkeye,
insanın kalbi güzel olsun.
Başa dön
blt69 Çevrimdışı blt69 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
XANDROS
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Moda/Istanbul

MesajTarih: 21.06.2007 - 23:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

sanırım bu tarih, 2.şansımı kazandığım tarihti.. ölümden döndüğüm, hayatımın bağışlandığı ve hayata yeniden başlamam için bir şans daha verildiği tarihti..

Sevgili Ani,

Ne kadar katı bir bilimsellikle yaklaşırsam yaklaşayım hayata, açıklayamayacağım çok ilginç olaylar yaşadım.

Bazı şeyler vardır ki ancak inanç ile açıklanabilir, aksi mümkün değildir ne yazık ki. Benim gibi pozitivist ve salt mantık çalıştıran bir insan bile bazı şeylerde açıklama yapmakta zorlanıyorsa bir gerçek payı vardır bu işte.

Ben -itiraf etmek acı bile olsa- kadere inanıyorum. Semavi dinler bile bunu anlatır zaten. Emin ol, alacak nefesimiz bittiği zaman ne kadar tedbir alırsak alalım gideceğiz öteki tarafa. Ama kaderimizde yoksa 300 km/h ile bir yere patlar, sapasağlam kalkarız. Çok fazla örnek gördüm, duydum, ne kadar gururlu olursan ol, bazı şeyleri açıklayamıyorsun. İşt eo noktada inanç devreye giriyor.

Diyeceğim şey klasiktir, klişedir ama doğrudur: Önce eşeğini sağlam kazığa bağla, sonra tevekkül et.

Hayat böyle de kelek bişi işte. Doğru olanı yap ve inancını yitirme. Hepsi bu.

Allah hepimizin bahtını açık, kaderini güzel kılsın inşallah.
Darkman-K3
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: xxx

MesajTarih: 22.06.2007 - 13:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben hep soyle yasadim
dustum kalktim olumden dondum 1-2 kere ciddiydi yani ama
hep ders almayi bildim isaret felan kafama takmadim sorglamadim
bence sende sorgulama yanlis olan bazi seyler wardir yoksa sanssizlikla alakasi oldugunu sanmiorum KEndi hayatim icin konustum
by by
Başa dön
Darkman-K3 Çevrimdışı Darkman-K3 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
anicik
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul'da heryerden-ANY 21

MesajTarih: 22.06.2007 - 21:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

blt69 evet önemli olan insanın kalbinin güzelliğidir. hangi inançtan olduğunun bir önemi yoktur.böyle düşünen insanların olması ne güzel..

XANDROS mete, inan ben de kadere inanmaya başladım. yani insanlar bana 'artık motora binmesin değil mi?' diyorlar. ama bilmiyorlar ki motora binmeyen insan da kaza geçirebiliyor, yolda yürürken bacağını kırabiliyor, ya da bindikleri arablrının frenleri boşalabiliyor..
hastanede yatarken ne hastalarla tanıştım.. bilek güreşi yaparken bileğini dağıtanlar, bisikletle takla atanlar, freni patlayıp yokuşta takla atan arabadan sağ kurtulanlar..
artık diyorum ki bir şeyin olacağı varsa oluyor.. dediğin gibi biz eşeğimizi sağlam kazığa bağlayalım da, gerisi kader..

ANY 21
Başa dön
anicik Çevrimdışı anicik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Biker_BoyzZ
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa

MesajTarih: 22.06.2007 - 21:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

anicik, insanların hep hayatlarında donus noktaları oldugu soylenırdı.sanırım senınkınler sen yasadın kaderımız belırlı bır yolda cızılmıs ve hayat devam edıyor umarım bır daha yasamazsın.
Başa dön
Biker_BoyzZ Çevrimdışı Biker_BoyzZ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
beter_7
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 23.06.2007 - 00:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hersey gelmiş geçmiş any. ömrünün huzurlu mutlu saglık ve sıhhat içinde geçmesini dilerim senin adına Gülümsüyorum OK :md:motor:any Dil çıkarıyorum
blt69
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 23.06.2007 - 01:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

anicik, geçen sene ekim ayında geçirdiğim kazaya rağmen hala sol elimden fizik tedavi görüyorum,artık race motora binme diyorlar,ama maddi sıkıntım olmasına rağmen kazalıda olsa bir motor alıp toplatmamda geçen zaman bile tesellidir benim için,
bu andan sonra tarzımda bir değişiklik düşüne bilirim ama motor hayatımdan asla,
diyeceğim odurki,yaşadığın tecrübeyi bizimle paylaştığın için sağol ama motordan vazgeçme gibi geçici bir hevese kapılma, bir gün mutlaka geri dönüp boşa geçen zamana acırsın,
(tecrübeyle sabittir) selamlar.
Başa dön
blt69 Çevrimdışı blt69 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ali_42
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 23.06.2007 - 01:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

inşallah bundan sonra hayatın mutlu saglıklı ve motorla gecer ..insanız ne zaman basımıza ne geleceği belli olmuyor... allah daha beterinden saklasın..
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: IZMIR KSK

MesajTarih: 23.06.2007 - 02:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hondabros demiş ki:
acısıyla,tatlısıyla hayat her zaman güzel.bugün bu mesajı yazabiliyorsan demektir ki çok şanslısın.geçirdiğin onca olaydan ve özellikle son kazadan sonra şükredip yola devam etmelisin. OK

Çok Doğru Bundan Sonra Hayatında Geçmişteki Kötü Olayları Bir Yana Bırakıp Önündeki Güzel Olaylara Bakıcaksın.. Geçmişte Yaşadığın Kötü Olayları Düşündüğün Sürece İleriye Korarak Bakıyosunn... Seni Kısa Sürede Olsa Tanımak Güzeldi Ve Çok İyi Ve Şeker Bİrisin Mutluluğun En Güzelini Hak Ediyosun.. Dileğim bundan Sonraki Hayatınıın Kazasız Belasız Ve Yüzünün Hep Gülmesi...SEn Bunun En İyisini Hak Ediyosunnn... Bravo

ÖZGÜRÜMÜZÜ UNUTMAYACAĞIZ...
ÖZGÜRÜMÜZÜ UNUTTURMAYACAĞIZ...
Başa dön
befehl_1912 Çevrimdışı befehl_1912 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
yerdelen
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: denizli

MesajTarih: 23.06.2007 - 06:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

blt69 evet önemli olan insanın kalbinin güzelliğidir. hangi inançtan olduğunun bir önemi yoktur.böyle düşünen insanların olması ne güzel..
bunu düşünebilmek güzel. Ama güzel olan asıl şey kaybettiklerimizide bilmbenimde tarihlerle aram iridir.
Recep ayında doğmuşum öne adım Recep. Bababm Atatürk Ölünce dünyay gelmiş. 11 Eylül akşamı 1980 de vefat etti trafik kazası ve o gece 12 Eylül oldu.
25 Ekim doğumluyum. Erzurumun plakası 25. Askerlik dahil 25 yrimden vuruldum.
Ve o insan ah o insan onunla olan her saniyenin mutlaka bir değeri vardı.
Ama asıl tarih 25 Ekim 2006 Kick off şampiyonası ve 25 Temmuz 2007 de katılacağım yeni turnuva.
Ve dünya tatlısı bir insanla tanıştığım günde 25.
Ne dersiniz.
EVet tarihler ama asıl önemli olan değer yürekteki tarihler

sağılıcakla kalın.
Anicik tekrar geçmiş olsun ve baş sağlığı dileğine bende tekrar katılıyorum.
gixxa
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: sydney Australia

MesajTarih: 23.06.2007 - 19:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Anicik, bunlan gecmis olsun diyelim.

Hayat iste boyle kardesim, bazem kaybederiz, bazem kazaniriniz, Allaha kalmis birsey.

Kazalar her zaman olur, ister motorda, iste arabada, ister yoldan gecerken, buna bosuna kaza denilmez, cunku kaza gelecem demez, gelir.

Bu aci hatiralari unut demek kolay biliyorum, bu yuzden demiyecem cunku bunlara ancak zaman caaresini bulur. Bende senin gibi buyuk kazalar gecirdim, tek bir iki sefer degil, omuzum ve kalca demir ve vida dolu, ayagimi uc kez kirdim, hepsi sirf motor ustunde, ve haalen garajda uc motorum beni bekliyor, inan bu gunler bu aci hatiralar gecer ama ancak zamanlan.

Kazani ilk okuduguma sirf ben , her gez uzulmustu, seni aramizda geri gormek, cok guzel oldu.

Yine Gecmis olsun diyorum.

not, eger turkceme alisamadinsa, benim sucum degil, bilmis ol Çok gülüyorum
Başa dön
gixxa Çevrimdışı gixxa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
trshadow
Üye
Üye

MesajTarih: 24.06.2007 - 02:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bravo Bravo ANİ'cik seni Çanakkale gezisinde tanıdım deli dolu bişeydin adını koyamadım. Gülümsüyorum Sonrası kaza haberin geldi üzüldüm hemde çok üzüldüm kamilh07 ve çetik Ahmet aracılığı ile bilgi aldım hep senden izledim nekahat dönemini . ve seni çok görmesemde konuşmasamda göz ucu ile hep takip ettim neden mi? basit ,deli doluluğunu cesaretini ve özgüvenini daha doğrusu hayata karşı duruşunu çok sevdim ve hep bunu( senin bir resmin var topiklerde hayranlıkla baktığım )barbarostan aşağı titanik inişi şeklinde, işte hayata öyle atıldığını haya hep l ettim. Kısaca seni az gördüm ama öz gördüm bence.SEVGİ İLE KAL o sevgininin bir kısmını da bana ayır OK ,diğer seni sevenlerinle birlikte
Sadece TABANVAY
Başa dön
trshadow Çevrimdışı trshadow Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
anicik
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul'da heryerden-ANY 21

MesajTarih: 24.06.2007 - 08:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

trshadow,
Alıntı:
barbarostan aşağı titanik inişi şeklinde

öyle bir resmim var da benim nasıl haberim yok Çok gülüyorum ben de istiyorum o resimden..

ANY 21
Başa dön
anicik Çevrimdışı anicik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
5. sayfa (Toplam 6 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.37 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal