Kayıt: Dec 18, 2004 Mesajlar: 2367 Nereden: Istanbul/Balıkesir
Tarih: 21.06.2007 - 21:55 Mesaj konusu:
CABAL demiş ki:
ben ne tehlikeler atlattım allaha şükret namaz kıl oruç tut allah istedimi öldürmüyo
Ani cabal haklı,namaz kıl,oruç tut hatta senle cuma namazlarına gidelim bide teyzemler dualara fln gidiolar ona gidersin 1 tane de başörtüsü ayarlarız ohh miss...hehe _________________ Yukarıda yazılanlar tamamiyle sanal ürünüdür...
ben ne tehlikeler atlattım allaha şükret namaz kıl oruç tut allah istedimi öldürmüyo
Ani cabal haklı,namaz kıl,oruç tut hatta senle cuma namazlarına gidelim bide teyzemler dualara fln gidiolar ona gidersin 1 tane de başörtüsü ayarlarız ohh miss...hehe
İnsan hacı olmaz gitmekle Mekke'ye,
eşşek adam olmaz taş taşımakla tekkeye,
insanın kalbi güzel olsun.
Tarih: 21.06.2007 - 23:24 Mesaj konusu:
Alıntı:
sanırım bu tarih, 2.şansımı kazandığım tarihti.. ölümden döndüğüm, hayatımın bağışlandığı ve hayata yeniden başlamam için bir şans daha verildiği tarihti..
Sevgili Ani,
Ne kadar katı bir bilimsellikle yaklaşırsam yaklaşayım hayata, açıklayamayacağım çok ilginç olaylar yaşadım.
Bazı şeyler vardır ki ancak inanç ile açıklanabilir, aksi mümkün değildir ne yazık ki. Benim gibi pozitivist ve salt mantık çalıştıran bir insan bile bazı şeylerde açıklama yapmakta zorlanıyorsa bir gerçek payı vardır bu işte.
Ben -itiraf etmek acı bile olsa- kadere inanıyorum. Semavi dinler bile bunu anlatır zaten. Emin ol, alacak nefesimiz bittiği zaman ne kadar tedbir alırsak alalım gideceğiz öteki tarafa. Ama kaderimizde yoksa 300 km/h ile bir yere patlar, sapasağlam kalkarız. Çok fazla örnek gördüm, duydum, ne kadar gururlu olursan ol, bazı şeyleri açıklayamıyorsun. İşt eo noktada inanç devreye giriyor.
Diyeceğim şey klasiktir, klişedir ama doğrudur: Önce eşeğini sağlam kazığa bağla, sonra tevekkül et.
Hayat böyle de kelek bişi işte. Doğru olanı yap ve inancını yitirme. Hepsi bu.
Allah hepimizin bahtını açık, kaderini güzel kılsın inşallah. _________________ Honda CBR 1100XX Super Blackbird
ben hep soyle yasadim
dustum kalktim olumden dondum 1-2 kere ciddiydi yani ama
hep ders almayi bildim isaret felan kafama takmadim sorglamadim
bence sende sorgulama yanlis olan bazi seyler wardir yoksa sanssizlikla alakasi oldugunu sanmiorum KEndi hayatim icin konustum
by by
Kayıt: Apr 26, 2005 Mesajlar: 1501 Nereden: İstanbul'da heryerden-ANY 21
Tarih: 22.06.2007 - 21:16 Mesaj konusu:
blt69 evet önemli olan insanın kalbinin güzelliğidir. hangi inançtan olduğunun bir önemi yoktur.böyle düşünen insanların olması ne güzel..
XANDROS mete, inan ben de kadere inanmaya başladım. yani insanlar bana 'artık motora binmesin değil mi?' diyorlar. ama bilmiyorlar ki motora binmeyen insan da kaza geçirebiliyor, yolda yürürken bacağını kırabiliyor, ya da bindikleri arablrının frenleri boşalabiliyor..
hastanede yatarken ne hastalarla tanıştım.. bilek güreşi yaparken bileğini dağıtanlar, bisikletle takla atanlar, freni patlayıp yokuşta takla atan arabadan sağ kurtulanlar..
artık diyorum ki bir şeyin olacağı varsa oluyor.. dediğin gibi biz eşeğimizi sağlam kazığa bağlayalım da, gerisi kader.. _________________
ANY 21
Tarih: 22.06.2007 - 21:38 Mesaj konusu:
anicik, insanların hep hayatlarında donus noktaları oldugu soylenırdı.sanırım senınkınler sen yasadın kaderımız belırlı bır yolda cızılmıs ve hayat devam edıyor umarım bır daha yasamazsın. _________________ 07 Yamaha Yzf R6
08 Yamaha Cygnus RS
Forever YAmaHA..
hersey gelmiş geçmiş any. ömrünün huzurlu mutlu saglık ve sıhhat içinde geçmesini dilerim senin adına :md:motor:any _________________ bedenler bakire olmuş önemi yogh ! beyinler fahişe olmasın...
anicik, geçen sene ekim ayında geçirdiğim kazaya rağmen hala sol elimden fizik tedavi görüyorum,artık race motora binme diyorlar,ama maddi sıkıntım olmasına rağmen kazalıda olsa bir motor alıp toplatmamda geçen zaman bile tesellidir benim için,
bu andan sonra tarzımda bir değişiklik düşüne bilirim ama motor hayatımdan asla,
diyeceğim odurki,yaşadığın tecrübeyi bizimle paylaştığın için sağol ama motordan vazgeçme gibi geçici bir hevese kapılma, bir gün mutlaka geri dönüp boşa geçen zamana acırsın,
(tecrübeyle sabittir) selamlar.
Kayıt: Nov 24, 2006 Mesajlar: 5275 Nereden: united states of KONYA
Tarih: 23.06.2007 - 01:48 Mesaj konusu:
inşallah bundan sonra hayatın mutlu saglıklı ve motorla gecer ..insanız ne zaman basımıza ne geleceği belli olmuyor... allah daha beterinden saklasın.. _________________
Tarih: 23.06.2007 - 02:05 Mesaj konusu:
hondabros demiş ki:
acısıyla,tatlısıyla hayat her zaman güzel.bugün bu mesajı yazabiliyorsan demektir ki çok şanslısın.geçirdiğin onca olaydan ve özellikle son kazadan sonra şükredip yola devam etmelisin.
Çok Doğru Bundan Sonra Hayatında Geçmişteki Kötü Olayları Bir Yana Bırakıp Önündeki Güzel Olaylara Bakıcaksın.. Geçmişte Yaşadığın Kötü Olayları Düşündüğün Sürece İleriye Korarak Bakıyosunn... Seni Kısa Sürede Olsa Tanımak Güzeldi Ve Çok İyi Ve Şeker Bİrisin Mutluluğun En Güzelini Hak Ediyosun.. Dileğim bundan Sonraki Hayatınıın Kazasız Belasız Ve Yüzünün Hep Gülmesi...SEn Bunun En İyisini Hak Ediyosunnn... _________________ ÖLÜMSE BEDENİNİ TRİBÜNLERDEN AYIRAN RUHUN KALIR YANIMIZDA KAF SİN KAF DİYE HAYKIRANN.......
blt69 evet önemli olan insanın kalbinin güzelliğidir. hangi inançtan olduğunun bir önemi yoktur.böyle düşünen insanların olması ne güzel..
bunu düşünebilmek güzel. Ama güzel olan asıl şey kaybettiklerimizide bilmbenimde tarihlerle aram iridir.
Recep ayında doğmuşum öne adım Recep. Bababm Atatürk Ölünce dünyay gelmiş. 11 Eylül akşamı 1980 de vefat etti trafik kazası ve o gece 12 Eylül oldu.
25 Ekim doğumluyum. Erzurumun plakası 25. Askerlik dahil 25 yrimden vuruldum.
Ve o insan ah o insan onunla olan her saniyenin mutlaka bir değeri vardı.
Ama asıl tarih 25 Ekim 2006 Kick off şampiyonası ve 25 Temmuz 2007 de katılacağım yeni turnuva.
Ve dünya tatlısı bir insanla tanıştığım günde 25.
Ne dersiniz.
EVet tarihler ama asıl önemli olan değer yürekteki tarihler
sağılıcakla kalın.
Anicik tekrar geçmiş olsun ve baş sağlığı dileğine bende tekrar katılıyorum. _________________ yerdelen (sevgi dünyadaki anlamy olan tek olgudur. Yeterki sevmeyi bilelim)
Kayıt: Feb 20, 2005 Mesajlar: 720 Nereden: sydney Australia
Tarih: 23.06.2007 - 19:51 Mesaj konusu:
Anicik, bunlan gecmis olsun diyelim.
Hayat iste boyle kardesim, bazem kaybederiz, bazem kazaniriniz, Allaha kalmis birsey.
Kazalar her zaman olur, ister motorda, iste arabada, ister yoldan gecerken, buna bosuna kaza denilmez, cunku kaza gelecem demez, gelir.
Bu aci hatiralari unut demek kolay biliyorum, bu yuzden demiyecem cunku bunlara ancak zaman caaresini bulur. Bende senin gibi buyuk kazalar gecirdim, tek bir iki sefer degil, omuzum ve kalca demir ve vida dolu, ayagimi uc kez kirdim, hepsi sirf motor ustunde, ve haalen garajda uc motorum beni bekliyor, inan bu gunler bu aci hatiralar gecer ama ancak zamanlan.
Kazani ilk okuduguma sirf ben , her gez uzulmustu, seni aramizda geri gormek, cok guzel oldu.
Yine Gecmis olsun diyorum.
not, eger turkceme alisamadinsa, benim sucum degil, bilmis ol
ANİ'cik seni Çanakkale gezisinde tanıdım deli dolu bişeydin adını koyamadım. Sonrası kaza haberin geldi üzüldüm hemde çok üzüldüm kamilh07 ve çetik Ahmet aracılığı ile bilgi aldım hep senden izledim nekahat dönemini . ve seni çok görmesemde konuşmasamda göz ucu ile hep takip ettim neden mi? basit ,deli doluluğunu cesaretini ve özgüvenini daha doğrusu hayata karşı duruşunu çok sevdim ve hep bunu( senin bir resmin var topiklerde hayranlıkla baktığım )barbarostan aşağı titanik inişi şeklinde, işte hayata öyle atıldığını haya hep l ettim. Kısaca seni az gördüm ama öz gördüm bence.SEVGİİLEKALo sevgininin bir kısmını da bana ayır ,diğer seni sevenlerinle birlikte _________________ Mondial 250 MCT 34 ZMU 17(sattım gitti)
Hyosung 250 Comet 34 ZNA 65 (onu da sattım gitti)
Hyosung gv 650 Aquila (onu da sattım gitti)
Sadece TABANVAY
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız