Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Yeni motorumla ilk gezim (YBR 250)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Yeni motorumla ilk gezim (YBR 250)

Yeni motorumla ilk gezim (YBR 250)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
iboo__27
Üye
Üye

MesajTarih: 22.06.2007 - 08:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

elinize ayağınıza sağlık abi gezilerin sonunda bi arkadasımda dediği gibi denize kuma mangala ulaşmak güzel allah yarıda koymasın ittirmesin Gülümsüyorum bu arada motor güzelmiş abi güle güle kullan kullan da honda twister daha bi karizma bence ybr ye göre Göz kırpıyorum
Başa dön
iboo__27 Çevrimdışı iboo__27 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
On7_li
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ÇanFrancisco

MesajTarih: 22.06.2007 - 09:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok güzel bir gezi olmuş. Fotoğraflar için teşekkürler. Allah mutluluğunuzu bozmasın Gülümsüyorum

Arbeit Macht Frei
Başa dön
On7_li Çevrimdışı On7_li Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
asfalt perisi
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 22.06.2007 - 09:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

beyazs, hayırlı olsun
size kırmızı çok yakışıyor hehe.
allah daha nice uzun yollar gitmenizi nasip etsin kasksız asla yola cıkmayın
Başa dön
asfalt perisi Çevrimdışı asfalt perisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
hadoken
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 22.06.2007 - 10:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok güzelmiş yeni YBR250 güle güle kullan , kazasız belasız.
Başa dön
hadoken Çevrimdışı hadoken Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
red_line23
Üye
Üye

Nereden: elazığ

MesajTarih: 22.06.2007 - 11:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

en kötü gününüz böyle olsun.bu arada yeni makina hayırlı olsun.
Başa dön
red_line23 Çevrimdışı red_line23 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Redlineee
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kocaeli

MesajTarih: 22.06.2007 - 11:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum ..sağlam yol yapmışsın wede keifli..bu arada motorun hayırlı olsun..allah kaza bela wermesin
Nightmare91
Üye
Üye

MesajTarih: 22.06.2007 - 12:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

GÜLE GÜLE KULLAN ALAH KAZA BELA VERMESIN AMA BENCE CBF 250 ALSAYDIN DAHA İİYDİ ÇÜNKÜ DAHA GÜSEL DURUO NEYSE GÜLE GÜLE KULLAN
Başa dön
Nightmare91 Çevrimdışı Nightmare91 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
zxrbekir
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA M.D A RH (+)

MesajTarih: 22.06.2007 - 14:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yeni motorun hayırlı olsun allah kaza bela vermesin paylaşımın için teşekkürler gaz kesmek yok devam wowww Çok gülüyorum
Başa dön
zxrbekir Çevrimdışı zxrbekir Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
bilal_R6
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: kocaeli

MesajTarih: 22.06.2007 - 14:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

süperrr hayırlıı olsunnn Dans
HiRi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: TuRKeY BuRsA CitY

MesajTarih: 22.06.2007 - 14:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben bu topici başka sitedede gordum sanki aynı resimleri... herneyse guzel yerlere gitmişsin yenı motorum hayırlı olsun Bravo
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: Gaziantep/ Nizip

MesajTarih: 22.06.2007 - 14:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ggüzel bi gezi olmuş ellerinize sağlık
Başa dön
REDEYED Çevrimdışı REDEYED Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
RIZA_ERDEM
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa/Demirci

MesajTarih: 22.06.2007 - 15:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok güzel bi gezi olmuş ayrıca ybr 250 de çok hoş duruyor Allah kazasız belasız nice geziler nasip eylesin...

Shadow Rider...
Başa dön
RIZA_ERDEM Çevrimdışı RIZA_ERDEM Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
OnurKaraca
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: HAYAL ETTIGIN YERDEN..!!!

MesajTarih: 22.06.2007 - 15:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlısı olsun kardes super gezı olmus Alkışlıyorum Alkışlıyorum

onurkaraca19@hotmail.com
Başa dön
OnurKaraca Çevrimdışı OnurKaraca Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
gemlikli
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: gemlik

MesajTarih: 24.06.2007 - 09:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel bir gezi olmuş nice gezilere deponuz dolu yolunuz açık olsun :-)ayıptır sorması mekan neresi Çok gülüyorum güzelmiş
Başa dön
gemlikli Çevrimdışı gemlikli Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
sercenk
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: elazig

MesajTarih: 24.06.2007 - 09:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

paylaşım için teşekkürler kazasız belasız nice geziler dilerim
sercenk Çevrimdışı sercenk Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
3. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal