Merhaba arkadaşlar bende ünyeliyim. pek fazla mesafe yoq aramızda şuanda öğrenciliğim dolayısıyla manisadayım ama temmuzdan sonra bende gezilerinize katılabilirim... _________________ 97 gsxr 750
Ben de Samsun Yeşilırmak Edaş dayım. Askerlik yapan bir arkadaşımız var.bestamik19, Haberin olsun.
bildiğim kadarıyla samsunda alay komutanının habercisi imzalı bir arkadaşımız var. ona pm gönderdim, hafta sonu falan çarşı izinlerinde gelirse benim o tarafa doğru onunlada tanışacağız inşallah.
moto-girl, Kızım senden kurtuluş yokmu İstanbuldan ayrıldım dedim kurtulduk çenesinden bu seferde Samsun topiğinemi geldin hehehe
SGOR, Bafra bana 80Km be Samsun merkezdeyim hehehe ama gideriz Rayhana 1 tabiki bana ulaşırsa cepten
mucit, düşündüğün için sağolda bestamik19, Jandarma değil dolayısı ile bana fazla yardımı dokunmaz.. Ayrıca yardımlık bir hâlim yok şuan neyseki hehe.. Fakat biz bestamik19, ile oturup askerlik üstüne tartışıcaz epey bi hehehe
bestamik19, 10 dakikaya hastanedeyim :P _________________ O Artık Bir "Türkiye Motorsiklet Federasyonu MotorDelisi Spor Klübü Onursal Üyesi"
bugün sağolsun levent kardeşim ziyarete geldi beni. görevli asker geldi "motor delisinden ziyaretinize gelen var" deyince aklıma samsunda vatani görevini yapan asker arkaşımız Levent (snooTy)geldi ve ilginç bir tanışma oldu, içtiğimiz sallama çaylara müteakip kalkmak zorunda kaldık ama inşallah bu pazar uzun uzadıya görüşeceğiz onunla tabiki beni cart diye nöbet veya mesai gibi şeylerle meşgul etmezlerse.
Tarih: 21.06.2007 - 12:16 Mesaj konusu:
bestamik19, Yaw Hüseyin "Müteakip, ivedi" ve türevi şeyler yazma Heheheh kötü oluyorum :P
Şaka 1 yanada saygıdeğer KOMUTANIM Astsb. Hüseyin abimizle çok ciddi bir buluşma yaptık Tartışma konumuz tabikide motorlardı Yanımızdaki Bşçvş garibim Fransız kaldı öyle bakıyor bize.. "Ne konuşuyo lan bunlar" der gibi _________________ O Artık Bir "Türkiye Motorsiklet Federasyonu MotorDelisi Spor Klübü Onursal Üyesi"
samsun alay komutanının eski habercisi LEVEND ile msn de konuşurken taşınması gereken 260 ton kömürden bahsedince, taşımaya beni de çağıracak diye korktum. dün sabahtan bugün sabaha kadar nizamiye nöbetinin ardından ne olur halim. töbe .
nerden nereye değil mi? rahatlık battımı kardeşim otur makamında gelen telefonları yanıtla, üç beş sefer yanıan git tamam. ya şimdi, yok şurda 260 ton kömür var yok burada çöpler alıncak. sen artık KENDİM ETTİM KENDİM BULDUM diye başla.
Tarih: 24.06.2007 - 11:10 Mesaj konusu:
bestamik19, deme yaw Zevkli oluyo alt devreler kömür taşırken başlarında durmak _________________ O Artık Bir "Türkiye Motorsiklet Federasyonu MotorDelisi Spor Klübü Onursal Üyesi"
Kayıt: Apr 26, 2004 Mesajlar: 172 Nereden: istanbul harbiye- Samsun
Tarih: 24.06.2007 - 11:13 Mesaj konusu:
bende Samsunluyum 600rr ım var ama bende kutsal göreve başladım daha 1 ay oldu.Isparta sıhıye cavuş bekleyın 14 aycıgım kaldı,sonra tam gaz gezeriz _________________ Y?in ?yrakly?yny ??renmeden, Ustaly?yna soyunma...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız