Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Samsunlu MD ci arkadaşlar

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Samsunlu MD ci arkadaşlar

Samsunlu MD ci arkadaşlar
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
capodelcapo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 13.06.2007 - 10:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bencede arkadaşlar akrepkral, dedigi mantıklı öyle yaparsanız daha iyi olur kanımca Bravo
Başa dön
capodelcapo Çevrimdışı capodelcapo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
bestamik19
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: SAMSUN

MesajTarih: 13.06.2007 - 10:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mesleğim dolayısıyla hafta sonlarını planlama gibi şansım olamdığından anca denk gelirse sizlerle gezilere katılmayı can-- gönülden isterim.

samsun'lu md Ciler ne iş yaparlar;

çarşıda pazarda, iş yerinde tanışırdık bari,

benden başlıyayım, esentepe kışlasına veya askeri hastaneye yolu düşen olursa beklerim. astsubay olarak görev yapıyorum. hadi buyurun sizler le devam.
Başa dön
bestamik19 Çevrimdışı bestamik19 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
mucit
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Samsun

MesajTarih: 13.06.2007 - 15:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben de Samsun Yeşilırmak Edaş dayım. Askerlik yapan bir arkadaşımız var.bestamik19, Haberin olsun.
Başa dön
mucit Çevrimdışı mucit Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
batuhan55
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: ladik/SAMSUN

MesajTarih: 13.06.2007 - 15:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende samsunluyum ama motorum küçük kymco ck 125 ama buralara yolunuz düşerse misafir ederim
poyraz55
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ANKARA

MesajTarih: 13.06.2007 - 16:10    Mesaj konusu: slmmmmm arkadaşlar Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

slm arkadaşlar ben orhan bende samsunlu md ciyim arkadaşın dedigi gibi bir buluşalım gezelim bir gün düşmezse birgün düşer işimizk.i.b grş
Başa dön
poyraz55 Çevrimdışı poyraz55 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
birister
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Manisa

MesajTarih: 13.06.2007 - 16:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Merhaba arkadaşlar bende ünyeliyim. pek fazla mesafe yoq aramızda şuanda öğrenciliğim dolayısıyla manisadayım ama temmuzdan sonra bende gezilerinize katılabilirim...
bestamik19
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 13.06.2007 - 18:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mucit demiş ki:
Ben de Samsun Yeşilırmak Edaş dayım. Askerlik yapan bir arkadaşımız var.bestamik19, Haberin olsun.

bildiğim kadarıyla samsunda alay komutanının habercisi imzalı bir arkadaşımız var. ona pm gönderdim, hafta sonu falan çarşı izinlerinde gelirse benim o tarafa doğru onunlada tanışacağız inşallah.
Başa dön
bestamik19 Çevrimdışı bestamik19 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
TKTKR
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: MOTORUN OLDU?U HER YERDEN

MesajTarih: 13.06.2007 - 18:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

poyraz55, ilkbaş h.g kardeş!

Başa dön
TKTKR Çevrimdışı TKTKR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
fzrafer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İSTANBUL

MesajTarih: 13.06.2007 - 18:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende samsunluyum ama ıstanbulda oturuyorum bu ay sonu samsundayım motorumla Gülümsüyorum

Başa dön
fzrafer Çevrimdışı fzrafer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
SnooTy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 16.06.2007 - 13:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Walla haftasonları çarşıdayımda birileri msn yada tel eklerse görüşebilirim Gülümsüyorum

Msn : L.karpat@Gmail.com
Tel : 0536 672 15 96

Son Mesajdan 95 saat 23 dakika sonra eklendi:

moto-girl, Kızım senden kurtuluş yokmu Çok gülüyorum İstanbuldan ayrıldım dedim kurtulduk çenesinden bu seferde Samsun topiğinemi geldin hehehe Çok gülüyorum

SGOR, Bafra bana 80Km be Çok gülüyorum Samsun merkezdeyim hehehe ama gideriz Rayhana 1 tabiki bana ulaşırsa cepten Gülümsüyorum

mucit, düşündüğün için sağolda bestamik19, Jandarma değil dolayısı ile bana fazla yardımı dokunmaz.. Ayrıca yardımlık bir hâlim yok şuan neyseki hehe.. Fakat biz bestamik19, ile oturup askerlik üstüne tartışıcaz epey bi hehehe Gülümsüyorum

bestamik19, 10 dakikaya hastanedeyim :P
bestamik19
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 20.06.2007 - 17:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bugün sağolsun levent kardeşim ziyarete geldi beni. görevli asker geldi "motor delisinden ziyaretinize gelen var" deyince aklıma samsunda vatani görevini yapan asker arkaşımız Levent (snooTy)geldi ve ilginç bir tanışma oldu, içtiğimiz sallama çaylara müteakip kalkmak zorunda kaldık ama inşallah bu pazar uzun uzadıya görüşeceğiz onunla tabiki beni cart diye nöbet veya mesai gibi şeylerle meşgul etmezlerse.
Başa dön
SnooTy
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 21.06.2007 - 12:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bestamik19, Yaw Hüseyin "Müteakip, ivedi" ve türevi şeyler yazma Çok gülüyorum Heheheh kötü oluyorum :P

Şaka 1 yanada saygıdeğer KOMUTANIM Astsb. Hüseyin abimizle çok ciddi bir buluşma yaptık Gülümsüyorum Tartışma konumuz tabikide motorlardı Çok gülüyorum Yanımızdaki Bşçvş garibim Fransız kaldı öyle bakıyor bize.. "Ne konuşuyo lan bunlar" der gibi Gülümsüyorum
bestamik19
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 24.06.2007 - 11:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

samsun alay komutanının eski Gülümsüyorum habercisi LEVEND ile msn de konuşurken taşınması gereken 260 ton kömürden bahsedince, taşımaya beni de çağıracak diye korktum. dün sabahtan bugün sabaha kadar nizamiye nöbetinin ardından ne olur halim. töbe .
nerden nereye değil mi? rahatlık battımı kardeşim otur makamında gelen telefonları yanıtla, üç beş sefer yanıan git tamam. ya şimdi, yok şurda 260 ton kömür var yok burada çöpler alıncak. sen artık KENDİM ETTİM KENDİM BULDUM diye başla. Gülümsüyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum
Başa dön
SnooTy
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 24.06.2007 - 11:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bestamik19, deme yaw Gülümsüyorum Zevkli oluyo alt devreler kömür taşırken başlarında durmak Çok gülüyorum
SpeedSrad
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul harbiye- Samsun

MesajTarih: 24.06.2007 - 11:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende Samsunluyum 600rr ım var ama bende kutsal göreve başladım daha 1 ay oldu.Isparta sıhıye cavuş bekleyın 14 aycıgım kaldı,sonra tam gaz gezeriz
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki
2. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.20 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal