Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Motosikletiyle bariyerlere çarpan gazeteci hayatını kaybetti

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Motosikletiyle bariyerlere çarpan gazeteci hayatını kaybetti

Motosikletiyle bariyerlere çarpan gazeteci hayatını kaybetti
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
ltf_by507
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: ADANA

MesajTarih: 25.06.2007 - 08:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah rahmet eylesin...ailesine başsağlığı diliorum..

Başa dön
ltf_by507 Çevrimdışı ltf_by507 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
KAWAKARTAL
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ISTANBUL/ADADOLU YAKASI

MesajTarih: 25.06.2007 - 09:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah rahmet eylesin,
Allah geride kalanlara sabır versin Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum
serapz
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 25.06.2007 - 09:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kelımelerın düğümlendiği an...ne söylenebilir ki....nur içinde yatsın
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: MERSIN

MesajTarih: 25.06.2007 - 09:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah rahmet eylesin.Bizler nekadar dikkat edersek edelim tarafikteki diğer sürücüler bizleri hiçe sayıyor.Bu yüzdende motor sürücüleri kendi yöntemlerini geliştiriyorlar.Bu yöntemlerde alışkanlık haline geliyor ve kuraldışı bir kullanımla karayollarında seyrediyoruz.Biraz saygı ve dikkatle bazı sorunlar ortadan kalkabilir diye düşünüyorum.
Başa dön
vampir Çevrimdışı vampir Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
robroy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir-karşıyaka

MesajTarih: 25.06.2007 - 09:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bugün marmoku konuşmalıydık. ne kadar güzel geçtiğinden bahsetmeliydik. Ama kaza topikleriyle haftaya başladık. Allah rahmet eylesin. Sadece arkalarından bunları söyleyebiliyoruz. Halbuki yüzlerine söyleyebileceğimiz çok şey olmalıydı Üzgünüm
RRBODRUM
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BODRUM

MesajTarih: 25.06.2007 - 09:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah rahmet eylesin
OnurKaraca
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: HAYAL ETTIGIN YERDEN..!!!

MesajTarih: 25.06.2007 - 09:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah rahmet eylesın Üzgünüm

onurkaraca19@hotmail.com
Başa dön
OnurKaraca şimdi Çevrimiçi OnurKaraca Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Sertac_Cagdas
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kuşadası/İstanbul

MesajTarih: 25.06.2007 - 10:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah rahmet eylesin... Ben bu sabah gazeteden okuyunca öğrendim kazayı. Allah yakınlarına sabır versin...

www.kusadasiriders.com
Başa dön
Sertac_Cagdas Çevrimdışı Sertac_Cagdas Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
deliemin
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 25.06.2007 - 10:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah rahmet eylesin..... Üzgünüm

eminatar@hotmail.com
Başa dön
deliemin şimdi Çevrimiçi deliemin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
EkremSen
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 25.06.2007 - 10:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah rahmet eylesin...
alexis0635
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANKARA

MesajTarih: 25.06.2007 - 10:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah rahmet eylesin...
Başa dön
alexis0635 Çevrimdışı alexis0635 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
transam
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: samsun

MesajTarih: 25.06.2007 - 11:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah rahmet eylesin Üzgünüm
Başa dön
transam Çevrimdışı transam Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
bilal_R6
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: kocaeli

MesajTarih: 25.06.2007 - 11:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah rahmet eylesin diğer motorcu arkadaşlarada uzun ömürler versin arkadaşlarım dostlarım kardeşlerim abilerimm nolurr İyi fikir Ağlıyorum Ağlıyorum
Batuuu
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 25.06.2007 - 11:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ALLAH Rahmet Eylesin... Üzgünüm

"Doğruların gözle görülmeyen orduları vardır"..
Başa dön
Batuuu Çevrimdışı Batuuu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
omerbop
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 25.06.2007 - 11:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah rahmet eylesin ailesine sabır versin Ağlıyorum İstemiyorum
Başa dön
omerbop Çevrimdışı omerbop Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki
3. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal