Tarih: 22.06.2007 - 21:59 Mesaj konusu:
waalla bölee nası desem güzel bişe motoruun elbisesii desek yeterlii yukarda belirtildiği gibi _________________ beğenip beğenmeye bilirsin, bunu bana belirtmk zornda deilsin, bugun varsın yarın yoksun, fazla düşünme kaybolursn...
"bana gel kardeşim motorunu yaparım!!!honda servisi"
ve burada karenajı soruyorsun. Yorum yok. No comment.
soylenecek laf yok artık.... _________________ Sehitlerim Gazilerim emin olsun! Kavgamiz Son nefer Son nefes Son damla kana kadardir!
Kavgamiz MILLIYETÇI TÜRKIYEYE TURANA kadardir!TANRI TÜRK'Ü KORUSUN
YAzık ya harbi yazık ne tür adamlar gelip de yok organizatörlük yok moderatörlük istiyor gelip de Hakan Dinçer'den sora da gelip grenaj nedir arkadaslar var mıdır bileniniz die soru soruyor...Ben ce sen hane şu çin malı olmayan kanuni seyhan'ın var ya sat onu al bi 10mt2 tarla onu sürerek büyültmeye çalış...BElki ileride Alamanyaya kadar gidebilirsin büyüye büyüye _________________
Kayıt: Oct 22, 2006 Mesajlar: 526 Nereden: İst/Büyükçekmece
Tarih: 23.06.2007 - 21:02 Mesaj konusu:
arrda90,granaj aslında motorsikletin herhangi bir parcası değil,granaj arızalı araçları çekmek için kullanılan halattır bazen yolda kalan motorsikletleri'de çekmeye yarıyo bu yüzden motorlarla biraz alakalıdır
Kayıt: Dec 03, 2006 Mesajlar: 320 Nereden: Istanbul/Kozyatağı
Tarih: 25.06.2007 - 10:13 Mesaj konusu:
Yaaa aslında kimi topiclerde övünülüyor en çok üyeye sahip siteyiz falan diye bence ne kadar çok üyeye sahip olduğun değilde üyelerinin ne kadar aklı başında , konuşmayı, topic açmayı bilen insanlardan oluştuğu önemli.Az olsun öz olsun yaniiiii
Tarih: 25.06.2007 - 10:23 Mesaj konusu:
japonlar tarafından yeni geliştirilen bi sistemin adıdır
motorla saatte 300 km hızla giderken 5km karedeki hareketli bütün şeyleri sana uydudan iletir
kaskın camına veye motorun kadran kısmına monte edeceğin bi ekran vasıtasıyla bu sistemden yararlanabilirsin devgili dostum _________________ özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız