Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - beyler grenaj nedir?ne işe yarar?

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

beyler grenaj nedir?ne işe yarar?

beyler grenaj nedir?ne işe yarar?
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Aksesuar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
WarCer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa Merkez 05546228531

MesajTarih: 22.06.2007 - 21:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

freewing demiş ki:
http://www.motordelisi.com/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=49197#916585

arrda90, yukarıdaki topicde aynen şunu yazmışsın.

"bana gel kardeşim motorunu yaparım!!!honda servisi"

ve burada karenajı soruyorsun. Yorum yok. No comment.

Bir bayanı Gördü ondan Hava attı herelde Dans
Başa dön
WarCer Çevrimdışı WarCer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
leopoldo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara-Nazilli

MesajTarih: 22.06.2007 - 21:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aspirin gibi bişi,benzin deposuna atıyosun,o karıştıryo orayı,karenaj da ordan geliyo zaten,böylece motorun başını ağrıtmıyoo.

kel başa şimşir tarak böle soruyada böle cevap. Sinirlendim
leopoldo Çevrimdışı leopoldo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
bilal_R6
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: kocaeli

MesajTarih: 22.06.2007 - 21:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

waalla bölee nası desem güzel bişe Gülümsüyorum motoruun elbisesii desek yeterlii yukarda belirtildiği gibi Dans
shadow_wolf
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 22.06.2007 - 22:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arrda90, yaw git taş kır be kardeşim Sinirlendim
Başa dön
shadow_wolf Çevrimdışı shadow_wolf Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
honda_kawa
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 23.06.2007 - 19:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bir açıklama yapılmayacak!!!!!!

Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:

warcer kardeş çözmüş olayı Bravo
jason2901
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 23.06.2007 - 19:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ardacım grenaj gress yağı üzerinde motorla yapılan patinaj hareketidir.stunta girer.bknz wheelie,stoppie,grenaj... Gülümsüyorum

ayrıca daha önemli sorular bence arda.motor nedir.kaç tekerleklidir.ben kimim.sen kimsin.burası neresi.
ceday
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: bostancy istanbul

MesajTarih: 23.06.2007 - 19:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende kabzımanım baba meslegi
GSX-1300R
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KOCAELi

MesajTarih: 23.06.2007 - 20:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yeter ya bu nedir yaa Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim ben sana bi soru soruyım benzin nedir???? yok böyle bişe yaa
badboymad
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 23.06.2007 - 20:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

http://www.motordelisi.com/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=49197#916585

ve burada karenajı soruyorsun. Yorum yok. No comment. Göz kırpıyorum

soylenecek laf yok artık.... Öfkeliyim Beğenmedim Sinirlendim
badboymad Çevrimdışı badboymad Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ultraukala
Haber Editörü
Haber Editörü

Nereden: STNBL

MesajTarih: 23.06.2007 - 20:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

YAzık ya harbi yazık ne tür adamlar gelip de yok organizatörlük yok moderatörlük istiyor gelip de Hakan Dinçer'den sora da gelip grenaj nedir arkadaslar var mıdır bileniniz die soru soruyor...Ben ce sen hane şu çin malı olmayan kanuni seyhan'ın var ya sat onu al bi 10mt2 tarla onu sürerek büyültmeye çalış...BElki ileride Alamanyaya kadar gidebilirsin büyüye büyüye Beğenmedim Beğenmedim Beğenmedim

Akın FİDAN...
Başa dön
ultraukala Çevrimdışı ultraukala Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
iso600f
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İst/Büyükçekmece

MesajTarih: 23.06.2007 - 21:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arrda90,granaj aslında motorsikletin herhangi bir parcası değil,granaj arızalı araçları çekmek için kullanılan halattır bazen yolda kalan motorsikletleri'de çekmeye yarıyo bu yüzden motorlarla biraz alakalıdır OK
Başa dön
iso600f Çevrimdışı iso600f Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
erkill
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Rap City

MesajTarih: 25.06.2007 - 09:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

grenaj vites attırmak için kullanılan ufak mil Çok gülüyorum
Çok gülüyorumÇok gülüyorumÇok gülüyorumÇok gülüyorum
Başa dön
erkill Çevrimdışı erkill Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
jean48
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: DATÇA

MesajTarih: 25.06.2007 - 09:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

freewing demiş ki:

ve burada karenajı soruyorsun. Yorum yok. No comment.

freewing, Bravo Dil çıkarıyorum Delirdim

BMW F650
Başa dön
jean48 Çevrimdışı jean48 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sarpedon
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul/Kozyatağı

MesajTarih: 25.06.2007 - 10:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yaaa aslında kimi topiclerde övünülüyor en çok üyeye sahip siteyiz falan diye bence ne kadar çok üyeye sahip olduğun değilde üyelerinin ne kadar aklı başında , konuşmayı, topic açmayı bilen insanlardan oluştuğu önemli.Az olsun öz olsun yaniiiii
Başa dön
Sarpedon Çevrimdışı Sarpedon Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
proracing
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Kawasakistan

MesajTarih: 25.06.2007 - 10:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

japonlar tarafından yeni geliştirilen bi sistemin adıdır Çok gülüyorum
motorla saatte 300 km hızla giderken 5km karedeki hareketli bütün şeyleri sana uydudan iletir
kaskın camına veye motorun kadran kısmına monte edeceğin bi ekran vasıtasıyla bu sistemden yararlanabilirsin devgili dostum Çok gülüyorum

özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Başa dön
proracing Çevrimdışı proracing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Aksesuar Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
2. sayfa (Toplam 6 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal