Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - cine yolunda kaza haberi :VEFAT:

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

cine yolunda kaza haberi :VEFAT:

cine yolunda kaza haberi :VEFAT:
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
HalilRR
Site Admin
Site Admin

Nereden: ...:::iZMiR:::...

MesajTarih: 25.06.2007 - 17:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Cem yıllardır tanıdığım ve çok sevdiğim bir arkadaşım.

Cem le Cumartesi günü festival alanında karşılaştık ve ayak üstü şakalaşıp muhabbet ettik.Yeni aldığı motorundan da konuşup ayrıldık.

Pazar günüde çine ye varmadan önceki virajların sonuna doğru ambulance ve kalabalığı görünce durduk.Kim acaba diye bakınırken Cem kardeşim olduğunu görünce şok oldum. İyimisin diye sorduğumda kafasıyla iyi olduğunu ifade edercesine salladı.Görünüşte sağ bacağında ciddi yaralanma olduğu görünüyordu.Üst tarafta birşey olmaması bizi çok sevindirmişti.Müdahale yapılan yerde ciddi bir kan akmış gibi durmuyordu.

Öğrendikki iki motor dönüş yapıyorlarmış.Diğer arkadaşıda ambulance ile gidince motorunu Çine ye kadar Aziz Oran, Aydına kadarda Trendy götürdü.

Olay yerini incelediğimizde sağa sert olan virajda virajdan taştığı görünüyordu.Karşıdan gelen araca çarpacağını anlayınca da motoru düzeltip arabanın kendi gidişine göre solundan geçmeyi düşündü sanırım.Çünkü aracın sağ ön burnu hasarlıydı.Sağ bacağındaki ciddi hasarı bu darbeyle aldığı aracın hasarlı yerindeki kalıntılardan anlayabiliyorduk.

Zaten o darbeden sonrada muhtemelen motor artık iki teker üzerinde değildi.Önce trafik levhasına ve sonrada su kanalı arkasındaki duvara çarptıktan sonra kanalın içinde kalmıştı.

Neyseki sadece bacağı diye kendimizi teselli ederken ölüm haberini bildiren telefonla dünyam yıkıldı.Arkadaşlarıma ölüm haberini verirken yutkunuyor ve konuşamıyordum.

Bugünde Karabağlar mezarlığında sevdikleri ile birlikte son yolculuğuna uğurladık.Hala inanmak çok zor.Gerçek değilmiş gibi hissediyorum.

Allah rahmet eylesin diyor yakınlarına sabır diliyorum.

Lütfen ama lütfen arkadaşlar.Daha dikkatli olalım.Zaten motora bindiğimiz anda başlı başına risk altındayız.

YETER BU YOLA VERDİĞİMİZ KURBANLAR. Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum
HalilRR Çevrimdışı HalilRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
ciko35
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir (almanya)

MesajTarih: 25.06.2007 - 18:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah rahmet eylesin geride kalanlarına sabırlar
Başa dön
ciko35 Çevrimdışı ciko35 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
egerkagan
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 25.06.2007 - 18:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah rahmet eylesin, yine tanışmadığım bir arkadaş, yine yüreğim burkuldu. Mekanı cennet olsun...
Başa dön
egerkagan Çevrimdışı egerkagan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
mewlut_06
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 25.06.2007 - 18:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi bu aralar ne kadar çok kaza haberi okudum yaa.. allah rahmet eylesiin
Otuz Kupona Alımadı Bu Vatan
Başa dön
mewlut_06 Çevrimdışı mewlut_06 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
RRBODRUM
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BODRUM

MesajTarih: 25.06.2007 - 18:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah rahmet etsin........
freewing
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 25.06.2007 - 18:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Daha Marmok fotolarına sindire sindire bakıp, bir şeyler yazmayı düşünüyordum ki, bu acı haberle yıkıldım. Her şey bir anda ve kısa zamanda oluyor bu duyguyu yaşadığım için iyi biliyorum, insan inanmak istemiyor. Allah rahmet eylesin,toprağı bol,mekanı cennet olsun.

Başa dön
freewing Çevrimdışı freewing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
missgarfield
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: IzmirAlmanya

MesajTarih: 25.06.2007 - 19:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

rahmetli arkadasimizin resmi var mi acaba?
oz78tr
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 25.06.2007 - 19:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadasımızı kaybettik ama olay yerinde bulunan birisi olarak ailesinden öğrendiğim kadarı ile kan kaybından vefat etmiş madem cok fazla kan kaybı vardı neden biran önce hastaneye kaldırılmadı orda yapılan müdaheleler cok yavastı gördüğüm kadarıyla ve ambulans yaklasık 45 dk bekledi.

halilRR demiş ki:
Cem yıllardır tanıdığım ve çok sevdiğim bir arkadaşım.

Cem le Cumartesi günü festival alanında karşılaştık ve ayak üstü şakalaşıp muhabbet ettik.Yeni aldığı motorundan da konuşup ayrıldık.

Pazar günüde çine ye varmadan önceki virajların sonuna doğru ambulance ve kalabalığı görünce durduk.Kim acaba diye bakınırken Cem kardeşim olduğunu görünce şok oldum. İyimisin diye sorduğumda kafasıyla iyi olduğunu ifade edercesine salladı.Görünüşte sağ bacağında ciddi yaralanma olduğu görünüyordu.Üst tarafta birşey olmaması bizi çok sevindirmişti.Müdahale yapılan yerde ciddi bir kan akmış gibi durmuyordu.

Öğrendikki iki motor dönüş yapıyorlarmış.Diğer arkadaşıda ambulance ile gidince motorunu Çine ye kadar Aziz Oran, Aydına kadarda Trendy götürdü.

Olay yerini incelediğimizde sağa sert olan virajda virajdan taştığı görünüyordu.Karşıdan gelen araca çarpacağını anlayınca da motoru düzeltip arabanın kendi gidişine göre solundan geçmeyi düşündü sanırım.Çünkü aracın sağ ön burnu hasarlıydı.Sağ bacağındaki ciddi hasarı bu darbeyle aldığı aracın hasarlı yerindeki kalıntılardan anlayabiliyorduk.

Zaten o darbeden sonrada muhtemelen motor artık iki teker üzerinde değildi.Önce trafik levhasına ve sonrada su kanalı arkasındaki duvara çarptıktan sonra kanalın içinde kalmıştı.

Neyseki sadece bacağı diye kendimizi teselli ederken ölüm haberini bildiren telefonla dünyam yıkıldı.Arkadaşlarıma ölüm haberini verirken yutkunuyor ve konuşamıyordum.

Bugünde Karabağlar mezarlığında sevdikleri ile birlikte son yolculuğuna uğurladık.Hala inanmak çok zor.Gerçek değilmiş gibi hissediyorum.

Allah rahmet eylesin diyor yakınlarına sabır diliyorum.

Lütfen ama lütfen arkadaşlar.Daha dikkatli olalım.Zaten motora bindiğimiz anda başlı başına risk altındayız.

YETER BU YOLA VERDİĞİMİZ KURBANLAR. Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum
Başa dön
oz78tr Çevrimdışı oz78tr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ilkker
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 25.06.2007 - 19:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah rahmet eylesin
Başa dön
ilkker Çevrimdışı ilkker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
alexis0635
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANKARA

MesajTarih: 25.06.2007 - 20:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Anlatılanlara bakılırsa sanıyorum olay Çine baraj inşaatı için DSİ nin yaptığı yolda olmuş.Zemini çok iyi olmasına rağmen, her geçişimde yolun geometrik yapısında sanki bir sorun var diye düşünerek geçerim orayı.

Bir arkadaşımızı daha kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyorum.Allah rahmet eylesin.
Başa dön
alexis0635 Çevrimdışı alexis0635 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
yerdelen
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: denizli

MesajTarih: 25.06.2007 - 22:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah rahmet eylesin başımız sağ olsun canlar...
FcPro
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 25.06.2007 - 23:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Cem arkadaşımıza allah rahmet eylesin.. Kalanlara sabır ve dikkat diliyorum.. Böylesi basit hatalarda değerli canları vermek üzücü..
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 25.06.2007 - 23:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

alexis0635, yolda hiçbir kusur yok,
asvalt 1. kalite..
eger kaza marmaris virajlarında olsaydı sen haklıydın çünkü yoldaki asvalt ve virajların yapısı çok tehlikeli..
ama kazanın oldu yerde yol hatası yok..
sürücü hatasından kaynaklanan bir kaza..
motosiklet çok hızlı viraja giriyor ve karşı şeride geçiyor,
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: DATÇA

MesajTarih: 25.06.2007 - 23:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah rahmet eylesin kardeşimize yakınlarınada baş sağlığı diliyorum çok üzüldüm ya Üzgünüm
Başa dön
samiakkin Çevrimdışı samiakkin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
WarCer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa Merkez 05546228531

MesajTarih: 25.06.2007 - 23:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

offff yeni okudum allah mekanini cennet etsin
Başa dön
WarCer Çevrimdışı WarCer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki
6. sayfa (Toplam 9 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal