Kayıt: Mar 21, 2005 Mesajlar: 7063 Nereden: ...:::iZMiR:::...
Tarih: 25.06.2007 - 17:56 Mesaj konusu:
Cem yıllardır tanıdığım ve çok sevdiğim bir arkadaşım.
Cem le Cumartesi günü festival alanında karşılaştık ve ayak üstü şakalaşıp muhabbet ettik.Yeni aldığı motorundan da konuşup ayrıldık.
Pazar günüde çine ye varmadan önceki virajların sonuna doğru ambulance ve kalabalığı görünce durduk.Kim acaba diye bakınırken Cem kardeşim olduğunu görünce şok oldum. İyimisin diye sorduğumda kafasıyla iyi olduğunu ifade edercesine salladı.Görünüşte sağ bacağında ciddi yaralanma olduğu görünüyordu.Üst tarafta birşey olmaması bizi çok sevindirmişti.Müdahale yapılan yerde ciddi bir kan akmış gibi durmuyordu.
Öğrendikki iki motor dönüş yapıyorlarmış.Diğer arkadaşıda ambulance ile gidince motorunu Çine ye kadar Aziz Oran, Aydına kadarda Trendy götürdü.
Olay yerini incelediğimizde sağa sert olan virajda virajdan taştığı görünüyordu.Karşıdan gelen araca çarpacağını anlayınca da motoru düzeltip arabanın kendi gidişine göre solundan geçmeyi düşündü sanırım.Çünkü aracın sağ ön burnu hasarlıydı.Sağ bacağındaki ciddi hasarı bu darbeyle aldığı aracın hasarlı yerindeki kalıntılardan anlayabiliyorduk.
Zaten o darbeden sonrada muhtemelen motor artık iki teker üzerinde değildi.Önce trafik levhasına ve sonrada su kanalı arkasındaki duvara çarptıktan sonra kanalın içinde kalmıştı.
Neyseki sadece bacağı diye kendimizi teselli ederken ölüm haberini bildiren telefonla dünyam yıkıldı.Arkadaşlarıma ölüm haberini verirken yutkunuyor ve konuşamıyordum.
Bugünde Karabağlar mezarlığında sevdikleri ile birlikte son yolculuğuna uğurladık.Hala inanmak çok zor.Gerçek değilmiş gibi hissediyorum.
Allah rahmet eylesin diyor yakınlarına sabır diliyorum.
Lütfen ama lütfen arkadaşlar.Daha dikkatli olalım.Zaten motora bindiğimiz anda başlı başına risk altındayız.
YETER BU YOLA VERDİĞİMİZ KURBANLAR. _________________ Halil Akkaşoğlu 16 nisan halilakkasoglu@hotmail.com
[img]http://img395.imageshack.us/img395/7806/44522774ap3.gif[/img]
Tarih: 25.06.2007 - 18:03 Mesaj konusu:
abi bu aralar ne kadar çok kaza haberi okudum yaa.. allah rahmet eylesiin _________________ Bir Gece Ansızın.. 81 Düzce, 82 Musul, 83 Kerkük...
-----------------------------------------
Uyan Türk Evladı Uyuma Uyan
Otuz Kupona Alımadı Bu Vatan
Daha Marmok fotolarına sindire sindire bakıp, bir şeyler yazmayı düşünüyordum ki, bu acı haberle yıkıldım. Her şey bir anda ve kısa zamanda oluyor bu duyguyu yaşadığım için iyi biliyorum, insan inanmak istemiyor. Allah rahmet eylesin,toprağı bol,mekanı cennet olsun. _________________ There is no avoiding war it can only advantage of your enemy...
Arkadasımızı kaybettik ama olay yerinde bulunan birisi olarak ailesinden öğrendiğim kadarı ile kan kaybından vefat etmiş madem cok fazla kan kaybı vardı neden biran önce hastaneye kaldırılmadı orda yapılan müdaheleler cok yavastı gördüğüm kadarıyla ve ambulans yaklasık 45 dk bekledi.
halilRR demiş ki:
Cem yıllardır tanıdığım ve çok sevdiğim bir arkadaşım.
Cem le Cumartesi günü festival alanında karşılaştık ve ayak üstü şakalaşıp muhabbet ettik.Yeni aldığı motorundan da konuşup ayrıldık.
Pazar günüde çine ye varmadan önceki virajların sonuna doğru ambulance ve kalabalığı görünce durduk.Kim acaba diye bakınırken Cem kardeşim olduğunu görünce şok oldum. İyimisin diye sorduğumda kafasıyla iyi olduğunu ifade edercesine salladı.Görünüşte sağ bacağında ciddi yaralanma olduğu görünüyordu.Üst tarafta birşey olmaması bizi çok sevindirmişti.Müdahale yapılan yerde ciddi bir kan akmış gibi durmuyordu.
Öğrendikki iki motor dönüş yapıyorlarmış.Diğer arkadaşıda ambulance ile gidince motorunu Çine ye kadar Aziz Oran, Aydına kadarda Trendy götürdü.
Olay yerini incelediğimizde sağa sert olan virajda virajdan taştığı görünüyordu.Karşıdan gelen araca çarpacağını anlayınca da motoru düzeltip arabanın kendi gidişine göre solundan geçmeyi düşündü sanırım.Çünkü aracın sağ ön burnu hasarlıydı.Sağ bacağındaki ciddi hasarı bu darbeyle aldığı aracın hasarlı yerindeki kalıntılardan anlayabiliyorduk.
Zaten o darbeden sonrada muhtemelen motor artık iki teker üzerinde değildi.Önce trafik levhasına ve sonrada su kanalı arkasındaki duvara çarptıktan sonra kanalın içinde kalmıştı.
Neyseki sadece bacağı diye kendimizi teselli ederken ölüm haberini bildiren telefonla dünyam yıkıldı.Arkadaşlarıma ölüm haberini verirken yutkunuyor ve konuşamıyordum.
Bugünde Karabağlar mezarlığında sevdikleri ile birlikte son yolculuğuna uğurladık.Hala inanmak çok zor.Gerçek değilmiş gibi hissediyorum.
Allah rahmet eylesin diyor yakınlarına sabır diliyorum.
Lütfen ama lütfen arkadaşlar.Daha dikkatli olalım.Zaten motora bindiğimiz anda başlı başına risk altındayız.
Anlatılanlara bakılırsa sanıyorum olay Çine baraj inşaatı için DSİ nin yaptığı yolda olmuş.Zemini çok iyi olmasına rağmen, her geçişimde yolun geometrik yapısında sanki bir sorun var diye düşünerek geçerim orayı.
Bir arkadaşımızı daha kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyorum.Allah rahmet eylesin.
Tarih: 25.06.2007 - 23:12 Mesaj konusu:
alexis0635, yolda hiçbir kusur yok,
asvalt 1. kalite..
eger kaza marmaris virajlarında olsaydı sen haklıydın çünkü yoldaki asvalt ve virajların yapısı çok tehlikeli..
ama kazanın oldu yerde yol hatası yok..
sürücü hatasından kaynaklanan bir kaza..
motosiklet çok hızlı viraja giriyor ve karşı şeride geçiyor, _________________
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız