Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 12-19 Şubat 2005 OMM-ARA TEORİ EĞİTİM PROGRAMI (İstanbul)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

12-19 Şubat 2005 OMM-ARA TEORİ EĞİTİM PROGRAMI (İstanbul)

12-19 Şubat 2005 OMM-ARA TEORİ EĞİTİM PROGRAMI (İstanbul)
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Duyurular
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
jale
Üye
Üye

MesajTarih: 26.01.2005 - 14:36    Mesaj konusu: 12-19 Şubat 2005 OMM-ARA TEORİ EĞİTİM PROGRAMI (İstanbul) Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Başa dön
jale Çevrimdışı jale Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
jale
Üye
Üye

MesajTarih: 26.01.2005 - 14:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Resmi göremeyen için düz yazı kopyalıyorum. :lol:

Kimler geliyor, motoru olsun olmasın herkes katılmalı. Ayrıca bu eğitim iki gündür, yani iki cumartesinizi ayıracaksınız. :wink:

Jale

ONE MORE MILE ADVANCED RIDING ACADEMY

OMM-ARA TEORİ EĞİTİM PROGRAMI
Bölüm 1 > 12 Şubat Cumartesi 10:00-16:00
DÜZGÜN BİR SÜRÜŞ İÇİN ZİHİNSEL DAVRANIŞ
Bölüm 2 > 19 Şubat Cumartesi 10:00-16:00
VİRAJ ALMA, FREN YAPMA ve ARAÇ GEÇME

“...Birbirini izleyen dönemeçlerin oluşturduğu çok virajlı bir yolda ilerlerken göz önünde bulundurulması gereken önemli noktalardan biri, zihnimizdeki bilgisayar süratinin de en az kilometre saatimiz kadar hızlı olmasıdır… Yeterince ilerisi düşünülmeden hareket edilince, şerit çizgisinin kaybolduğu anlarda, panik halinde yapılan düzeltmeler yol tutuşumuzun kaybolmasına neden olur. Zihinsel bilgisayarın hızının motosiklet hızı seviyesine getirilemediği hallerde yapılabilecek diğer bir alternatif sürüş şekli ise motosiklet hızının zihinsel kapasite hızına düşürülmesidir.”
David L. Hough

Gelin OMM ile zihinsel kapasitenizi genişletip, daha sağlıklı ve eğlenceli kilometrelere kapıyı aralayın.

Sevgili Arkadaşlar ve Sürücüler,
Sizleri, Şubat 2005 içerisinde İstanbul’da düzenlenecek olan OMM-ARA Teori Seminerleri’nin yeni serilerine davet etmek istiyoruz. Geçtiğimiz senelerde gösterilen yoğun ilgi ve katılım, OMM üyelerini bu yılki derslerin sunum şeklini geliştirme ve düzgün sürüş için yeni konuları tanıtma yönünde motive etmiştir. Keyif almak için motosiklet sürerken, bilgi dağarcığımızın artması doğal olarak sürüşten keyif almamızı da artıracağından bu yıl derslerimizi “DAHA FAZLA YETERLİLİK, DAHA FAZLA KEYİF” diye adlandırdık. OMM-ARA 2005 Teori Dersleri, 2 ayrı bölümden oluşacak ve İstanbul Maslak Parkorman Tesisleri’nde yapılacaktır.

OMM-ARA TEORİ EĞİTİM PROGRAMI
Bölüm 1 > 12 Şubat Cumartesi 10:00-16:00
DÜZGÜN BİR SÜRÜŞ İÇİN ZİHİNSEL DAVRANIŞ Bu ders, kendi kendini değerlendirebilme, tetik halinde olma, odaklanma ve öğrenme arzusu gibi düzgün sürüşe giriş ve uygulamada gerekli görülen zihinsel araçları kapsayacaktır.

TATKU, GÖRÜŞ ve YOL TUTUŞU Bu ders, edinilen bilginin doğru kullanımı, görüş yeteneğinin geliştirilmesi ve yolda tutunma halinin sürekliliği gibi düzgün sürüş ‘’sistemi’’ içerisinde gerekli olan ilk bölümü kapsayacaktır.

Bölüm 2 > 19 Şubat Cumartesi 10:00-16:00
VİRAJ ALMA, FREN YAPMA ve ARAÇ GEÇME Bu ders, düzgün seviyede güvenli bir sürüşü devam ettirebilmek için gerekli olan yön ve hız ayarlamaları ile ilgili temel konuların detayına inecektir.

ŞEHİR İÇİNDE SÜRÜŞ Hepimizin sürüşü çoğunlukla şehir içi trafiğinde olduğundan, hayatta kalabilmek için daha fazla teknik ve beceri gerekmekte; bu nedenle son ders sürüş tekniklerimize ilave beceriler kazandıracak yeni teknikleri kapsayacaktır.

Seminerler tüm motosiklet sürücülerine açıktır. Düzenlenen bu seminerin hazırlanmasında yapılan harcamalara bir katkıda bulunabilmesi amacıyla her katılımcıdan ders başına OMM’ye 10.-YTL (10.000.000.-TL) bağış yapmasını rica ediyoruz. Daha fazla bağışta bulunabileceklere olduğu kadar, bağış yapamayacak olan arkadaşlara da kapımız her zaman açık olacaktır.
Dersler bölümler halinde Türkçe ve İngilizce (anında tercümeli) yapılacaktır. Katılımcılara, kayıt yaptırmaları ve tüm derslere katılmaları halinde OMM’in “Advanced Riding Academy” karnesi verilecektir. Bu karneyi, katılacağınız tüm OMM-ARA eğitimlerinde kullanabileceksiniz.
Olası motosiklet sürücülerinden, usta yarışçılara kadar her türden katılımcının olacağı, yeni arkadaşlıkların kurulmasına vesile olan bu dersler, yeni katılacak olanlara sistemi keşfedebilmeleri fırsatını yaratırken, eski katılımcılara da belleklerini tazeleme fırsatı sunacaktır.
Tarihleri lütfen ajandanıza not edin. Hepinizi orada görmek dileğiyle…

Park Orman Maslak Caddesi Fatih Çocuk Ormanı T: 212 223 0736
Başa dön
DOUBLE_R_750
Moderatör
Moderatör

Nereden: Rize

MesajTarih: 26.01.2005 - 14:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben ve eşim %99 katılıcaz

LEGENDS ARE NOT DIE...
Başa dön
DOUBLE_R_750 Çevrimdışı DOUBLE_R_750 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
BikerGirlz
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Beylikdüzü/Merter

MesajTarih: 26.01.2005 - 14:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu programi bende kacirmam kesinlikle eeee Allah kismet ederse bu yazi motor'la karsilayacagim icin herseyi ögrenmem, bilgi edinmem gerekli Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Eminimki cok faydali olacak Bravo
Başa dön
BikerGirlz Çevrimdışı BikerGirlz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
MaCHo_600RR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Beylikdüzü / Ystanbul

MesajTarih: 26.01.2005 - 14:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kaç ders var ki ?? ders başı 10ytl. 99 ders var hehehe Çok gülüyorum

tabi hava durumu da önemli bir faktör toygunn double r ve benim katıldığım eğitimde şansımıza hava pırıl pırıldı ama bu sefer ne olur belli değil...
Üzgünüm omm ye girip bi bakmak lazım.... yukarıdaki bilgiler yeterisiz...

Zirvede kartallar da bulunur, yylanlar da. Ancak birisi oraya süzülerek birisi sürünerek gelmi?tir. Önemli olan nereye gelmi? oldu?unuzdan çok, nereden ve nasyl geldi?inizdir...
Başa dön
MaCHo_600RR Çevrimdışı MaCHo_600RR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
For_By_SinSi
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 26.01.2005 - 15:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet güzel bi etkinlik olucaktır ama arkadaşın dediği gibi hava yağışlı olursa ne olcak Üzgünüm
Başa dön
For_By_SinSi Çevrimdışı For_By_SinSi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
jale
Üye
Üye

MesajTarih: 26.01.2005 - 19:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bilmediğiniz, eksik bulduğunuz ve anlamadığınız şeyleri bana sorabilirsiniz.

Havanın yağmurlu olması durumunda motorla değil, araba veya taksi veya dolmuşla gelirsiniz Park Ormana. Bu bir teori eğitimi.

İki ayrı gün geleceksiniz biri 12 Şubat Cumartesi, diğeri 19 Şubat Cumatesi. Yani her iki gün birbirini takip eden eğitimler verilecek, ikisini de kaçırmayın. Dil çıkarıyorum

Bağış konusuna gelince, bağış yapamayacak olan arkadaşlara da kapımız her zaman açık olacaktır. Bravo Göz kırpıyorum

Yaaannnlııızzz MaCHo_600RR dan 99 ders bağışı alacağım. Çok gülüyorum
Başa dön
lastsamuray
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 26.01.2005 - 19:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende gelecem önlerden yer ayırın 8)
lastsamuray Çevrimdışı lastsamuray Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
casper
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 26.01.2005 - 20:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

jale demiş ki:

Önceden rezervasyon gerekli mi? Bagıs dersin verildiği yerde mi verilecek?
Başa dön
casper Çevrimdışı casper Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
jale
Üye
Üye

MesajTarih: 26.01.2005 - 21:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

casper demiş ki:
jale demiş ki:

Önceden rezervasyon gerekli mi? Bagıs dersin verildiği yerde mi verilecek?

Rezervasyon gerekmiyor. Bağışta bulunmak isteyenlere bir arkadaşımız yardımcı olacak. Gülümsüyorum
Başa dön
delimengi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul kadyköy

MesajTarih: 26.01.2005 - 21:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

double_r_750 demişki :!:
Alıntı:

ben ve eşim %99 katılıcaz

isak abi yengeye lafım yok ama sana lazım derim :!: birinin sana e 5 de 250 km sürat yapılmasının çok tehlikeli olduğunu anlatması lazım bence Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

şaka bir yana çok yararlı ve gerekli bir eğitim olacağı kesin
bence bu topiği anasayfada tutmak lazım yada iyice duyurmanın bir yolu olmalı :!: mesela admin herkeze toplu pm atabilir :!: tabi mümkünse Dil çıkarıyorum

jale anladığım kadari ile sen de bu etkinlikte aktif rol alıyorsun :!: senide tebrik edrim Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
Başa dön
delimengi Çevrimdışı delimengi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
casper
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 26.01.2005 - 21:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Jale hanımlar buraya yazacaklar o zaman yardımcı olacak arkadasın bize nasıl yardımcı olacağını..........

Yardımların için teşekkürler.
Başa dön
casper Çevrimdışı casper Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
jale
Üye
Üye

MesajTarih: 26.01.2005 - 22:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

delimengi demiş ki:
şaka bir yana çok yararlı ve gerekli bir eğitim olacağı kesin bence bu topiği anasayfada tutmak lazım yada iyice duyurmanın bir yolu olmalı :!: mesela admin herkeze toplu pm atabilir :!: tabi mümkünse Dil çıkarıyorum

Süper bir fikir Dil çıkarıyorum , olabilirse çok sevinirim. Bravo Mümkün mü? ;-) Çok gülüyorum Anasayfada tutmak mesela.
Başa dön
jale
Üye
Üye

MesajTarih: 27.01.2005 - 10:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ehheee başka kimler katılıyor şimdi? Bravo Çok gülüyorum
Başa dön
NeiTH
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul/Bostanci

MesajTarih: 27.01.2005 - 10:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Motor bulursam kat1l1r1m... Çünkü motorum sat1lmak üzere... :-|
NeiTH Çevrimdışı NeiTH Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Duyurular Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.21 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal