Kimler geliyor, motoru olsun olmasın herkes katılmalı. Ayrıca bu eğitim iki gündür, yani iki cumartesinizi ayıracaksınız. :wink:
Jale
ONE MORE MILE ADVANCED RIDING ACADEMY
OMM-ARA TEORİ EĞİTİM PROGRAMI
Bölüm 1 > 12 Şubat Cumartesi 10:00-16:00
DÜZGÜN BİR SÜRÜŞ İÇİN ZİHİNSEL DAVRANIŞ
Bölüm 2 > 19 Şubat Cumartesi 10:00-16:00
VİRAJ ALMA, FREN YAPMA ve ARAÇ GEÇME
“...Birbirini izleyen dönemeçlerin oluşturduğu çok virajlı bir yolda ilerlerken göz önünde bulundurulması gereken önemli noktalardan biri, zihnimizdeki bilgisayar süratinin de en az kilometre saatimiz kadar hızlı olmasıdır… Yeterince ilerisi düşünülmeden hareket edilince, şerit çizgisinin kaybolduğu anlarda, panik halinde yapılan düzeltmeler yol tutuşumuzun kaybolmasına neden olur. Zihinsel bilgisayarın hızının motosiklet hızı seviyesine getirilemediği hallerde yapılabilecek diğer bir alternatif sürüş şekli ise motosiklet hızının zihinsel kapasite hızına düşürülmesidir.”
David L. Hough
Gelin OMM ile zihinsel kapasitenizi genişletip, daha sağlıklı ve eğlenceli kilometrelere kapıyı aralayın.
Sevgili Arkadaşlar ve Sürücüler,
Sizleri, Şubat 2005 içerisinde İstanbul’da düzenlenecek olan OMM-ARA Teori Seminerleri’nin yeni serilerine davet etmek istiyoruz. Geçtiğimiz senelerde gösterilen yoğun ilgi ve katılım, OMM üyelerini bu yılki derslerin sunum şeklini geliştirme ve düzgün sürüş için yeni konuları tanıtma yönünde motive etmiştir. Keyif almak için motosiklet sürerken, bilgi dağarcığımızın artması doğal olarak sürüşten keyif almamızı da artıracağından bu yıl derslerimizi “DAHA FAZLA YETERLİLİK, DAHA FAZLA KEYİF” diye adlandırdık. OMM-ARA 2005 Teori Dersleri, 2 ayrı bölümden oluşacak ve İstanbul Maslak Parkorman Tesisleri’nde yapılacaktır.
OMM-ARA TEORİ EĞİTİM PROGRAMI
Bölüm 1 > 12 Şubat Cumartesi 10:00-16:00
DÜZGÜN BİR SÜRÜŞ İÇİN ZİHİNSEL DAVRANIŞ Bu ders, kendi kendini değerlendirebilme, tetik halinde olma, odaklanma ve öğrenme arzusu gibi düzgün sürüşe giriş ve uygulamada gerekli görülen zihinsel araçları kapsayacaktır.
TATKU, GÖRÜŞ ve YOL TUTUŞU Bu ders, edinilen bilginin doğru kullanımı, görüş yeteneğinin geliştirilmesi ve yolda tutunma halinin sürekliliği gibi düzgün sürüş ‘’sistemi’’ içerisinde gerekli olan ilk bölümü kapsayacaktır.
Bölüm 2 > 19 Şubat Cumartesi 10:00-16:00
VİRAJ ALMA, FREN YAPMA ve ARAÇ GEÇME Bu ders, düzgün seviyede güvenli bir sürüşü devam ettirebilmek için gerekli olan yön ve hız ayarlamaları ile ilgili temel konuların detayına inecektir.
ŞEHİR İÇİNDE SÜRÜŞ Hepimizin sürüşü çoğunlukla şehir içi trafiğinde olduğundan, hayatta kalabilmek için daha fazla teknik ve beceri gerekmekte; bu nedenle son ders sürüş tekniklerimize ilave beceriler kazandıracak yeni teknikleri kapsayacaktır.
Seminerler tüm motosiklet sürücülerine açıktır. Düzenlenen bu seminerin hazırlanmasında yapılan harcamalara bir katkıda bulunabilmesi amacıyla her katılımcıdan ders başına OMM’ye 10.-YTL (10.000.000.-TL) bağış yapmasını rica ediyoruz. Daha fazla bağışta bulunabileceklere olduğu kadar, bağış yapamayacak olan arkadaşlara da kapımız her zaman açık olacaktır.
Dersler bölümler halinde Türkçe ve İngilizce (anında tercümeli) yapılacaktır. Katılımcılara, kayıt yaptırmaları ve tüm derslere katılmaları halinde OMM’in “Advanced Riding Academy” karnesi verilecektir. Bu karneyi, katılacağınız tüm OMM-ARA eğitimlerinde kullanabileceksiniz.
Olası motosiklet sürücülerinden, usta yarışçılara kadar her türden katılımcının olacağı, yeni arkadaşlıkların kurulmasına vesile olan bu dersler, yeni katılacak olanlara sistemi keşfedebilmeleri fırsatını yaratırken, eski katılımcılara da belleklerini tazeleme fırsatı sunacaktır.
Tarihleri lütfen ajandanıza not edin. Hepinizi orada görmek dileğiyle…
Park Orman Maslak Caddesi Fatih Çocuk Ormanı T: 212 223 0736 _________________ Jale
climbjel
sahte sary?yn
Kayıt: Oct 18, 2004 Mesajlar: 325 Nereden: Beylikdüzü/Merter
Tarih: 26.01.2005 - 14:55 Mesaj konusu:
Bu programi bende kacirmam kesinlikle eeee Allah kismet ederse bu yazi motor'la karsilayacagim icin herseyi ögrenmem, bilgi edinmem gerekli Eminimki cok faydali olacak
Kayıt: Jan 04, 2005 Mesajlar: 1135 Nereden: Beylikdüzü / Ystanbul
Tarih: 26.01.2005 - 14:58 Mesaj konusu:
kaç ders var ki ?? ders başı 10ytl. 99 ders var hehehe
tabi hava durumu da önemli bir faktör toygunn double r ve benim katıldığım eğitimde şansımıza hava pırıl pırıldı ama bu sefer ne olur belli değil...
omm ye girip bi bakmak lazım.... yukarıdaki bilgiler yeterisiz... _________________ !!!...WoRLd iS YoUrS...!!!
Zirvede kartallar da bulunur, yylanlar da. Ancak birisi oraya süzülerek birisi sürünerek gelmi?tir. Önemli olan nereye gelmi? oldu?unuzdan çok, nereden ve nasyl geldi?inizdir...
Bilmediğiniz, eksik bulduğunuz ve anlamadığınız şeyleri bana sorabilirsiniz.
Havanın yağmurlu olması durumunda motorla değil, araba veya taksi veya dolmuşla gelirsiniz Park Ormana. Bu bir teori eğitimi.
İki ayrı gün geleceksiniz biri 12 Şubat Cumartesi, diğeri 19 Şubat Cumatesi. Yani her iki gün birbirini takip eden eğitimler verilecek, ikisini de kaçırmayın.
Bağış konusuna gelince, bağış yapamayacak olan arkadaşlara da kapımız her zaman açık olacaktır.
Yaaannnlııızzz MaCHo_600RR dan 99 ders bağışı alacağım. _________________ Jale
climbjel
sahte sary?yn
Kayıt: Nov 07, 2004 Mesajlar: 1526 Nereden: istanbul kadyköy
Tarih: 26.01.2005 - 21:11 Mesaj konusu:
double_r_750 demişki :!:
Alıntı:
ben ve eşim %99 katılıcaz
isak abi yengeye lafım yok ama sana lazım derim :!: birinin sana e 5 de 250 km sürat yapılmasının çok tehlikeli olduğunu anlatması lazım bence
şaka bir yana çok yararlı ve gerekli bir eğitim olacağı kesin
bence bu topiği anasayfada tutmak lazım yada iyice duyurmanın bir yolu olmalı :!: mesela admin herkeze toplu pm atabilir :!: tabi mümkünse
jale anladığım kadari ile sen de bu etkinlikte aktif rol alıyorsun :!: senide tebrik edrim
şaka bir yana çok yararlı ve gerekli bir eğitim olacağı kesin bence bu topiği anasayfada tutmak lazım yada iyice duyurmanın bir yolu olmalı :!: mesela admin herkeze toplu pm atabilir :!: tabi mümkünse
Süper bir fikir , olabilirse çok sevinirim. Mümkün mü? ;-) Anasayfada tutmak mesela. _________________ Jale
climbjel
sahte sary?yn
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız