Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - R1 ve 1000 RR Repsol !!!!!!!!!!!!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

R1 ve 1000 RR Repsol !!!!!!!!!!!!

R1 ve 1000 RR Repsol !!!!!!!!!!!!
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 25.06.2007 - 16:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hondagokhan, 91 yılından 98 yılına kadar hondacıydım Bravo nasıl bir hatadır ki bu 98 den 2007 ye kadar ve hala yamaha Dil çıkarıyorum Bravo
söylemekten bıktım ki oda şudur,2006 model hem r1 hemde 1000rr ım vardı.eğer honda tatmin etseydi şu an dewam ederdim hondaya.demekki tatmin etmemiş ki 1000rr ı satıp r1 de takılı kalmışım Gülümsüyorum
fakaaat eğer honda resimdekine benzer bir model çıkarsın söz hondacı olacağım yine Gülümsüyorum Gülümsüyorum Bravo fakat 2008 de nasıl olur 1000rr inan sabırsızlıkla bekliyorum.
proracing, senin dediğin asma kabağı o da ağustosta yetişiyor ama sıcaklar böyle dewam ederse bu ağustosta asmakabağı bile es geçer Delirdim sen kendini kandırmaya dewam et Dil çıkarıyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum

Shot

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

GOOOOOOOOO, doğru birdir Bravo
http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu Gülümsüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
gixxa
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: sydney Australia

MesajTarih: 25.06.2007 - 19:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ekamba demiş ki:
hondagokhan, 91 yılından 98 yılına kadar hondacıydım Bravo nasıl bir hatadır ki bu 98 den 2007 ye kadar ve hala yamaha Dil çıkarıyorum Bravo
söylemekten bıktım ki oda şudur,2006 model hem r1 hemde 1000rr ım vardı.eğer honda tatmin etseydi şu an dewam ederdim hondaya.demekki tatmin etmemiş ki 1000rr ı satıp r1 de takılı kalmışım Gülümsüyorum

Ve haalen gsxr1000 alacak kadar akilanamadin. Çok gülüyorum Çok gülüyorum

Ama hadi sana hak verdim, gsxr iclerinde en cirkini kaliyor, motorun saglamligi, hizi, gucu, virajlamasi ne demek, sizlr ancak motorun guzeligne bakip konusuyorsunuz, bu saydigim seyler viz Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
gixxa Çevrimdışı gixxa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
mstfddmtgpnba
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: kocaeli

MesajTarih: 25.06.2007 - 19:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

her motor güzeldir hepsinin farklı bir özelliği vardlr

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

ayrım yapmıyalım motorlar yoksa bize küserler
Başa dön
mstfddmtgpnba Çevrimdışı mstfddmtgpnba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
caryy_boy_07
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANTALYA

MesajTarih: 25.06.2007 - 23:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

1000 rr düz yolda r 1de ise viraj çok
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Marmara Ereğlisi - TEKİRDAĞ

MesajTarih: 27.06.2007 - 12:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hondagokhan, bu lafına bayıldım Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Dans

a rh (+)
Başa dön
mrpilot Çevrimdışı mrpilot Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ADAMOTOR42
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 27.06.2007 - 15:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

zx10 r son hızda hepsinden iyi motor on dergisinde yazıyor hız makinanın içinden gelir kawa her katagoride performasta 1 numaradır

Bize ulaşmak için Foto'yu TIKLAYIN
Başa dön
ADAMOTOR42 Çevrimdışı ADAMOTOR42 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
YAMAHA-R1
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ISTANBUL/Bostancy

MesajTarih: 27.06.2007 - 15:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

birgün herkez YAMAHA binecek

herkes binmesin yaw Çok gülüyorum Bravo

http://www
Başa dön
YAMAHA-R1 Çevrimdışı YAMAHA-R1 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
turgutlu_md_2010
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Turgutlu....

MesajTarih: 27.06.2007 - 15:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sonuna kadar YA MA HA
Başa dön
turgutlu_md_2010 Çevrimdışı turgutlu_md_2010 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
motorcu07
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kumluca/Antalya

MesajTarih: 27.06.2007 - 15:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar biri virajlı yol biri düz konuşmaya gerek yok bence r1 düzü bulsa asılırda yol bulamıyor
sercenk
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: elazig

MesajTarih: 27.06.2007 - 16:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

al birini vur ötekine hepside iyi makina hepinizde neyin ne olduğunu biliyorsunuz ama neden polimiğe giriyorsunuz
bırakın allah aşkına ister o iyi olsun ister o kötü varsa imkan gidin piste yarışın hem kendinizi anlayın hem makinanızı hepinize hayırlı günler
sercenk Çevrimdışı sercenk Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 27.06.2007 - 16:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gixxa, hastayım sana Dil çıkarıyorum
k8 ve honda 2008 1000rr ı bekliyorum şu an.
2007r1 i hiç beğenmedim.2008 de değişim olmassa yamahada almam sanırım Gülümsüyorum k8 de inşallah tip az daha güzelleşir Bravo
Başa dön
kdrygz
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 27.06.2007 - 16:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

YAMAHA-R1, herkes binmesin yaw Delirdim Delirdim hehe iyi demişin herkeste olan motorun ne anlamı varki...honda---lahmacuncu motoru... Beğenmedim hatta okadar yavaşki lahmacunlar bile gidene kadar soğuyor sonra müessese bedavaya vermek zorunda kalıo honda zarar ondaaaaaaa Çok gülüyorum
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 27.06.2007 - 16:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

zxr_kadri, Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
lahmacun soğuduğu zaman da tadı kalmıyor be yahu Dil çıkarıyorum
Başa dön
sercenk
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: elazig

MesajTarih: 27.06.2007 - 16:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

YAMAHA-R1, ondanmı sen hala tl1000s desin??
sercenk Çevrimdışı sercenk Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kimi9vale46
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 27.06.2007 - 16:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

NatureBoy, Alkışlıyorum Yamaha Yamaha Yamaha
Başa dön
kimi9vale46 Çevrimdışı kimi9vale46 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sonraki
7. sayfa (Toplam 10 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.67 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal