bence ducatı ve mv agustolar guzel ama gel gelelım saydıgımız dort markadan oldukca pahalılar ve bıldıgım kadarıyla onlar kadarda performanslı degıller.ducatı 1098 harıc.kullanım rahatlıklarıda cabası.yanı bız yıne bıldıgımızden sasmayalım derım ben
bu 1000 sf mz ler türkiye ye biraz zor gelir gelsede hemen alsak altımıza bi 1000sf lerden _________________ hiç kims€ için h@y@l kyrykly?yn@ u?r@m@dym , çünkü hiç kims€ için hayal kurmadym...
aykut_8520@hotmail.com
Mz den böyle bi model beklemiyodum topiclerin biraz tozunu alayım dedim neler varmış neler _________________ SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFFERRUATTIR.VATAN TOPRAĞI KUTSALDIR KADERİNE TERK EDİLEMEZ
Kayıt: Feb 27, 2007 Mesajlar: 2201 Nereden: Çerkezköy/Tekirdağ
Tarih: 12.11.2007 - 16:48 Mesaj konusu:
BMW yanılmıyorsam 2009 da superbike kategorisinde yarışacak motorrad dergisinde okumuştum .demekki artık kendilerine güveniyorlar. _________________ Şefk@ti (DarkRiders)
Gixxer-1000 K5
http://www.metacafe.com/watch/1723305//
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız