Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Motordelisi forum kalitesi hakkında

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Motordelisi forum kalitesi hakkında

Motordelisi forum kalitesi hakkında
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 28.06.2007 - 16:25    Mesaj konusu: Motordelisi forum kalitesi hakkında Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

FcPro nun "MotorDelisi'nde Hırs, Kişilik Bozuklukları, Kabak Tadı" başlıgı adı altında açtıgı topicde yazdıgım cevaplar muhtemelen topic ara sayfalarında kaybolup gidecekler..
Bu sebeple bu topici açıyorum ve genel anlamda olayı özetliyorum..

FcPro yani Fırat kardeşim..
Tesbitlerin dogru olabilir,
Malesefki büyük gruplarda bu kaçınılmazdır..
Bu kadar ziyaret edilen bir sitede %100 kaliteyi yakalamak çok zor,elimizde bir sihirli degnek olsada yapabilsek..
Ancak GÜZEL şeyleride görmek gerek..Her topicin bir başlıgı vardır ve üyeler/ziyaretçiler istediği topici okumakda özgürdür..
Örnegin son MARMOK festivaliyle ilgil HARİKA topicler açıldı,içinde nefis anlatımlar,fotograflar ve yaşanan güzelliklerin hikayeleri var..
Bunları görmek isterseniz çoklukla MD de bulabilirsiniz,
Ama seninde söylediğin gibi "Ben seni geçerim" "Ben senden daha uzaga işerim" gibi topiclerde var..Bunları GÖRMEK istersenizde görürsünüz..
Yani neyi yakalamak istediğimizle alakalı bunlar..
Motordelisi içinde sevgi,birlik-beraberlik,hırs,iddaa,ispat,güzellik,dostluk,düşmanlık birçok şey var..Bu kaçınılmazdır..
Aynı evin içindeki 3-4 kişi bile zamanla birbirini yemeye-kırmaya başlar..Böylesine büyük topluluklarda baştada söylediğim gibi %100 kalite,saygı beklemek hayalcilik olacaktır..
Ancak tüm bunlara ragmen biz yönetim kadrosu daha iyi bir çizgi için çalışıyoruz...
Elle tutulur,gözle görülür işler yapıyoruz..
Türkiye de Lisans veren sayılı kulüplerden birisi olduk,ciddi eğitim seminerleri verdik,vefa içerikli (çocuk esirgeme,huzurevi,agaç dikme,şehitlere saygı) etkinliklerine imza attık vb.. biçok şey...
Bu güzellikleride görmek gerek...
Kendini bilmeyen birkaç kişinin ahlak dışı yada motorcu duruşuna yakışmayan tavırları MOTORDELİSİ grubunun tümüne mal edilmemeli...

Şunuda unutmamak gerek biz KANARYA SEVERLER DERNEGİ degiliz..
Heimiz MOTORCU yuz ve kimse inkar edemezki Motorcu adam esprilidir,hayat doludur,birbirine takılır,yarışır,uçar/kaçar ama HERZAMAN saygılı ve adam gibi adam dır..
Şimdi durum böyleyken burdaki kişilerden ağdalı TÜRKÇE beklemekde dogru degil..
Ben yıllardır bu camiadayım,tanımadıgım adam yok,en eskilerle yada dünki motorcularlada muhabbet ortaklıgı yaptım ve çok kalıplaşmış ,uçlarda yaşayan bir yapımız var..
Motordelisi forumlarında racing kullanan arkadaşların birbirleriyle olan iddaalaşmaları yada restleşmeleri en UYGAR dediğimiz AVRUPA daki motorcuların arasında yok mu?
Çok daha fazlası var,
Motorcu Kenya da nasılsa ,Türkiye dede öyle...

Olaya bu açıdan bakın...
İddalaşmalar,meydan okumlar kişinin kendisini baglar...Ama ortada SAYGISIZLIK,küfür ve aşagılama varsa o zaman DUR diyecek çok adam var..

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
freewing
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 28.06.2007 - 16:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Söz konusu kabak ise, bizde içine şeker ekler tatlısını yaparız. Muhabbetimize tatlı tatlı devam ederiz, kendine çeki düzen vermesi gerekenler kasklarını çıkarıp önlerine koymalı artık.

Başa dön
freewing Çevrimdışı freewing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
whiskey75
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Türkiye / Deutschland

MesajTarih: 28.06.2007 - 16:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

freewing demiş ki:
Söz konusu kabak ise, bizde içine şeker ekler tatlısını yaparız. Muhabbetimize tatlı tatlı devam ederiz, kendine çeki düzen vermesi gerekenler kasklarını çıkarıp önlerine koymalı artık.

Koymanlara da bizzat yardım eder biz cıkartır koyarız Bravo Gülümsüyorum
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 28.06.2007 - 16:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

freewing, Bu konuda açtığın topic malesef GDK da. Niçin herkes aşırı tepki gösteriyor bu kadar ? ? ?
freewing, in açık ve net söylemek istediği ve arkasında malesef bikaç kişiyle benimde hak verdiğim bi konu!!!
Bu uğurda insanlar heran ölebilir, Heran ocaklar sönebilir???

Ayrıca şu konuyada değinmeden geçemiycem
17 Yaşındaki genç bi kardeşimiz 40 Yıllık bi motorcuya kafa tutar halde. Saygısızlık ve Sevgisizlik yazılarda öyle hat safhada ki anlatamam.
Kişiler MSN muhabbetlerini burada sergiliyorlar. MSN benim özelimdir. Kimsenin görmesini istemem. Bu nasıl bir olaydır?

Gerçi bu konuda ne kadar yazılar yazılsada boş. Sergilenen imaj yıllarca bu şekilde sürüppp gidecekkk.
Bu uyarılar yaptırım içermeli diye düşünüyorum.
Saygılar...
Başa dön
NighteXpresS Çevrimdışı NighteXpresS Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
SGOR
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 28.06.2007 - 16:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

işte bu varmı başka sorun veya uzatmanın bir alemi

Alıntı:
Olaya bu açıdan bakın...
İddalaşmalar,meydan okumlar kişinin kendisini baglar...Ama ortada SAYGISIZLIK,küfür ve aşagılama varsa o zaman DUR diyecek çok adam var..

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
freewing
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 28.06.2007 - 16:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

NiGhTeXpReSs,
Alıntı:

freewing, Bu konuda açtığın topic malesef GDK da. Niçin herkes aşırı tepki gösteriyor bu kadar

Yasaklarla hiç bir yere gelinmez, herkesin özgür iradesi vardır, o yüzden açtığım konu gündemde değil. Bundan sonra bizlere düşen görev sadece "UYARMAK" olacaktır. Yani sonuç olarak "kendi düşen ağlamaz" dedikleri gibi. Burası benim ailem, canım, kanım, herşeyim. Yarın bir gün bu anlamsız meydan okumalardan, yarış yapmaktan birimize bir şey olsa, benim gibi hepiniz "keşke ah keşke uyarsaydık" dememeniz için açmıştım o topici. Tam anlatamadım sanırım, ama biz bir aileyiz, hem de kocaman bir aile. Çoook seviyorum sanırım bu smiley her şeyi anlatmama yardımcı oldu.

Başa dön
freewing Çevrimdışı freewing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
muci
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AVEA' nın çektiği heryerden :)

MesajTarih: 28.06.2007 - 16:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Şok oldum HakanDincer, Bravo Şok oldum Şok oldum
FcPro
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 28.06.2007 - 17:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HakanDincer, Teşekkür ederim abim.. Dikkat çekebildiysem ne mutlu..

Güzel ve yeni girişimler ile sürekli ilerleyecek, Kaliteli işler yapacak bir topluluk olmalıyız..

Yıllarca burada sabit kalacak yazılı metinlerde bir birimize hakaret ve aşağılayıcı davranışlardan kaçınmalıyız..

Benim görmek istediğim manzara böyle bir şey..
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: -34-

MesajTarih: 28.06.2007 - 17:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Burada bazı üyeler msn kullanıyormuş gibi yazıyorlar kısaltılmış argoya varan kelimeler görüyorum bazen doğrumu bu değil..fakat bunlara artık alışmamız lazım burada ortak amaç motor sevgisini paylaşmak bence saygı sınırları içinde oldukça sorunda yok Bravo
armyy Çevrimdışı armyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
OnurKaraca
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: HAYAL ETTIGIN YERDEN..!!!

MesajTarih: 28.06.2007 - 18:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motorcuyum...motor delısıyım.. Çoook seviyorum Çoook seviyorum Çoook seviyorum gerısı yalann Bravo

onurkaraca19@hotmail.com
Başa dön
OnurKaraca Çevrimdışı OnurKaraca Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
coach2003
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmirin her yerinden

MesajTarih: 28.06.2007 - 18:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

FcPro kardeşim yazdıklarında haklı olduğun şeyler mutlaka var ama şu sıkalım muhabbetini yapan kardeşlerimizin hepsiyle haftanın belli günleri aynı masalarda oturup bişeyler içiyoruz.muhabbet ediyoz..inan bana kimsenin kimseye sıktığı yok..laf yapıyoruz işte..sen gel bizim toplantılara şimdi bak muhabbete..ne demek istediğimi anlarsın..md her geçen gün büyüyor ve dostluklar artıyor..buna inan kardeşim..
Şunu da söyleyeyim küfür ve saygısızlığa bende karşıyım..herşeyin bir dozu elbette var..

Sana söylemek istediğim en güzel söz,henüz söylemediğim sözdür....
Başa dön
coach2003 Çevrimdışı coach2003 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
demgah
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 28.06.2007 - 18:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

FC Pro'nun topicine yazdığım şeyleri tekrarlamak durumundayım

FC Pro'ya hak vermemek elde değil sorgulanması gereken çok şey var, maalesefki çoğu kişininde FC Pro'yu anlamadığını üzülerek görüyorum.

Tatlı atışmalar, sataşmalar her zaman olur zaten motorculuğun doğasında var, zaman zaman bizde bunun içine girdik gireceğizde fakat misal iki kişi arasındaki MSN kayıtlarını dökmek, iki gün önce Can Ciğer kuzu sarması olduğun adama sanalda olsa ağır ithamlarda bulunmak son derece çirkin şeyler, birkaç gün önce tesadüfen bir topicte şaşırarak okudum bir mod arkadaş ve birkaç üye bir diğer üyeye iki satır yazısı için hakaretlere varan sözler sarfetmişler resmen o kişiyi sindirdiklerini gördüm ve son derece üzüldüm. Bu duruma olan tepkimi Başkan'a bildirmek istedim fakat online olmadığı için gönderemedim sonrada olayı deşmek istemediğinden öylece kaldı. Bu sitenin bir motorsiklet sitesi olduğunu ve burada kimseye derebeylik verilmediğini unutmamak gerektiğini düşünüyorum. (Derebeyliğinden kastım başkanlık pozisyonu değil modluk v.s pozisyonudur yoksa Başkan'ın olaylara bakışını, objektifliğini her zaman beğenmişimdir)
demgah Çevrimdışı demgah Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
meLanchoLie
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: UsaK M.D.

MesajTarih: 28.06.2007 - 18:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Abi biz herseyi yönetimden bekliyoruz , burada saygılı efendi yazı yazanlarda üyeler , küfürlü argo yazı yazanlarda üyeler ... Kişi kendini bildikten sonra sorun oLmaz ... Kendini bilen adam adam olandır , adamlığını gösterir agırlıgını koyar. Bilmeyene biz ne kadar yırtınsak laf anlatamayIz . Olmayan kafaya laf nasıl girer ki ? İşin özü kişide . Yönetime cok yuklenmek manasız. Usulsüz mesajları silmekten baska elden bir şey gelmez ki.
Başa dön
meLanchoLie Çevrimdışı meLanchoLie Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
depresif_motorcu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 28.06.2007 - 19:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Kendini bilmeyen birkaç kişinin ahlak dışı yada motorcu duruşuna yakışmayan tavırları MOTORDELİSİ grubunun tümüne mal edilmemeli...

çok doğru...

گєfaىıηı گüгdüqüмüz ۸şκıη , Cєfaىıηıda Çєκєгiz..! - ultгAslaη Hep Sєηiηlє!
N.F.V.A.S
Başa dön
depresif_motorcu Çevrimdışı depresif_motorcu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
meisli07
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 28.06.2007 - 20:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu topici görünce yazasım geldi.FCPRO kardeşi sitede önceden tanırım ve msndende konuşmuşlugumuz vardır,oda benim gibi girmediğinin farkındayım.

Şahsım olarak 2 yıldır üyeyim bu siteye ilk zamanlar bizde bilmeden bir sürü topic actık,ama sadece md'ye üye değiliz bir çok sitede üyeliğim var,ama son zamanlarda topic konusunda MD doldu taştı,bazı topicler okunmayacak derecede desem yeridir,eğer incelerseniz başka bir çok siteyi kaliteli ve seviyeli yazışmalar oluyor tabiki ben bu siteler iyi demiyorum ama inanın bir çok önceden md üyesi hatta motorsiklet sevdasını md'den almış bir çok kişiyi tanıyorum içinde bende varsam,2006 ve 2007 de MD'ye girmiyor bile kalite çokta olsa tedbir olarak artırılmalıdır.topiclerin önüne moderatörler ve adminler geçebilir

Bazı bölümlere giriş olmaması gerekir,tanışma bölümü ve motorum bölümü anasayfada çıkmayabilir.

Örnek vermek gerekirse bazı topiclerden
''ya 50 cclık bu motor kacla gıder maksımum?????''
''CBF 250 Bir Kafa Siperlikle Böylemi Güzel olur...''
''kanuni caracal 200 hakkında bilgisi olan varmı''

örnekler yazmak ile bitmez bu gibi topicleri anasayfada değilde başka bölüme taşıyıp üyelerin cevapları ile tartışma yapmayı engellenebilir

Admin ve mod. tabiki iş güç sahibi insanlar sürekli bunları takip edecek değiller üyelerde bunu bilmesi gerekmektedir

Üye sayısı arttıkça bu sorun git gide artmaktadır.Üyelerin yaş seviyeleri 14 yaştan başlamaktadır,ilk siteye girenler hadi siteyi yada forumları kullanmasını bilmiyor diyerek böyle hataları yapıyorlar ama açılan topici gören her üye ''yaw bu açmış bu ne benzin yakıyor ''açmış topic diyo ben neden açamayacagım diye düşünüyor bu sebeb ile topic yoğunlugu vardır
Başa dön
meisli07 Çevrimdışı meisli07 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal