Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 12-19 Şubat 2005 OMM-ARA TEORİ EĞİTİM PROGRAMI (İstanbul)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

12-19 Şubat 2005 OMM-ARA TEORİ EĞİTİM PROGRAMI (İstanbul)

12-19 Şubat 2005 OMM-ARA TEORİ EĞİTİM PROGRAMI (İstanbul)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Duyurular
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
GOGOXXX
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ISTANBUL / Bakyrk?y

MesajTarih: 27.01.2005 - 10:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben ve motorumda orada olacagiz ve ikimizde katilacagiz Çok gülüyorum Çok gülüyorum
GOGOXXX Çevrimdışı GOGOXXX Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
jale
Üye
Üye

MesajTarih: 27.01.2005 - 17:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaslar bu sadece oturup dinleyeceğiniz bir eğitim, motora ihtiyacınız yok. Dil çıkarıyorum
Başa dön
jale Çevrimdışı jale Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
mezar
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 27.01.2005 - 17:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

jale, ben motorumu yarı yolda bırakmam oda dınlerse dersi tamam bende gelirim ben anlarım teorileri ya oo anlamazsa 8)
Başa dön
mezar şimdi Çevrimiçi mezar Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
jale
Üye
Üye

MesajTarih: 27.01.2005 - 17:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İster motorunuz ile ister motorsuz herkese açık bu eğitim, yeter ki siz katılmak isteyin. welcome :dans:

Eğitim tam zamanında başlar ve belirtilen zamanda biter, Paolo bu konuda inanılmaz dakik bir adamdır, o yüzden çok severim herifi. Bravo Dil çıkarıyorum
Başa dön
delimengi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul kadyköy

MesajTarih: 27.01.2005 - 19:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu topiği anasayfada tutmak lazım Dil çıkarıyorum
Başa dön
delimengi Çevrimdışı delimengi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
toygunn
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: suadye

MesajTarih: 27.01.2005 - 20:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

JALE cok tesekkur ederım toygunn orada olacak Dil çıkarıyorum
toygunn Çevrimdışı toygunn Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
jale
Üye
Üye

MesajTarih: 30.01.2005 - 23:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

toygunn demiş ki:
JALE cok tesekkur ederım toygunn orada olacak Dil çıkarıyorum

Ben tesekkur ederim. Cok naziksiniz. Gülümsüyorum
Başa dön
haya
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Almanya://Sinop

MesajTarih: 31.01.2005 - 21:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

jale, Anlatilmiyacak kadar Dil çıkarıyorum supersinn Dil çıkarıyorum bütün arkadaslara tercih ederim. jale nin hazirladigi kursa . cünkü hizlanmak cok kolaydir ama yerine göre frenlenmek co zor oluyorr.... bizde yakinda olsaydik desdek vermeye calisirdik. Dil çıkarıyorum jale sana söz verdigim sürüs programi aklimda en kisa zaman da gödermeye calisica´gim..
Haya
Başa dön
haya Çevrimdışı haya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
jale
Üye
Üye

MesajTarih: 01.02.2005 - 00:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

haya demiş ki:
jale, Anlatilmiyacak kadar Dil çıkarıyorum supersinn Dil çıkarıyorum

Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Sende süpersin. Dil çıkarıyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

haya demiş ki:
sana söz verdigim sürüs programi aklimda en kisa zaman da gödermeye calisicagim..
Sabırsızlıkla bekliyorum, unutmadığın için de teşekkür ederim. Dil çıkarıyorum
Başa dön
baytar
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul (kadyköy)

MesajTarih: 01.02.2005 - 01:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aktivite güzel ama sınavlarım var . Başka sefere
Başa dön
baytar Çevrimdışı baytar Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger MSN Messenger
jale
Üye
Üye

MesajTarih: 01.02.2005 - 18:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bayanlar sizlerden ses çıkmıyor?? Gelen yok mu? Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
MaCHo_600RR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Beylikdüzü / Ystanbul

MesajTarih: 01.02.2005 - 19:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

jale hn.cım sizi korkut beye şikayet ederim sonra zaten aranız bozuk izlediğim kadarıyla haleden dolayı :!: Çok gülüyorum :!:
99 dersX10ytl Çok gülüyorum
*paulo kim? fernando nun abisi mi? Bravo
**havaya bağlıyım....

Zirvede kartallar da bulunur, yylanlar da. Ancak birisi oraya süzülerek birisi sürünerek gelmi?tir. Önemli olan nereye gelmi? oldu?unuzdan çok, nereden ve nasyl geldi?inizdir...
Başa dön
MaCHo_600RR Çevrimdışı MaCHo_600RR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
NeiTH
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul/Bostanci

MesajTarih: 01.02.2005 - 21:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

*paulo kim?

paulo çok iyi bir egitmendir... Dil çıkarıyorum
NeiTH Çevrimdışı NeiTH Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
hadoken
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 01.02.2005 - 21:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

16 subat doum gunum iiyi birşey olur gelmeye calısırım motorsuz Çok gülüyorum
Başa dön
hadoken Çevrimdışı hadoken Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
jale
Üye
Üye

MesajTarih: 02.02.2005 - 10:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

MaCHo_600RR demiş ki:
jale hn.cım sizi korkut beye şikayet ederim sonra zaten aranız bozuk izlediğim kadarıyla haleden dolayı
Korkut kim? :md: Hale kim?

Paolo Volpara, 1946 yılında İtalya’da doğmuş, OMM kurucularından biri. Pistte ve off-road yarış tecrübesi var, 40 yıllık tutkulu bir sürücü.
I.A.M tarafından sertifikalanmış İleri Sürüş Eğitmeni. Paolo, her yıl hem Türkiye’de hem de yurt dışında eğitimler düzenliyor.
Ayrıca benim için çılgınlık katagorisinde yer alan Iron Butt işine de bulaşmış. 19 saatte tüm Anadolu’yu baştan başa sürekli sürüş ile geçen Paolo, Iron Butt Kuruluşuna üye ve Saddle Sore Altın ödülü sahibi.

MaCHo_600RR demiş ki:
havaya bağlıyım....
Kimin havası, senin havan mı, mekanın havası mı, yoksa hava durumu mu? 8)
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Duyurular Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki
2. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal