İster motorunuz ile ister motorsuz herkese açık bu eğitim, yeter ki siz katılmak isteyin. welcome :dans:
Eğitim tam zamanında başlar ve belirtilen zamanda biter, Paolo bu konuda inanılmaz dakik bir adamdır, o yüzden çok severim herifi. _________________ Jale
climbjel
sahte sary?yn
Kayıt: Dec 25, 2004 Mesajlar: 631 Nereden: Almanya://Sinop
Tarih: 31.01.2005 - 21:37 Mesaj konusu:
jale, Anlatilmiyacak kadar supersinn bütün arkadaslara tercih ederim. jale nin hazirladigi kursa . cünkü hizlanmak cok kolaydir ama yerine göre frenlenmek co zor oluyorr.... bizde yakinda olsaydik desdek vermeye calisirdik. jale sana söz verdigim sürüs programi aklimda en kisa zaman da gödermeye calisica´gim.. _________________ WWW.Freebiker-tr.eu
Takil bana yasa hayatini
BMW-R1200GS
Haya
Kayıt: Jan 04, 2005 Mesajlar: 1135 Nereden: Beylikdüzü / Ystanbul
Tarih: 01.02.2005 - 19:04 Mesaj konusu:
jale hn.cım sizi korkut beye şikayet ederim sonra zaten aranız bozuk izlediğim kadarıyla haleden dolayı :!: :!:
99 dersX10ytl
*paulo kim? fernando nun abisi mi?
**havaya bağlıyım.... _________________ !!!...WoRLd iS YoUrS...!!!
Zirvede kartallar da bulunur, yylanlar da. Ancak birisi oraya süzülerek birisi sürünerek gelmi?tir. Önemli olan nereye gelmi? oldu?unuzdan çok, nereden ve nasyl geldi?inizdir...
jale hn.cım sizi korkut beye şikayet ederim sonra zaten aranız bozuk izlediğim kadarıyla haleden dolayı
Korkut kim? :md: Hale kim?
Paolo Volpara, 1946 yılında İtalya’da doğmuş, OMM kurucularından biri. Pistte ve off-road yarış tecrübesi var, 40 yıllık tutkulu bir sürücü.
I.A.M tarafından sertifikalanmış İleri Sürüş Eğitmeni. Paolo, her yıl hem Türkiye’de hem de yurt dışında eğitimler düzenliyor.
Ayrıca benim için çılgınlık katagorisinde yer alan Iron Butt işine de bulaşmış. 19 saatte tüm Anadolu’yu baştan başa sürekli sürüş ile geçen Paolo, Iron Butt Kuruluşuna üye ve Saddle Sore Altın ödülü sahibi.
MaCHo_600RR demiş ki:
havaya bağlıyım....
Kimin havası, senin havan mı, mekanın havası mı, yoksa hava durumu mu? 8) _________________ Jale
climbjel
sahte sary?yn
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız