Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Motorunu VERir mi sin??!!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Motorunu VERir mi sin??!!

Motorunu VERir mi sin??!!
Sayfa Önceki  1, 2, 3 4 ... 11, 12, 13  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
airbrush-tr
Sponsor

MesajTarih: 27.01.2005 - 11:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Vae_victis demiş ki:
Bir de çok sıkışırsanız "motor tek avrat tek diyin" çoğu zaman işe yarar...

Çok gülüyorum Dil çıkarıyorum
aynen katılıyorum!
motosikleti, her motorcunun "mahrem"idir sonuçta...
Başa dön
airbrush-tr Çevrimdışı airbrush-tr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
hadoken
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 27.01.2005 - 11:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

vermek icimden gelmesede herhalde dayanamayip veririm Göz kırpıyorum
Başa dön
hadoken Çevrimdışı hadoken Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ashator
Üye
Üye

MesajTarih: 27.01.2005 - 11:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

vermem ben abi, gerek yok bi kere? ne gerek var ya. istedigi kadar tecrubeli olsun yemis bitirmis olsun motoru babamin oglu olsun yine vermem, giremem kontrolümde olmayan sorumluluklara..
erkont
Üye
Üye

Nereden: ANKARA

MesajTarih: 27.01.2005 - 17:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

at avrat silah Ağlıyorum Ağlıyorum
atalarımız bişey biliyorlarki Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum

En son erkont tarafından 27.01.2005 - 17:39 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
erkont Çevrimdışı erkont Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
NightWish
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 27.01.2005 - 17:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar ciddi hoş bi konu.Tek kelime vermem. Herşeyde böledir nasıl alındığını bilmez,ne olduğunu kıymet bilmez. Şu ana kadar motorlu çok arkadaşım oldu hiç birinden istemedim motoru, istemem de biraz nadirim yalnız o ona ait bi araç , kiralarım parası neyse verirrim vah tüh demekten iyidir. Ayrıca insanlar hevese kapılıyo kendini bi anda motora binebileceğini düşünüyo(bisiklet zannediyo) insanların motora binmeden önce bi eğitimden Hatta bu eğitimin çok ciddi anlamda olması gerekiyo...
Başa dön
NightWish Çevrimdışı NightWish Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
hkn3535
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BERGAMA

MesajTarih: 27.01.2005 - 17:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bunun iyi bir fikir olduğunu düşünmüyorum. benim korkum kaza ve sonrası zaten verirsen eşe dosta verirsin. kaza olursa geride kalanlara ne dersin ne anlatırsın allah korusun birde ölüm olursa. sebep olmaktan korkuyorum. ve çok akıllıca değil. motor bir babama veriyorum istediğinde birkaç sayılı kişiye.ama misal dedem motorunu ne babama verir ne bana. Dil çıkarıyorum biz böyle gördük,alıştık...
(B?y?nce 750 olacak)
Başa dön
hkn3535 Çevrimdışı hkn3535 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
doktor10
Üye
Üye

Nereden: Yzmir / Kar?yyaka

MesajTarih: 27.01.2005 - 17:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

16 ocakta Motor direksiyon sınavına girdim.Sınav pistinde genç bir arkadaş abi senin motorunla sınava giremmi ? diye sordu.Aha da soru :evil: Ulen kurscu amcalar motor getirmemiş sırada var 10 kişi .hafiften yağmur da yağıyor .Allahtan bencilliğim tuttu hemen HAYIIIIIRRR dedim. Sonradan ayıp mı ettim acaba diye vijdan oldum ama kararım bence kesinlikle doğruydu.Tabii yapı meselesi sonuçta kimi eşyasını (Ki Allaha şükür motorumuza eşya dan daha başka derin anlamlar yüklemişiz Dil çıkarıyorum )başkası ile paylaşır kimi bencileyin gibi olaya sıcak bakmaz .Valla ne kimsenin motoruna binmek isterim ne de (Bana motoru öğreten Hakan arkadaşım hariç) motorumu isteyerek kimseye veririm bu da böle biline.(Ulen motorda motor olsa Allahın Twisteri Çok gülüyorum işte.)
Başa dön
doktor10 Çevrimdışı doktor10 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
erkont
Üye
Üye

Nereden: ANKARA

MesajTarih: 27.01.2005 - 17:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dedenin elerinden öperim Gülümsüyorum
Başa dön
erkont Çevrimdışı erkont Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
apple_wolf
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: edremit/balykesir

MesajTarih: 27.01.2005 - 18:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

"Başkasının malını kendi malı gibi kullanan" insanlara veririm

başkasına hayatta vermem Dil çıkarıyorum
Başa dön
apple_wolf Çevrimdışı apple_wolf Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kemerli
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: istanbul/Kemerburgaz

MesajTarih: 27.01.2005 - 18:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi ben veririm ama kısa mesafede... yok şuraya gicem buraya gicem derse kesinlikle vermem
happyman13
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara- Bandyrma

MesajTarih: 27.01.2005 - 18:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Motorcu motorunu kimseye vermez.....
happyman_13@hotmail.com
Başa dön
happyman13 Çevrimdışı happyman13 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
OhaNX4Black
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 27.01.2005 - 19:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben de bi tek TOMAHAWK a veririm çünkü motor kullanmayı onun motoruyla öğrendim.. Eski motorum YBR 125 olsa bende bi başkasına öğretmek için veya kullanması için veririm ama bunu gene büyük konuşmayayım da heralde kimseye vermem bundan sonra... iki kişiye verdim biri düştü biri ucuz atlattı!!!! Öfkeliyim
Başa dön
OhaNX4Black Çevrimdışı OhaNX4Black Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sylverio
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 27.01.2005 - 20:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

"bir musibet bin nasihattan iyidir" demişler,aslında bu tip şeyleri hayatımızda çoğu zaman görüyoruz. abi bisikletini bir versene 10 dakka bir yere gidicem,araba lazım hafta sonu manita geliyor istanbuldan,abi evin anahtarı lazım bir rus buldum,motoru versene bir gazlayayım geleyim,silah lazım arkadaşlarla dağa gidip atış talimi yapıcaz...bazen candostun bazen arkadaşına bazen tanımadığın ama vermek durumunda kalacağın birisi. bu noktada bazı sorular aklınıza gelmeli,
1-ehliyeti varmı?(işinin ehli mi?)
2-herhangi bir hasar durumunda masrafı karşılayabilir mi?
3-alkollü mü?(bir bira bile kurtarmaz:))
4-ne amaçla istiyor(bir gazlayıp gelecekse hiç verme)
5-başına bir şey geldi; ailesi seni infaz eder mi?(motora bindiğini ailesi-eşi-çoluğu çocuğu biliyor mu?)
Bu sorulara mantıklı düşünüp cevap verebiliyorsan ok.Ben malı hakkaten kıymetli olan bir adamım,ancak maldan önce düşündüğüm tek şey karşımdakinin ve benim hayatımdır.Başkasının arabasına,motoruna,teknesine,uçağına,silahına,kızına,sözüne GÜVENMEM!Arkama artçı aldığım insanın kim olduğunu bilmeden almamaya özen gösteririm.Başkasının arkasına da çok elim vahim bir neden yoksa binmem...yanında silah taşıyan tanımadığım birisi varsa derhal uzaklaşırım...Uzun lafın kısası....
Motorun a....koyyim sana bşey olmasın... Çok gülüyorum
casper
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 27.01.2005 - 20:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Benden motosikletimi isteyecek insanla bırakın bir parça samimiyeti arkasdaslık bile yapmam ben.Konu kesinlikle maddiyat değil burada.
Arkadaşlarımda bilir bunu ve istenirse cevabım kesinlikle; onu istediğine pişman edecek kelimelerden oluşur. Çok kötü örnekleri gördüm ve yaşadım ben bu emanet motosiklet işlerinin.
Emanetin canının nerede olduğunu birçoğumuz bilir.
Başa dön
casper Çevrimdışı casper Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
batucan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 27.01.2005 - 20:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya kullanmak isteyen motor tecrübesi varsa rahatlıkla veriyorum diğerlerine de isteyince vermek zorunda kalıyorum ama içim gidiyo
batucan Çevrimdışı batucan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 4 ... 11, 12, 13  Sonraki
3. sayfa (Toplam 13 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal